• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir türlü adam olmuyorum

Çokeşlilik yaşaniyor Avrupa'da, açıkça çokeşli olan insanlar var, evli oldukları insanlar da kabul ediyor. Bazı insanların doğasında var bunu böylece kabul etmek gerekiyor.

Macera arayan kadına bir sey diyemem ama kabul eden erkek bana bariz g.vat geliyor. Senin yaninda duran adam da gvat ve midesiz bir insan hiç öyle ahım sahim degil.

Her neyse tavsiyem, yazın birkac haftalığına izin al Berlin veya Amsterdama git. Çokeslilik destek grupları oluyor onlara katıl kendin gibi insanlarla tanış bak anormal olmadiğını anla. Istersen bir google at Polyamorous women/marriage diye, çok sayıda söyleşi/blog bulursun. Bence kendini boylece kabul et gitsin.

Aynısını düşündüm cokesli polyamorous kişiler de kendimi bildim bileli hep böyleydim diyorlar. Ferhans gibi olan bir sürü insan var. Ama Anadolu'da tabi relationship anarchist community yoktur adı çıkan memur oluyor. Bence de bir şekilde şehir değiştir büyük şehre gelmeye çalış ferhans.

Valla beybi çok eşli veya değil nasıl yaşarsan yaşa testlerini yaptır, habire kürtaj olma ve hastalıklardan korun. Bunları değer yargıları için değil tamamen kadın sağlığı için diyorum. Seni bu güdüye iten her neyse bu bitip doygunluğa ulaştığın zaman geride bulaşıcı hastalıklar, bitmiş bi rahim kalmasın.
Yukarıda bi üye yurt dışında terapi grupları önermiş ki çok mantıklı neden denemiyorsun. Mesele iyileşmekten çok kendini anlamak olmalı bazı insanlar bazı duygu ve değerlerden yoksun doğar bu duyguları kazanabilirsin. Senin sadakat ve değer yargıların toplumsal normlardan çok farklı. Bugün değil belki ama bi gün bu sana çok zarar vericek.

Neden tüm konularınız aynı ?

Neden adam gibi adam bulup tek eşli yaşamıyorsunuz ?

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
hayatına gıren kısıye pek bısey bekleme baglanmam sevmem sadık kalmam de o da sen de bı sure sonra yolları ayırırsınız. yapcak bısey yok zorla kfana sokulacak seyler benımsetılecek seyler degıl bunlar . ama az cok yorumlarına denk geldım. senın mutlu oldugun ozellıgın bunlar genc kızlara da oyle tavsıye edıyorsun. neden dert gıbı anlattın anlamadım. rahatsız degılsın kı. bu bı lutuf gb yasadın ya hep

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
simdi anladim ahlakli cumlelerimi neden begenmedigini hep olumsuz emoji koyuyorsun bana😂 şaka bir yana.yani deger yargilari cocukluktan olusu r yani buyudugun yasadigin aile eger ici bos sana birsey katmamissa sende o duygular gelismemis demektir. bir de yasantinda ciddi zarar gormemissin cunku ciddi bir zarar gorseydin boyle dusunmezdin degismek isterdin ve degisirdin

Böyle anlatınca çoğu kişi her önüne gelen gibi düşünüyor ama ben çok seçiciyim.en fazla 5 yaş büyük biriyle birlikte olurum, fiziksel açıdan bana hitap etmeli, eğitimli olmalı, bana saygılı olmalı, kimyamiz tutmalı.neden çok eşlilik deyince abuk sabuk kişilerle birlikte olunduğu anlaşılıyor ki.hatta bazı kadınların ilişkiye devam ettiği durumlar benim için ilişki bitirme nedenidir.öyle seviyesiz biri değilim.güzel kadınım buluyorum.
aslinda sen sevgilinden ayrilamiyosun.ve iliskiye girdigin erkeklerde belli seviyelere vsvs ozelliklere bakman da bu yuzden .hem sevistigin hem uyumlu oldugun daha iyi birisini bulsan onunla duygusal iliski kurabilsen birakcan bu 5 yilligi

Birinden yılıyorum yeri geliyor, beş tane olsa hayatımda herhalde iyice bıkkınlık gelir, kukuma beton döker otururdum "Tamam kapattık" diyerek.

