Ben bu acının en katmerlisini yaşadim..

Müjgan..Allah razi olsun o kadar anlık oldu ki..hayat o kadar kısa..saniyelik..ne uzmeye kirmaya gelir insanlari ne tadini cikartmadan yasamaya..halbuki ben biliyordum mutlulugun ne demek oldugunu asla daha fazlasini istemedim..Yanimda olsa yeterdi

Zaten çok şükür yaninda.
Sabret lütfen.
Biliyorum zor,hele hele hamilesin ki daha zor.
Lütfen tansiyonu sık olctur önemli haftalardasin.
inanıyorum annen iyileşecek.
sen bebisini sağlıkla alacaksın kucağına.
iyi düşünelim rabbim çok buyuk

Uzuldugum konu evim duzenim her seyim Ankarada..babam var ama gozum arkada kalacak..doguma dahiii nasil gidecegiimi dusunuyorum..esim isini baska yerde yapamaz tasinsak..nasil ilgilenecegim bebegimle ilgilenebilecekmiyim kafam allakk bullak
31 hafta daha.. kendinize dikkat eder, her şey yolunda giderse en az 7 haftanız var.
4-5 hafta daha annenize sorunsuz yardımcı olabilirsiniz. Bu da epey iyi bir zaman.
Belki de annenizin aklinizin kalmayacagi kadar iyi olabileceği bir zaman.
Bebeğiniz için de eşiniz yanınızda olacak.
Ve güzel olacak. Endişe etmeyin..
Zor farkındayım,
Gönül isterdi ki bu zamanlariniz güzel geçsin.
Inşallah anneniz bir an once sağlığına kavuşur;
Bebeginiz de sağlıkla dogar ❤

Zaten çok şükür yaninda.
Sabret lütfen.
Biliyorum zor,hele hele hamilesin ki daha zor.
Lütfen tansiyonu sık olctur önemli haftalardasin.
inanıyorum annen iyileşecek.
sen bebisini sağlıkla alacaksın kucağına.
iyi düşünelim rabbim çok buyuk
Allah razi olsun..Rabbim buyuk siginmaktan baska caremde yok..cok sagolun

31 hafta daha.. kendinize dikkat eder, her şey yolunda giderse en az 7 haftanız var.
4-5 hafta daha annenize sorunsuz yardımcı olabilirsiniz. Bu da epey iyi bir zaman.
Belki de annenizin aklinizin kalmayacagi kadar iyi olabileceği bir zaman.
Bebeğiniz için de eşiniz yanınızda olacak.
Ve güzel olacak. Endişe etmeyin..
Zor farkındayım,
Gönül isterdi ki bu zamanlariniz güzel geçsin.
Inşallah anneniz bir an once sağlığına kavuşur;
Bebeginiz de sağlıkla dogar ❤
Evet esimde boyle soyluyor sen dogum yapana kadar iyi olacak diyor ama bu sirada ben hop oturup hoop kalkiyorum simdide acaba yurur mu diye dusunuyorum beni tanimadi diye aglarken simdi her seyden haberi var..simdide konusma ve yurume korkusu sardi..sukurler olsun yinede..insallah kizimda guclu olacak annesi gibi umarim ben aglarken cok uzulmuyordur..arada koyverdigim zsmanlar oluyor..

Evet esimde boyle soyluyor sen dogum yapana kadar iyi olacak diyor ama bu sirada ben hop oturup hoop kalkiyorum simdide acaba yurur mu diye dusunuyorum beni tanimadi diye aglarken simdi her seyden haberi var..simdide konusma ve yurume korkusu sardi..sukurler olsun yinede..insallah kizimda guclu olacak annesi gibi umarim ben aglarken cok uzulmuyordur..arada koyverdigim zsmanlar oluyor..

Yürür. Dediğim gibi 7 hafta iyi bir zaman.
Belki biraz ayağını sürür, belki eli ile ince is yapmakta zorlanir, konusmasi eskisi gibi net olamayabilir ama buyuk olcude ilk 6 ay pek cok sey hallolur.
7-8 haftada aklınızın onda kalmayacagi şekle gelir inşallah.
Bunları düşünüp üzmeyin kendinizi.
Yaşadıklarınız ortada, uzulmeniz, aglamaniz çok normal.
Bir de bebegimi üzdüm diye kendinizi suçlamayın. Bebeğiniz gayet iyi :)

Allah'im bir an once sifasini versin insallah. Iyi olup ayaga kalksin anneniz. Cok uzuldum ama insallah gecer bu gunler de.

Rabbim sifa versin. Tez zamanda ayaga kaldirsin. Pozitif olun kotu seyler aklinuza getirmeyin hem yavrunuzu uzmetin hem de annenizi. Cok zor anliyorum.

