• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir türlü adam olmuyorum

Valla gerçekten ben de istemiyorum böyle olmak.benim çok mu hoşuma gidiyor sanki buarada hakaret dolu, aşağılayıcı yorumları okumak.gerçek hayatımda sorunlar yaşamak.saklanayım herkes gibi olayım diyorum bu sefer de ben ben olmaktan çıkıyorum.istemediğim bir hayatin icinde mutsuz oluyorum.etrafımdakiler de farkediyor.herkesle aynı şeyi düşüneceksin, herkesle aynı doğruya inanacaksın, herkesle aynı şekilde yaşayacaksın.benim için de kolay değil.ben suçlu muyum şimdi? Allah öyle yaratmış.zorla mi düşüncelerimi, duygularımı değiştireyim?

Kankacim ben de seni dışlamak eleştirmek için söylemedim yanlış anlama cidden. Ayrıca öyle kıçımdan tanı koymak ne haddime. Terapiye git derken ne biçim insansın beee kendini değiştir düzelt tamir et diye demek de istemedim tabi ki. Ben seni çoğu zaman anlayamam çünkü çok farklıyız ama bence hani seksi skor olarak görsen de hani öyle kimseye duygusal baglanmasan da çoğumuzun çok üzüldüğü duygulandıgi şeyler sana hiçbir şey ifade etmese de, çoğu kadınla aynı şeyleri istemesen de bence senin de bir şekilde duygusal ihtiyaçların vardır ya. Yani bence cidden herkesin vardir. En azından birileriyle yakın bir şekilde kendin olarak konuşmak sevilmek sadece seksi oluşuna skoruna güzelliğine vb vb göre değerlendirilmeden 110 kiloya da çıksan sadece kendin olduğun için sevilip yanında rahat etmek muhtemelen istersin, erkekler açısından demiyorum hatta biraz kadın arkadaşları kast ediyorum. Benim mesela kiz kardeşim var benden küçük yani aklımdan her geceni söylüyorum gülüyor hasta oldugumda corba yapiyor birbirimizi darlamayiz ama severiz hani sevildiğimi hissediyorum yakınım insani bag kurmus oluyorum, bu da yalnızlığımı azaltıyor bence. Yalnizlik bence cok zor. Senin hayatında mesela böyle duygusal yakınlık paylaşım vs ihtiyaçların karşılanıyor mu? Terapiye gitsen belki şu ana kadar hissetmediğin bazı ihtiyaçları fark eder, boşluk ve anlamsızlık duygunun sebebini bulur, bir şekilde kendine yeni anlamlar yaratırsin. Belki duygusal ihtiyaçlarını fark ettiğinde bunları en uygun nasıl ifade edersin nasıl alırsın nasıl kendine uygun insanları bulur seçersin onlarla nasıl güzel rahat ilişkiler kurarsın bunlar konusunda yardımcı olur. Yani dünyada normal olan kesim sadece aşırı duygusal anaç tek eşli, cinsellik sevmeyen, her kadınla hemen can ciğer dost olan, muhafazakar inançlı 2 çocuk anneleri değil yani sen de normalsin aslında. Ama bazı şeyler seni mutsuz ediyorsa değiştirmek de senin elinde bence.

Bence ferhans tek eşli evli coluga cocuga karismis kadınları koca bulabilmis diye kıskanmıyor ya. Şu an fark ettim. Çünkü istese kendi de bulur koca. Çocuk da yapar.

Kocalı çocuklu yaşayan kadınların bundan memnun olmasına hem hayret ediyor, hem nasil sikilmiyorlar diye küçümsuyor, hem de bence biraz imreniyor, keşke ben de toplumun benden beklentilerine uyum sağlayıp buna rağmen mutluyum diyebilseydim diye.

Ortalama evli Türk annesi bu arada tabi mutsuz hatta çoğu zaman bu kör olasıca erkekler ve aileleri yüzünden sefil durumdalar da yani konumuz o değil aslında. Ortalama evli Türk anası gerçekten kocasından başkasını o kadar da arzulamiyor yani aldatan kadın da çok ama. Hani evli ve bundan memnun toplumun genelini oluşturan ve bu açıdan konformist görünen insan sayısı da çok fazla. Bu sitenin hepsi öyle. Bence ferhans bu uyum saglayabilmedeki marjinal olmamadaki konforu kıskanıyor. Marjinal insanlar her zaman çoğunluğa karşı biraz haset duyarlar. Hem onlari küçümser hem de icten ice Marjinal olmamak isterler.

