Ben bu acının en katmerlisini yaşadim..

Uzuldugum konu evim duzenim her seyim Ankarada..babam var ama gozum arkada kalacak..doguma dahiii nasil gidecegiimi dusunuyorum..esim isini baska yerde yapamaz tasinsak..nasil ilgilenecegim bebegimle ilgilenebilecekmiyim kafam allakk bullak
Annenizi yanınıza alsanız. Allah şifa versin, içinizi ferah tutun bu durumu yaşayıp durumu düzelen çok insan var. Fizyoterapi ile düzelir inşallah

Bak o kadar kısa zamanda bile bilinci yerine gelmiş
Doğuma kadar şifa bulur inşallah
Bu süreçte hasta bakıcı bir bayan alabilirsiniz yanına
Arkadaşım annesi için tutmuştu aracı şirketlerden
Hastanede de evde de 24 saat ferakatçisi oluyor sizlerde yanında duruyorsunuz istediğiniz zaman
Yıkamaya yedirmeye giydirmeye çok faydası oldu diyordu
Bunu bizde dusunduk ama guvenebiilir miyim diye dusundum

Çok geçmiş olsun
Mutlaka fizik tedavi alsın, doktorları uygun gördüğü zaman hemen başlatın

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin
Aynisi komsumun esine olmus. Konusma bolgesine pihti atmis. Neredeyse 1 yil fizik tedavi gormus ve suan motor hareketleri yani yurumesi oturup kalkmasi gayet normal. Sadece konusmada biraz sorun yasiyor. Insallah anneniz de biran once toparlanacaktir yipratmayin kendinizi

Annen için dua okuyup bağışlayalim.
Kimin duası kabul olur bilinmez.
Yapabilecek olanlar ve hangi duayı okumamış gerektiğini bilen söylerse yapabiliriz.
seve seve yapabilirim.
muhakkak arkadaşlardan da yardım edecekler vardır.

Annenizi yanınıza alsanız. Allah şifa versin, içinizi ferah tutun bu durumu yaşayıp durumu düzelen çok insan var. Fizyoterapi ile düzelir inşallah
Onuda dusunuyorum bu sefer destek olacak kimsemde kalmiyor..evli olmayan 2teyzem var yine yardimci oluyorlar hic bilmiyorum ama baska evladi olmadigina gore durumlar stabil gitsin benimle yasarlar

Geçmiş olsun gecen kasım ayında annem aynı durumu yaşadı. Felç kelimesini duyunca derinden sarsıldım. Şeker ve tansiyon hastasiydi. Beyin damarlarindan birinde %30 civarinda bir tikaniklik varmis.
Yürüyemiyordu. Sol tarafı güçsüzdü. Ama bu durumda erken müdahale çok önemliymiş.

Ilk saatlerde mudahale edildi. Bir iki ay içinde toparladı yürüyebiliyor tabi eski hali gibi dinç değil
Psikolojik olarak çok etkilendi.

Inşallah anneniz de atlatacaktır. Dualarım sizinle.

Rabbim şifa versin. Ama gecen buna benzer bi konu vardı düzelme oluyor bır sene ıcınde canınızı sıkmayın dicem ama mümkün değil tabi. Yavas yavas saglıgına kavuşacak insallah anneciniz.

Annen için dua okuyup bağışlayalim.
Kimin duası kabul olur bilinmez.
Yapabilecek olanlar ve hangi duayı okumamış gerektiğini bilen söylerse yapabiliriz.
seve seve yapabilirim.
muhakkak arkadaşlardan da yardım edecekler vardır.
Allah razi olsun hepinizdsn..1001 kere yasinin son 2 ayeti demisti bir arkadasim..bende aklim geldikce okuyorum

Eğer annenizin bulunduğu şehir kısıtlı imkandaysa annenizi ve babanizi bulunduğunuz şehire alın. Bakıcı yardımcı bir bayan ayarlayın.. Hastane süreci tamamlandıktan sonra iyi bir fizyoterapist ile felcin üstesinden gelirsiniz Zaten ayaklarda hareket varmış Maşallah Felç sadece kolda iyileşmesi biraz daha zor.. Kendinizi uzmeyin Fizik tedavi Hastanelerini araştırmaya bakın şimdiden Yatılı olarak kaldığı hastanede bakan birisi olursa çok daha iyi olur Siz doğuma yoğunlaşın Allah'ın izniyle anneniz toparlar ve daha çok moral bulur ailemde yaşadık felç hastalığını sakin olun...

Bir süre yanında durursunuz yalnız kalmaz
Beğenmezseniz bırakırsınız
Ama sizden bizden daha iyi bakar ya tecrübeliler sonuçta
Bilen biri olmasi lazim düzce gibi kucuk bi yerde oyle bi sirket varmidir hic bilmiyorum arastiracagim

31 haftalik hamileyim..forumu tamamen onun icin kulanirken suan buraya yazmak varmis..