Cok uzuldum. Rabbim acil sifalar versin. Moralinizi yuksek tutun. Pek ayni degil ama kalp krizi nedeniyle beynine oksijen gitmedigi icin beyin hasari yasayan hastalar bazen iyilesebiliyorlar. Fizik tedavi ve yuksek moral cok onemli. Umarim sizin anneniz de iyilesir

Bir arkadaşımın babası annenize benzer bir rahatsızlık geçirdi. Sağ bacak, kolunu oynatamıyordu bile. Konuşması da yoktu.Bir iki hafta hastanede yattığı sonra taburcu edildi. Bir süre ilaç tedavisi ve sonrasında fizik tedaviye başladı. Arkadaşım 3 ay rapor aldı ve sadece babasıyla ilgilendi.Şu an 6 ayında babası konuşmaya başladı ve yürüyebiliyor.(Doktorlar pek iç açıcı konuşmamışlardı.)Biraz zaman alacak ama düzelecektir. Sabırlı olun ve fizik tedaviyi ihmal etmeyin . Sizin özel bir durumunuz var, hamileymişsiniz. Bu süreçte destek almaya çalışın akrabalarınızdan.Ya da birilerini tutabilirsiniz.Çok zor bir durum hem anneniz hem de sizin için. Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda düzelir...

Allah sıfa versın canım zaten hamılelık zor bır durec senın durumun daha zor ama Allah kımseye kaldıramayacagı yuku yuklemez sen gonlunu ferah tut hakkında hayırlısı olsun senı ıyı anlıyorum😔

Canm aynisi benim yakinima oldu yasida 80 var istemik inme galiba damar tikanmis sol kismi hasarli yatalak kalir ayaga kalkamaz dediler o halde bile ayaga kalkip yuruyedebilir tamamen hastanin istemesine bagli yakinim istemedigi halde yürüyor bide istekli olsa napar kim bilir.

Konusmasi yok evet ama bazi kelimeleri cok cok sessiz soyluyor gibi mesela ekmek diyor ama kulaginizi agzina yaklaştırip duyacaginiz sekilde. Bazen akli gidip geliyor gibi bi oluyor her denileni anliyor bir oluyor algi hic yok.

Cok zor allah yardimcin olsun her hasta bir değildir insaallah anneniz ayaga kalkar en kisa surede

Geçen sene yaşadık bu olayı 😔
Annemin beyine pıhtı attı 😔
10 gün yattı hastanede.
Çok şükür ki atlattı sayılır.
Yürümesi normale yakın.
Konuşma maalesef dili dolanıyor.
Ama anlaşılır şekilde.
buna şükür.
Egzersiz yapmayı ihmal etmesin.
ilaçları düzenli kullansın.
RABBİM yardımcınız olsun 🙏

Geçen sene 12 ayda Kp aynısını yaşadı hatta o yemek bile yiyemiyordu yutkunma refleksi kaybolmuştu. Şuan çok iyi kalkıp yürüyor konușuyor yemek yiyor hatta araba bile kullanıyor. Hiç korkma canım sabırlı ol ve kesinlikle fizik tedavi almasını sağla. Kp 3 ay fizik tedavi yapan hastanede kaldı ve eski yeteneklerini geri kazandı. Sabır sadece sabır. Allah kolaylık versin

Rabbim ac şifalar versin inşallah... Ayni şeyleri yaşadım tek fark hamile degildim... Zamana ve sabira ihtiyaciniz var Allahin izni ile hem kendi isteği hem sizin sabrınız ve iradenizle eskisi gibi olamayabilir ama sağlığına kavuşuyorlar... Güçlü olun güçlü görünün ki sizden kuvvey alsın... Inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alır annenle birlikte büyütürsünüz...

Rabbim ac şifalar versin inşallah... Ayni şeyleri yaşadım tek fark hamile degildim... Zamana ve sabira ihtiyaciniz var Allahin izni ile hem kendi isteği hem sizin sabrınız ve iradenizle eskisi gibi olamayabilir ama sağlığına kavuşuyorlar... Güçlü olun güçlü görünün ki sizden kuvvey alsın... Inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alır annenle birlikte büyütürsünüz...
Sizede gecmis olsun..Ne kadar zamanda toparlandiniz ? Konusma yurume ?

Geçen sene 12 ayda Kp aynısını yaşadı hatta o yemek bile yiyemiyordu yutkunma refleksi kaybolmuştu. Şuan çok iyi kalkıp yürüyor konușuyor yemek yiyor hatta araba bile kullanıyor. Hiç korkma canım sabırlı ol ve kesinlikle fizik tedavi almasını sağla. Kp 3 ay fizik tedavi yapan hastanede kaldı ve eski yeteneklerini geri kazandı. Sabır sadece sabır. Allah kolaylık versin
Cok sagolun..ayni sekilde miydi.konusma gittimi sol beyin hasar almis bizim..

Geçen sene yaşadık bu olayı 😔
Annemin beyine pıhtı attı 😔
10 gün yattı hastanede.
Çok şükür ki atlattı sayılır.
Yürümesi normale yakın.
Konuşma maalesef dili dolanıyor.
Ama anlaşılır şekilde.
buna şükür.
Egzersiz yapmayı ihmal etmesin.
ilaçları düzenli kullansın.
RABBİM yardımcınız olsun 🙏
Aminnn..sizinde sol kisma mi atti? Sag ayak ve sag kol gucsuz kac gunde kalkti anneniz ?

X