Yani aynısını yazacaktım. Ferhans üstün bilinç düzeyinde bir insan, burdaki kadınların kabul edeceği ortalama erkek tipi Ferhansı kesmez. Ferhansı ancak entellektüel, süper bilinç düzeyinde, yüksek IQ, yüksek EQ bir erkek keser o da Norveçli NASA mühendisi olur ancak :KK50: Toplum erkeklerinin çoğu sığ ve ilkel zihniyette, hep yazıyorum genel olarak Asya erkeği ilkel. Dünyanın en b.ktan yönetimleri ve toplumları Asyada görüyorsunuz işte, ataerkillik diye kadınları baskılıyorlar, aslında kendileri de bir b.k bilmiyorlar ve beceremiyorlar kıtanın her yanı savaş, gelir adaletsizliği, sefalet. Asyanın tüm tarihi iç savaşlar, toplumlararsı savaşlar, katliamlar ve soykırımlardan ibaret. Türkü de, Moğolu da , Çinlisi de, Hinti de iktidar hırsına kapılıp kardeşinin boğazına kılıcı sokuvermiş , Asya erkeği tamamiyle bu şekilde ego, kibir , hırs ve saçmalıktan ibaret. Şimdi soruyorum size bizim toplumda Ferhansın aradığı sağduyu sahibi, akıllı, demokratik medeni erkek nerde, nerde?:halay:

Yani aynısını yazacaktım. Ferhans üstün bilinç düzeyinde bir insan, burdaki kadınların kabul edeceği ortalama erkek tipi Ferhansı kesmez. Ferhansı ancak entellektüel, süper bilinç düzeyinde, yüksek IQ, yüksek EQ bir erkek keser o da Norveçli NASA mühendisi olur ancak :KK50: Toplum erkeklerinin çoğu sığ ve ilkel zihniyette, hep yazıyorum genel olarak Asya erkeği ilkel. Dünyanın en b.ktan yönetimleri ve toplumları Asyada görüyorsunuz işte, ataerkillik diye kadınları baskılıyorlar, aslında kendileri de bir b.k bilmiyorlar ve beceremiyorlar kıtanın her yanı savaş, gelir adaletsizliği, sefalet. Asyanın tüm tarihi iç savaşlar, toplumlararsı savaşlar, katliamlar ve soykırımlardan ibaret. Türkü de, Moğolu da , Çinlisi de, Hinti de iktidar hırsına kapılıp kardeşinin boğazına kılıcı sokuvermiş , Asya erkeği tamamiyle bu şekilde ego, kibir , hırs ve saçmalıktan ibaret. Şimdi soruyorum size bizim toplumda Ferhansın aradığı sağduyu sahibi, akıllı, demokratik medeni erkek nerde, nerde?:halay:

van da var 5 tane🤷‍♀️

Valla ben öyle gavat erkeklere de saygı duymuyorum, burda konu sahibi ile ilgili yargıları belirtmek durumundayız, erkeklere gelince de bu tarz herifler midemi bulandırıyor...
Konu sahibi hakkındaki yargılar sizin yargınız ben sizden başka bu kadar çirkin yorum yapan görmedim. Rahatça cinsellik yaşıyor diye değersiz anlam yüklenmeyen kadın hazır kadın gibi şeyler söylemek hoş değil keza insan cinselliği kolay yaşıyor diye öyle de olmaz. Ben cinselliğe duygusal anlam yüklüyorum evwt ama yüklemeyenleri de basit değersiz anlamsız vb görmem

Böyle mutluysan neden bu bir sorun gibi konu açıyorsun? Rahatsız olmuyorsan konuşmazsın da mantık olarak. Ayrıca düzgün dediğin erkek de hangi anlayışa göre düzgün merak ediyorum. Tabi eğer senin başkalarıyla sevişip duş alıp onunla seviştiğini biliyorsa. Karşılıklı açık ilişki yaşıyorsanız o da ikinizin hayat yolu olur.

Ancak insan biyolojik olarak tek eşli değildir konusuyla yapılanları sıvama devri bitsin lütfen. Evrim dediğimiz şey sadece bedenimizi evrimleştirmiyor sosyal evrim denilen bir durum da vardır ve bu ikisi evrim sürecinin ayrılmaz parçalarıdır.

Valla gerçekten ben de istemiyorum böyle olmak.benim çok mu hoşuma gidiyor sanki buarada hakaret dolu, aşağılayıcı yorumları okumak.gerçek hayatımda sorunlar yaşamak.saklanayım herkes gibi olayım diyorum bu sefer de ben ben olmaktan çıkıyorum.istemediğim bir hayatin icinde mutsuz oluyorum.etrafımdakiler de farkediyor.herkesle aynı şeyi düşüneceksin, herkesle aynı doğruya inanacaksın, herkesle aynı şekilde yaşayacaksın.benim için de kolay değil.ben suçlu muyum şimdi? Allah öyle yaratmış.zorla mi düşüncelerimi, duygularımı değiştireyim?
Ferhans hele bir 40'li yaş gruplarına merhaba de o zaman anlarsın.

