- 18 Mart 2013
- 3.798
- 12.241
- 363
Valla gerçekten ben de istemiyorum böyle olmak.benim çok mu hoşuma gidiyor sanki buarada hakaret dolu, aşağılayıcı yorumları okumak.gerçek hayatımda sorunlar yaşamak.saklanayım herkes gibi olayım diyorum bu sefer de ben ben olmaktan çıkıyorum.istemediğim bir hayatin icinde mutsuz oluyorum.etrafımdakiler de farkediyor.herkesle aynı şeyi düşüneceksin, herkesle aynı doğruya inanacaksın, herkesle aynı şekilde yaşayacaksın.benim için de kolay değil.ben suçlu muyum şimdi? Allah öyle yaratmış.zorla mi düşüncelerimi, duygularımı değiştireyim?
Kankacim ben de seni dışlamak eleştirmek için söylemedim yanlış anlama cidden. Ayrıca öyle kıçımdan tanı koymak ne haddime. Terapiye git derken ne biçim insansın beee kendini değiştir düzelt tamir et diye demek de istemedim tabi ki. Ben seni çoğu zaman anlayamam çünkü çok farklıyız ama bence hani seksi skor olarak görsen de hani öyle kimseye duygusal baglanmasan da çoğumuzun çok üzüldüğü duygulandıgi şeyler sana hiçbir şey ifade etmese de, çoğu kadınla aynı şeyleri istemesen de bence senin de bir şekilde duygusal ihtiyaçların vardır ya. Yani bence cidden herkesin vardir. En azından birileriyle yakın bir şekilde kendin olarak konuşmak sevilmek sadece seksi oluşuna skoruna güzelliğine vb vb göre değerlendirilmeden 110 kiloya da çıksan sadece kendin olduğun için sevilip yanında rahat etmek muhtemelen istersin, erkekler açısından demiyorum hatta biraz kadın arkadaşları kast ediyorum. Benim mesela kiz kardeşim var benden küçük yani aklımdan her geceni söylüyorum gülüyor hasta oldugumda corba yapiyor birbirimizi darlamayiz ama severiz hani sevildiğimi hissediyorum yakınım insani bag kurmus oluyorum, bu da yalnızlığımı azaltıyor bence. Yalnizlik bence cok zor. Senin hayatında mesela böyle duygusal yakınlık paylaşım vs ihtiyaçların karşılanıyor mu? Terapiye gitsen belki şu ana kadar hissetmediğin bazı ihtiyaçları fark eder, boşluk ve anlamsızlık duygunun sebebini bulur, bir şekilde kendine yeni anlamlar yaratırsin. Belki duygusal ihtiyaçlarını fark ettiğinde bunları en uygun nasıl ifade edersin nasıl alırsın nasıl kendine uygun insanları bulur seçersin onlarla nasıl güzel rahat ilişkiler kurarsın bunlar konusunda yardımcı olur. Yani dünyada normal olan kesim sadece aşırı duygusal anaç tek eşli, cinsellik sevmeyen, her kadınla hemen can ciğer dost olan, muhafazakar inançlı 2 çocuk anneleri değil yani sen de normalsin aslında. Ama bazı şeyler seni mutsuz ediyorsa değiştirmek de senin elinde bence.