Pazartesi günü annem iskemik inme denen beyin damari tikanikligi yasadi..4gün yogun bakim sonrasi 2gündür nöroloji servisinde..beynin sol kismi hasarli konusma ve anlama merkezi..ke ke kee demekten baska bir sey diyemiyor bir Haftadir..anliyor ama derdini anlatamiyor..yuruyebilecekmi bilmiyoruz

farkli sehirlerde yasiyorduk ve tek cocugum..iyiiki yanindaydim iyiki cabuk mudahale oldu faakat cok yiprandim.1haftadir hastanelerdeyim..babam,teyzelerim gece kaliyor bende gunduz onlara yardimci oluyorum.zaten icimde rahat etmiyor.bu esnada bebegimi untuyorum..annem bebegim sanki.. yemegini yediriyorum altini aliyorum..arada agliyor istedigini anlatamiyor icim parcalaniyor..bu sekilde kalirsa nasil bas edecgimi hic bilmiyorum..evladimin dogumuna sevinebilecekmiyim?

Daha 1 hafta once yanima geldi birlikte hazirladik kizimin odasini nasil hevesliydi..kompostalar yapti sanki acelesi var gibiydi..ilk torunu..canim cok yaniyor ayaga kalkmaya calisip yuruyememesinden cok korkuyorum..kahrolur..

Dogumuma az kaldi.. birakip gidemem..bu sehirde dogum yapamam hastane kotu ve kucuk bir yer..psikolijime engel olamiyorum bugun tum gun hareketten kasilmaktan bir hal oldu kizim karnimda..ben ki her seyin kiymetini bilirdim o komposto yaparken ne sansliyim dedim annem var..bununla sinanmak cok zoruma gidiyor..anne olurken kolum kanadim kirildi..

Çok geçmiş olsun inşallah anneniz iyileşir beraber büyütürsünüz bebeğinizi

Eğer annenizin bulunduğu şehir kısıtlı imkandaysa annenizi ve babanizi bulunduğunuz şehire alın. Bakıcı yardımcı bir bayan ayarlayın.. Hastane süreci tamamlandıktan sonra iyi bir fizyoterapist ile felcin üstesinden gelirsiniz Zaten ayaklarda hareket varmış Maşallah Felç sadece kolda iyileşmesi biraz daha zor.. Kendinizi uzmeyin Fizik tedavi Hastanelerini araştırmaya bakın şimdiden Yatılı olarak kaldığı hastanede bakan birisi olursa çok daha iyi olur Siz doğuma yoğunlaşın Allah'ın izniyle anneniz toparlar ve daha çok moral bulur ailemde yaşadık felç hastalığını sakin olun...
Sizin naasil ilerledi ? Herkes toparlar diyor bir doktorlar en kotu ihtimalleri..

Annenin adı ne okuyayalim.
şu hayatt okadar boski böyle durumlarda boğazım kitleniyor.
Keşke yardımimiz olabilse sana.
Müjgan..Allah razi olsun o kadar anlık oldu ki..hayat o kadar kısa..saniyelik..ne uzmeye kirmaya gelir insanlari ne tadini cikartmadan yasamaya..halbuki ben biliyordum mutlulugun ne demek oldugunu asla daha fazlasini istemedim..Yanimda olsa yeterdi

31 haftalik hamileyim..forumu tamamen onun icin kulanirken suan buraya yazmak varmis..

Pazartesi günü annem iskemik inme denen beyin damari tikanikligi yasadi..4gün yogun bakim sonrasi 2gündür nöroloji servisinde..beynin sol kismi hasarli konusma ve anlama merkezi..ke ke kee demekten baska bir sey diyemiyor bir Haftadir..anliyor ama derdini anlatamiyor..yuruyebilecekmi bilmiyoruz

farkli sehirlerde yasiyorduk ve tek cocugum..iyiiki yanindaydim iyiki cabuk mudahale oldu faakat cok yiprandim.1haftadir hastanelerdeyim..babam,teyzelerim gece kaliyor bende gunduz onlara yardimci oluyorum.zaten icimde rahat etmiyor.bu esnada bebegimi untuyorum..annem bebegim sanki.. yemegini yediriyorum altini aliyorum..arada agliyor istedigini anlatamiyor icim parcalaniyor..bu sekilde kalirsa nasil bas edecgimi hic bilmiyorum..evladimin dogumuna sevinebilecekmiyim?

Daha 1 hafta once yanima geldi birlikte hazirladik kizimin odasini nasil hevesliydi..kompostalar yapti sanki acelesi var gibiydi..ilk torunu..canim cok yaniyor ayaga kalkmaya calisip yuruyememesinden cok korkuyorum..kahrolur..

Dogumuma az kaldi.. birakip gidemem..bu sehirde dogum yapamam hastane kotu ve kucuk bir yer..psikolijime engel olamiyorum bugun tum gun hareketten kasilmaktan bir hal oldu kizim karnimda..ben ki her seyin kiymetini bilirdim o komposto yaparken ne sansliyim dedim annem var..bununla sinanmak cok zoruma gidiyor..anne olurken kolum kanadim kirildi..
Allah en kısa sürede şifasını versin ..Başınızdan eksik etmesin.

Allah’ım inşallah şifa verir.Çok zor ama inancınızı yitirmeyin,her şey inşallah düzelecek.Bu da zor bir sınav.Allah gerçekten kolaylık versin,evladınızı sağlıkla kucagınıza alın.Cok cok üzüldüm

X