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
Yaşadığın işin kolayına kaçmak bence.. sorumluluk verip, sorumluluk hiasetmek risklidir. Terkedilme, reddedilme,
Altıllma… gibi olasılıkları taşır ki kadın-erkek olsun herkes için zordur. Baştan benim kurallarım yok dersen tüm riskleri yok etmiş olursun. Kaçıyosun bence, bazı erkekler gibi..

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
Sen normalleşemezsin ferhan, ben inandım buna. Bir gün ya aidsden öleceksin ya yatak arkadaşlarından biri doğrayacak.

Ay seviyorum seni yaaa, uzun zamandır yok muydun bana mı öyle geldi. Özlemişim yorumlarını 🤣
Teşekkür ederim <3
Evet, bir süre yoktum hayat koşuşturmacasından. Okula başlayan bebenin yeni düzeni, taşınmaca-ev yerleştirmece, yeni iş kurmaca, birkaç sağlık sorunu atlatmaca derken işte vakit buldukça bakar oldum yine buralara. Özlenmek güzel.

bu üyenin konularının dogru olmadığını düşünüyorum. Turkıye gibi bir ülkede bir kadının bu kadar rahat özel hayatı olamaz. Erkeklerin algısına ters her şeyden önce. Mutluluk rahat ve huzurlu olma konusunda da kesinlikle mutlu olduguna inanmıyorum. O çok eleştirdiği aile, bağlanma tek eşliliğe ölüp bitiyor aslında ama öyle erkek yok çevresinde.

Ben bu kadar onanma ihtiyacını anlamıyorum. E tamam böyle yaşamak istiyorsun ve yaşıyorsun. Sorun ne? Bizlerin ya da çevrendekilerin onayını almak neden önemli? Yani bu konuyla ilgili sürekli konu açtığın için onay alma ihtiyacın olduğunı düşünüyorum. Ama gerekli mi gerçekten? Topluma karşı bir sorumluluğun da yok. Yaşa gitsin.

Böyle bir arkadaşım vardı. Herkesle yatıyordu sonra artık öpüşmekten bile tiksindim demişti. Sonra yattığı adamlardan birine aşık oldu başka biriyle sevişmedi. Senin problemin aşık olmaman yada karşındaki erkeklerin senin onlara bir şeyler hissetmene engel olmaları. Değer yargım yok de sende bir kadınsın nihayetinde bizlerin matematiği belli. Yaşın kaç bilmiyorum ama daha doymamışsın ama biyolojik saat işliyor sende bir noktada bu durumdan hoşnut olmamaya başlıcaksın ve gerçek bir şeyler yaşamak isticeksin. Bence görüştüğün erkeklerle iletişimi kes ve karşına hissettiğin biri çıktığında onunla ne istersen yaşa. Farkı anlarsın.

İlkokul ortaokul lise hayatında çok mu çirkindin, bu konuyla alakalı çok mu zorbaladılar seni acaba yazmışım oglen kapatmışım sayfayı.Acınca gördüm 5.sayfada cevabını vermişsin. Bu davranışının altında yatan sebeplerden biri bu.

Benim 25 yaşından önce yüzüme bakan yoktu valla.sonradan güzelleştim.demek ki güzelleşmesem kısmetsiz biri olacakmışım.o yaşlarda o ladar çok acı çektim ve kompleks yaptım ki atandiktan sonra bu şekilde yaşamaya başladım.sonra da neden devam ettirdiğimi kendimin bile bilemediği bir hâl aldı.
Güzellik mi sanıyorsun bunu gerçekten? Atandıktan sonra ailenden uzak özgür olduğun bir şehre taşındın kimseye hesap vermeden ilişkilerin başladı hepsi bu .

Güzellik mi sanıyorsun bunu gerçekten? Atandıktan sonra ailenden uzak özgür olduğun bir şehre taşındın kimseye hesap vermeden ilişkilerin başladı hepsi bu .
Yok sadece o değil.yüzüme de söylüyorlardı sen yaş aldıkça güzelleşiyorsun, her gördüğümde daha güzel oluyorsun tarzı.

İlkokul ortaokul lise hayatında çok mu çirkindin, bu konuyla alakalı çok mu zorbaladılar seni acaba yazmışım oglen kapatmışım sayfayı.Acınca gördüm 5.sayfada cevabını vermişsin. Bu davranışının altında yatan sebeplerden biri bu.
Evet.okulda çok eziktim. Hatta yüzüme bile çirkin olduğumu söylüyorlardı.birilerine yakın olsam benimle dedikoduları çıkacak diye ödleri kopardı.bağirıp çağırırlardı.

Back