Müjgan..Allah razi olsun o kadar anlık oldu ki..hayat o kadar kısa..saniyelik..ne uzmeye kirmaya gelir insanlari ne tadini cikartmadan yasamaya..halbuki ben biliyordum mutlulugun ne demek oldugunu asla daha fazlasini istemedim..Yanimda olsa yeterdi
31 hafta daha.. kendinize dikkat eder, her şey yolunda giderse en az 7 haftanız var.Uzuldugum konu evim duzenim her seyim Ankarada..babam var ama gozum arkada kalacak..doguma dahiii nasil gidecegiimi dusunuyorum..esim isini baska yerde yapamaz tasinsak..nasil ilgilenecegim bebegimle ilgilenebilecekmiyim kafam allakk bullak
Allah razi olsun..Rabbim buyuk siginmaktan baska caremde yok..cok sagolunZaten çok şükür yaninda.
Sabret lütfen.
Biliyorum zor,hele hele hamilesin ki daha zor.
Lütfen tansiyonu sık olctur önemli haftalardasin.
inanıyorum annen iyileşecek.
sen bebisini sağlıkla alacaksın kucağına.
iyi düşünelim rabbim çok buyuk
Evet esimde boyle soyluyor sen dogum yapana kadar iyi olacak diyor ama bu sirada ben hop oturup hoop kalkiyorum simdide acaba yurur mu diye dusunuyorum beni tanimadi diye aglarken simdi her seyden haberi var..simdide konusma ve yurume korkusu sardi..sukurler olsun yinede..insallah kizimda guclu olacak annesi gibi umarim ben aglarken cok uzulmuyordur..arada koyverdigim zsmanlar oluyor..31 hafta daha.. kendinize dikkat eder, her şey yolunda giderse en az 7 haftanız var.
4-5 hafta daha annenize sorunsuz yardımcı olabilirsiniz. Bu da epey iyi bir zaman.
Belki de annenizin aklinizin kalmayacagi kadar iyi olabileceği bir zaman.
Bebeğiniz için de eşiniz yanınızda olacak.
Ve güzel olacak. Endişe etmeyin..
Zor farkındayım,
Gönül isterdi ki bu zamanlariniz güzel geçsin.
Inşallah anneniz bir an once sağlığına kavuşur;
Bebeginiz de sağlıkla dogar ❤
Evet esimde boyle soyluyor sen dogum yapana kadar iyi olacak diyor ama bu sirada ben hop oturup hoop kalkiyorum simdide acaba yurur mu diye dusunuyorum beni tanimadi diye aglarken simdi her seyden haberi var..simdide konusma ve yurume korkusu sardi..sukurler olsun yinede..insallah kizimda guclu olacak annesi gibi umarim ben aglarken cok uzulmuyordur..arada koyverdigim zsmanlar oluyor..
Sizede gecmis olsun..Ne kadar zamanda toparlandiniz ? Konusma yurume ?Rabbim ac şifalar versin inşallah... Ayni şeyleri yaşadım tek fark hamile degildim... Zamana ve sabira ihtiyaciniz var Allahin izni ile hem kendi isteği hem sizin sabrınız ve iradenizle eskisi gibi olamayabilir ama sağlığına kavuşuyorlar... Güçlü olun güçlü görünün ki sizden kuvvey alsın... Inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alır annenle birlikte büyütürsünüz...
Cok sagolun..ayni sekilde miydi.konusma gittimi sol beyin hasar almis bizim..Geçen sene 12 ayda Kp aynısını yaşadı hatta o yemek bile yiyemiyordu yutkunma refleksi kaybolmuştu. Şuan çok iyi kalkıp yürüyor konușuyor yemek yiyor hatta araba bile kullanıyor. Hiç korkma canım sabırlı ol ve kesinlikle fizik tedavi almasını sağla. Kp 3 ay fizik tedavi yapan hastanede kaldı ve eski yeteneklerini geri kazandı. Sabır sadece sabır. Allah kolaylık versin
Aminnn..sizinde sol kisma mi atti? Sag ayak ve sag kol gucsuz kac gunde kalkti anneniz ?Geçen sene yaşadık bu olayı
Annemin beyine pıhtı attı
10 gün yattı hastanede.
Çok şükür ki atlattı sayılır.
Yürümesi normale yakın.
Konuşma maalesef dili dolanıyor.
Ama anlaşılır şekilde.
buna şükür.
Egzersiz yapmayı ihmal etmesin.
ilaçları düzenli kullansın.
RABBİM yardımcınız olsun