Ben bu acının en katmerlisini yaşadim..

Allah yardımcın olsun ne zor yasadıkların ama bebeğini tam teşekküllü hastanede dogum yap ne olur ne olmaz... İnşallah annende iyileşir sen de bebiş e kavuşursun.. Bebeğini düşün ve git...biraz kendine gelince bakarsın yine..

Hangi sehirdesiniz. Belki biz size yardımcı oluruz. Ben trabzonda yaşıyorum. Evim geniş. Eğer buradaysanız ben size yardım ederim.

Annenize çok acil sifalar diliyorum. Cok üzüldüm
Ya Alllah razi olsun ne guzel bir insansiniz..Düzcedeyim cok sukur kalacak yerim insanimda var ama sizin gibi insanlarin varligi insana guc veriyor..eksik olmayin

Aglayarak okudum suanda da goz yaslarima hakim olamiyorum cok uzuldum kendi yasadiklarim aklima geldi.
Seni cok iyi anliyorum rabbim sifa versin annene.
Aminn Allah razi olsunn ..her sey imtihan..sizinde mi boyleydi

Evet canım sol taraf.
Tansiyon yükselmesi sonucu oldu.
Hastaneden çıktıktan sonra çok acile gittik.
Ekstra ilaçlarla dengelendi.
Bir yıl oldu.
Şükür daha iyi. Z
Kizlar sizlerde takinti olustumu ? Ilk geece hastaenede su istemis konusamadigi icin gec anlamisar simdi kiyamet kopuyor su icin cigliklarla istiyor su sisesini elinde tutmak istiyor agzi acio sekilde uzerine yorgani sermeye calisiyor..alsan saatlerce agliyor bilinc var diyorduk ama sanki daha geriye gidiyor..susayinca gosteririm gibi algilamistik ama tamamen bilinc disi cunku dokulecegini anlamiyor.. cok uzgunum ya..surekli inleme istekler..sabaha kadar uyumuyoruz..5 dk uyuyoraglayarak kalkiyor su veriyoruz susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…