Ben bu acının en katmerlisini yaşadim..

Çok geçmiş olsun umarım tedaviyle iyileşir bir de bu durumda olup hiçbir şey anlamadan yatan hastalar var. Zira benim bir yakınım bu durumda keşke anlasa keşke tanısa diyoruz. İçinizi ferah tutun her şey düzelir yoluna girer. Karnındaki yavrunu da düşün insanın elinde olmuyor ama çok strese girmemeye çalış. Zor çok zor Allah kolaylık versin...

Cok sagolun..ayni sekilde miydi.konusma gittimi sol beyin hasar almis bizim..
Aynen canım hiç konusamiyordu hatta yutkunamiyordu hortum ile cigerlerindeki balgamlari çekiyorlardin. Tuvalet hissi kaybolmuştu geri geldi. Sağ tarafı komple felçli gibiydi suratı dahil.Ama şimdi 41 kere maşallah ayakta her işini kendisi görüyor.

Sizede gecmis olsun..Ne kadar zamanda toparlandiniz ? Konusma yurume ?
Ben değil cnm babam yaşadı 1 seneyi buluyor kendi işini kendisi yapmasi, tabi zamanla azim ederek daha iyiye gidiyor şuan cok şükür beklendiginden daha iyi bizim için Allahin bir lütf-u mucizesi... Güçlü ol sabırlı ol...

Suan bana nasil umut oldunuz bilemezsiniz..keske hic yasamamis olsak ama oluyor yurumesi kac ayi buldu toplamda iiyilesmesi? Biz henuz bezliyoruz ama yaptiktan sonra elini goturuyor acaba var mi o hissi..yine bizimde sag kol ve ayak hissiz

Son düzenleme:
ayy allahım acil şifasını versin annenizin inşallahhh

sizin doguma kadar hiç görmemişe dönün inşallahh

Allah yardımcınız olsun anneniz çok iyi bir anne sizde çok iyi bir evlatmışsınız
inşallah biran önce sağlığına kavuşur anneciğiniz

doğumunuzda büyükleriniz varmış çok şükür ilgilenirler Rabbim yardım eder
Rabbim çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Anladim canim Rabbim daha ii etsinn insaallah..yatak suresince nasil beslediniz ? Ben surekli püre yapiyorum mesela kabak püresi verdim bugun yogurt sut ama süt ve yogurt karnini agirtti sanirim..belki tcrubeleriniz vardir

Rabbim acil şifalar versin.
Bol bol dua edin ve bırakmayın kendinizi. Çok üzüldüm..

Anladim canim Rabbim daha ii etsinn insaallah..yatak suresince nasil beslediniz ? Ben surekli püre yapiyorum mesela kabak püresi verdim bugun yogurt sut ama süt ve yogurt karnini agirtti sanirim..belki tcrubeleriniz vardir
Canim emin ol annenden daha kötu durumdaydi ölümü beklenen insanların bulunduğu yerde kalıyordu birak konuşmayı yemeyi içmeyi... serum yolu ile besleniyordu... cok şükür Allahın izniyle kendine gelmeye baslayinca hafif seyler yaği tuzu az, kolay yutulabilecek şeyler yediriyorduk tabiki bunlari yemeye baslamasi aylar aylar sonra oldu... yoğurt soğuk olmasin dikkat et siskinlik yapabilir birde laktozsuz alıp yedirmeyi dene... Rabbim acil sifalar versin inşallah...

Suan bana nasil umut oldunuz bilemezsiniz..keske hic yasamamis olsak ama oluyor yurumesi kac ayi buldu toplamda iiyilesmesi? Biz henuz bezliyoruz ama yaptiktan sonra elini goturuyor acaba var mi o hissi..yine bizimde sag kol ve ayak hissiz
2018 Onikinci ayın bașında inme indi (apoplex) damarlarındaki tıkanıklığı açarken tekrar inme indi ameliyat sırasında. 12 ayın sonuna kadar normal hastanede yoğun bakımda kaldı oradan direk nöroloji hastanesine sevk edildi 1 ayda orda phisio terapi eşliğinde yutmayı öğrendi yavaş yavaş konuşmaya başladı eline koluna egzersiz yaptırıldı toplamda 3,5 ay orda kaldı. Ordanda eve geçti çok şükür yani toplamda 4 ay falan sürdü iyileşmesi. Sabırlı ol annene güç verin torunu anlat hatta Kp geçici olarak hafıza kaybı bile yaşadı. Allah yardımcınız olsun canım benim

Kuzenim şubat ayında geçirdi gençti, yoğun bakımda yattı dediğin gibi sol tarafı hiç iyi değildi ama 1 ayda toparladı 2 ayda ayağa kalktı şükürler olsun canı sağ dua edelim inş sende kendine ve bebeğine iyi bak o acıyı yaşama inş iyi olacak

Yazdıklarınızı okurken boğazım düğümlendi allah annenize şifa versin güçlü olun bebeğiniz için tüm dualarım sizinle

Hangi sehirdesiniz. Belki biz size yardımcı oluruz. Ben trabzonda yaşıyorum. Evim geniş. Eğer buradaysanız ben size yardım ederim.

Annenize çok acil sifalar diliyorum. Cok üzüldüm

Rabbim annenize şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

Canım Allahım şifa versin inşallah düzelir. Daha dogumuna var canım. Kendıne de dıkkat et annenede moral ver. Orda kontrollerını ol. Dogum yaklasırken kendı evıne gecersın. Allahım kolaylık versın. İnşallah toparlar annen ıyı olur.

hemen bir fizyoterapist ve konuşma dersleri aldırın, devlet de sanırım bu desteği veriyordur? eğer durumunuz varsa özel bir fizyoterapistle çalışın. kesinlikle. Allah şifa versin.

Aglayarak okudum suanda da goz yaslarima hakim olamiyorum cok uzuldum kendi yasadiklarim aklima geldi.
Seni cok iyi anliyorum rabbim sifa versin annene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…