• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle nasıl devam edecegim hayatı

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Saat sabahin 5'i.. bir gram uyku uyuyamadim. Nasil uyuyabilirim ki zaten bu halde. Gunlerdir uykusuzum, yorgun, bitkinim. Artik cok yoruldum cok..

19 yasindayim. Hayatimi mahveden insanla 2 sene once tanistim. O da 26 yasinda. Ilk askim, ilk sevgilimdi.. Herseyin ilkini onla yasadim. hersey cok guzeldi. Yazin Turkiye'de tanismistik ama ben yurtdisinda yasadigim icin uzaktan devam etmek zorunda kaldik sadece yaz tatillerinde gorusebiliyorduk. Sonra bana 6. ayimizda herseyi anlatti. Evlenmis bosanmis oldugunu bir cocugu oldugunu. Agladim, kizdim, hakaretler ettim ama yine yokluguna dayanamayip devam ettim. Gozum karardi ilerde annemi babami karsima almayi bile goze aldim. Ama hic bi zaman eskisi kadar mutlu olamadim onla. Eski esi hala seviyordu onu barismak istiyordu benden de haberi vardi ayirmak icin de cok sey yapti ama basaramadi cok seviyorduk birbirimizi. Cocuk yuzunden surekli gorusuyorlardi sanki hic ayrilmamis gibiydiler. Hep bunlara goz yummak zorunda kaldim.

2 sene boyle gecti. Sonra bu yaz yine gittigimde yine ayni sebeplerden dolayi ayrildik. Bu sefer herseyi icime atmadim. Kuzenime anlattim saatlerce dinledi beni. Uzaklas bu adamdan dedi ondan sana hayir yok dedi. Okulumu cok etkiliyordu. Universitede ilk senemdi sinifta kaldim . Hep onun yuzunden. 1 gun bile ayri kalmaya dayanamayan ben 1 ay boyunca hic konusmadim onunla. Hic gorusmeden de yurtdisina geldim tekrar.

3 ay oldu ayrilali, pesimi birakmadi. Hep yalvardi bana geri don diye cok agladi her allahin gunu yalvardi. Ama artik cesaretim yoktu geri donmeye. Yokluguna alismisken yine ayni batakliga donup icinde cirpinmak istemedim. Ona donseydim artik okulu falan birakmak zorunda kalacaktim cunku hep beni kacmaya zorluyordu hemde artik o sekilde devam edemezdim hayatima. O oldugu surece herseyden soguyordum okuldan, yasadigim yerden. Sadece artik onun yaninda olmak istiyordum. Ama yapamazdim anneme babama bu kotulugu. Hayatima onsuz devam etmekten baska carem yoktu.

Derken dun aksam ogrendiklerim beni tekrar yikti. Benden ayrildiktan sonra eski esiyle birlikte olmus. Kadin hamileymis. Barismislar..Bunu bana abla diye hitap ettigi biri soyledi cok israr ettim daha cok kucuksun senin icin en hayirlisi ondan uzak durman dedi. Kendisine de sordum yalan diyemedi... inkar edemedi... dogruymus yani..Ve bu yaptigina ragmen bugune kadar hala benle barismak icin cabaliyordu.

Agladim, agladim saatlerce agladim. Bana gecen sene bulustugumuzda sarilip seni ne olursa olsun bir omur bekliycem demisti. 3 ay bekleyemedi hemen o kadinin kollarina atti kendini. Ofkemi kustum bana sahip ciksaydin birakmasaydin yapmazdim dedi telefonu kapatti ulasamadim. Yine kriz gecirdim (epilepsi hastasiyim) sacimi basimi yoldum bagirdim cagirdim annem boynuma sarildi o da agladi. Annemden sakladigim herseyi anlattim ona dun aksam..

Nasil dayanacagim bilmiyorum. Dusup dusup kalkmaktan artik yoruldum. Nasil boyle hayatima devam edecegim bilmiyorum. Yasama sevincim hicbiseyim kalmadi. Bu adam hepsini aldi goturdu benden. Insanlara olan guvenimi kaybettim. Anneme babama yasatacagim aci olmasa hic dusunmeden oldururdum kendimi. Olmek istiyorum, yasamak istemiyorum artik... icimde cok buyuk bi aci var.. Ben boyle nasil yasayacagim? Butun bunlara nasil dayanacagim? 2 sene verdigim emege, onun icin cektigim acılara, sıkıntılara acıyorum, kendime acıyorum. Artik hic bi zaman eski ben olmayacagim. Yaşayan bi ölü olarak nasil devam edecegim hayatima?

Bu arada başlık yarim kalmıs duzeltir misiniz? "Ben boyle nasil devam edecegim hayatima?" olacakti.. :(

Konu Sahibi buradan kimse sana yardım edemez. Sen dik duyacaksın. Ne yapıp be edip yaşadığın her günü unutacaksin. Doktora gidip yardım al mutlaka. Bir adam için bu kadar acı çekmeye değer mi bilmiyorum. Seni kaldıran bir adamı sevmeye devam etmen de anormal zaten. Lütfen kendine iyi davran onu değil kendini suçla. Aklından tamamen çıkar at.

Toparlnamanız lazım.. Yasın kük önmde kocaman bi hayat var... Seref.... İzniteki geldi hayatını b... K etti dîye ne bu kmdini yerden yere vurmalar.. Tmm bir aglarsın îki aglarsın sonra geçer.. Ömür boyu aglmak daha zor inan buna..
Annene babana üzülmessin bukadar ya .. Okuyosun akıllı birine benzıyon azcık öantıklı olun göÜnüzü seveyim.. Şimdi sana içinden cıkılmıcak durum gibi geliyo.. Ama inan bi kac sene sonra herkes hata yapar bnde yaptım ve bitti diceksin .. Belki komık bile gelicek bazı seyler..
Aileni üzmene degmez..zatn hastaymıssın stres sıkıntı hastalıgını îlerletir ... Azcık farkında ol canım.. Kimse için degmezzzzzzz....

Yasadiklariniz henuz cok taze bu denli uzulmeniz normal.
Ama aslinda sizde farkindasiniz ki sizi hep uzen, yipratan bir iliskiymis bu.
Daha ilk bastan saklamis sizden hayatini.
Bu adami birakin unutamamayi, kurtuldugunuz icin gobek atin.
Okulunuza odaklanin, spor yapin, alisveris yapin, arkadaslarinizla takilin.
Ilerde sukredeceksiniz emin olun.

İleride daha mutsuz olacaktın,belki keşkelerin dahada çoğalacaktı.Karşımıza bazen keşke hiç tanımasaydım dediğimiz insanlar çıkar.Aslında bunlar bize derstir,yaşanması gerekiyormuş,öğrenmemiz gerekiyormuş.Ortada bir çocuk olduğu için ömür boyu görüşmeye devam edeceklerdi,mecburlar buna çocuk için.
Adamın zaten karakterli olduğu şüpheli,ayrıldı ise ayrılmıştır.3 ayda sönen aşkımı depreşti sanki ? Hayır demek ki hala içinde bir şey varmış onunda.
Aslında baktığımızda 2 sene uzun bir zaman,ama bir o kadarda az bir zaman.Sizi şuan en çok acıtan şey gururunuz.Hani bir söz var ''öyle birisi gelirki sen gidene teşekkür edersin''
Benim karşıdan görüşüm iyiki bitirmişsiniz bu ilişkiyi.Belki size yalvardığında affetseydiniz ve eski eşi hamile olmasaydı hiç birlikteliklerinden haberiniz dahi olmayacaktı.Kadın size söylese dahi ayırmaya çalışıyor yine diyecekti.Belki de dedi daha öncede yaptı bunu söylemedi.
Kendinizi üzmeyin,üzülecek bir insan değil çünkü karşınızdaki.İnanın öyle bir gün gelirki ben bunamı ağlamışım ben bunamı yanmışım onca zaman der gülersiniz kendinize.Yazdıklarım teselli değil,deneyim..

kabahat sizde.. evlenip boşandığını, çocuğu olduğunu size 6 ay sonra söyleyen adamdan adamlık beklemişsiniz.. duyduğunuz anda ilişkinizi bitirmeniz gerekirdi.. böylesine önemli bir konuyu adam olan en başından söylerdi ! kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok !

yaşınız gereği bu hataya düşmüş olabilirsiniz ama aferin size ki hatanızı sonlandırmışsınız, ne demişler zararın neresinden dönülürse kardır..

böyle bir adamdan kurtulduğunuz için gidin birine sadaka verin.. şu anda bu ilişkinin size pahallıya patladığını düşünseniz de ileride çok ucuz atlattığınızı fark edeceksiniz !

ve ne mutlu size ki yaşınız daha 19 :KK28:

sevgiler..

Canim yasin çok genc. Bir çok kadın böylesi karaktersizlerle evlenip, elini kolunu bağlayan sebeplerden ötürü bu adamlardan kurtulamıyor. Tüm irtibatını kes gitsin. Ne kadar sanslusin ki, bu şahısla geri dönüşü olmayan bir yola girmemissin (evlilik, çoluk çocuk vs.) ve cok gencsin. Bu günlerin kisa bir süre sonra aci bir tecrübe olarak hafızanda yer alacak. Ailene ve okuluna saril. Ilk ve son hayalkırıklığı olsun. Allah dogru zamanda, doğru insanlarla karsilastirsin.

Zamana birak yasin kucuk 19 daha uni nin tadini cikarman gerek unutucaksin ama hatalarini tekrarlamadan guzel guzel yasicaksin
Allaha dua et kurtuldum bu adamdan diye

Bu arada başlık yarim kalmıs duzeltir misiniz? "Ben boyle nasil devam edecegim hayatima?" olacakti.. :KK43:
Çok komiksiniz yaaa konuya bak takıldığınız şeye bak :KK48: yoksa burda bazıları türkçe edebiyat öğretmenliği yapıyorda benimmi haberim yok:KK64:

Hiçbir acı öldürmez ama güçlendirir. Zamanla bunu da atlatıcaksınız. şuan böyle hissetmen,düşünmen çok normal. Çok daha yeni olanlar. Ama biraz zaman sonra toparlanıcaksın. Toparlanmak zorundasın. 3 kuruşluk bi adam için,sevgisine(?) sahip çıkmayan,yokluğunda hemen eski eşine koşan bi adam için ölmek istiyorum gibi cümleler kurduğuna değer mi?
Hayatın daha çok başındasın. Çok güzel günlerin olacak. O zaman bu anları hatırlayıp,gülüp geciceksin. Belki hic hatırlamıcaksın bile
Şuan zor ama ilerisi ferah,ilerisi güzel günler. Kendini toparlamaya,güçlü durmaya bak.
Artık onun için bir damla gözyaşı bile akıtmaya değmez..
Hakkında hayırlısı olsun,inşallah değerini bilicek insanlarla karşılaşırsın bundan sonra..

Henüz çok küçüksün. Hepsi geçecek ve karşına inşallah seni çok mutlu edecek adamlar çıkacak. Bak bu sana zarar vermekten başka bir şey yapmıyor. Seni üzüyor ve yoruyor. Yanında mutlu ve huzurlu olacağın adamı seç, böyle birini değil.

Adam zaten bastan durust davranmamis.Gizlemis bosandigini .
Bu bile nasil bir insan oldugunu anlamaya yetiyor,neden bosandigini gizlerki bir insan.
Ya esiyle arasinda hala birseyler devam ediyordur yada bosanmanin suclusu kendisidir belkide esini aldatti o yuzden bosandi
Htta esi hamile yazmissin adamcagiz sucsuzdur belkide eski karisi zorla birlikte olmustur
Kendini boyle savuyodur buyuk ihtimalle
daha 19 yasindasin dogru durust biri cikar karsina onu unutmaya calis kendine ugraslar bul okuluna odaklan
yoksa daha cok uzulursun
hem esi bizi ayirmaya kalkti yazmissin demekki eski esiyle surekli irtibattaydi bu adam

Yahu sanki adama yillarini vermis karisisin. Ne emegi allah askina. Bu ne zayiflik. Bes para etmez,yalanci, duzenbaz adam icin mi sacini basini yoluyorsun. Hayir adam pirlanta gibidir, kaybettigine yanarsin da bunun ne mal oldugu belli. Bu adam icin mi kendini oldureceksin? Ne kadar ucuz bir hayatin varmis.
Citayi yukselt. Sana yakisan, ahlakli insanlar da var. Hayir seviyorsun da lutfen soyle boylesi bir adamda sevdigin yanlar neler? Say lutfen. Sonra da bak bakalim yaptigi yanlislari goturuyor mu?
Duygusalligi birak. Annecigine yazik. Sanki dunyada adam kalmamista ahlaksiz icin kendini paraliyorsun
Kusura bakma da senin gibilere cok kiziyorum. Adamin ne mal oldugu belli hala film oluyorsun.aksmis ta sevgiymiste. Ne aski ne sevgisi yahu.kandirma kendini

O adam karısıyla birlesti diye insanlar seviniyorlardir. Ama senden ayrıldı diye üzülen de yoktur, hayat böyle.
Baştan hata yapmışsın, keske o zaman fark etseydin ama olan olmuş. Bence oturup sukret...

Çok ayıp olacak ama içimden bir tek "sktr et" şu adamı demek geldi.
Neyini düşünüyosun yalancı herifin. Belki de hiç boşanmamıştı.

abla diye hitap ettiğin bayan doğru demiş daha sen küçüksün ve o artık yok

daha hayat sana neler gösterecek bu acın zamanla gecicek

zaten başımdan belliymiş sonu

Back