Ben de aynısını düşündüm ama düşününce biz 1 tanesi ile her gün görüşüyoruz çok esli kisiler 5 tanesiyle de arada bir görüşüyordur çoğunlukla yani yine kendine ayırdığı vakit aynı olabilir. Ama tabi yine de büyük bir emek bence de hepsiyle buluşma ayarla kıskançlık çek offf zordur.

Neden tüm konularınız aynı ?

Neden adam gibi adam bulup tek eşli yaşamıyorsunuz ?
Tek eşli kalamıyor. Sadakat sevgi anlayışları çok farklı. Üst üste farklı adamlarla sevişmeyi seviyor. Ne yazıkki bizim coğrafyamızda bedava eskort derler kullanırda kullanırlar. Olan kadına olur. Çok eşli bi erkek bekarken çapkınım der evliyken saman altından su yürütür ne zaman ki elvis binayı terk eder o zaman karısının kıymeyini bilir oturur aşağı😄

Karşına yakışıklı, eğitimli, sana değer veren bir bey çıksa sende ciddi ilişki yaparsın bence. Karşındaki erkekler de takılma kafasında ve seni sahiplenmediği için sen de aman neyse takılayım modundasın. İnsan manevi bir duygu arar. 20 li yaşların başında falan olsan neyse de, zaten 30 yaşlarındasın, aradığın şeyin cinsellik olduğunu düşünmüyorum.

Tek eşli kalamıyor. Sadakat sevgi anlayışları çok farklı. Üst üste farklı adamlarla sevişmeyi seviyor. Ne yazıkki bizim coğrafyamızda bedava eskort derler kullanırda kullanırlar. Olan kadına olur. Çok eşli bi erkek bekarken çapkınım der evliyken saman altından su yürütür ne zaman ki elvis binayı terk eder o zaman karısının kıymeyini bilir oturur aşağı😄

Ben bir kadına hatta hiçbir insanoğluna (erkek-kadın fark etmez )bu tarz yaşamı yakıştıramıyorum.
Bu benim düşüncem .
Kiminize göre geri kafalı olabilirim
.

Ben de aynısını düşündüm ama düşününce biz 1 tanesi ile her gün görüşüyoruz çok esli kisiler 5 tanesiyle de arada bir görüşüyordur çoğunlukla yani yine kendine ayırdığı vakit aynı olabilir. Ama tabi yine de büyük bir emek bence de hepsiyle buluşma ayarla kıskançlık çek offf zordur.
Hepsinin kendi huyları olacak, hepsinin ayrı ayrı beklentileri, karışıp duracaklar, sonuca varana kadar hepsinin önsevişmesini çek, diğerinde tatmin olsan öbürü dese "Sevişelim" arkadaşım membağa mı bu, insan yorulmaz mı? Dur allasen daha yeni seviştim diye çıkışıvermez mi bir noktada? Ne bileyim sinir krizi geçirir birinin çkünü koparırmışım gibi geliyor aynı anda 5 kişinin arasında dönsem. Hiç bana göre işler değil.

aslinda sen sevgilinden ayrilamiyosun.ve iliskiye girdigin erkeklerde belli seviyelere vsvs ozelliklere bakman da bu yuzden .hem sevistigin hem uyumlu oldugun daha iyi birisini bulsan onunla duygusal iliski kurabilsen birakcan bu 5 yilligi
Belki de.kimseyle onun kadar kaliteli sevişemiyorum.hem süre çok uzun hem de tekniği çok iyi.kadın anatomisinden çok anlıyor.eee beni de anlayıp dinliyor.bir işim olduğunda yapıyor.karşıma çıkan kişilere de yeterince vakit ayıramıyorum ki elimdekini riske atmamak için.dönem dönem düşünüyorum bunu.

Belki de.kimseyle onun kadar kaliteli sevişemiyorum.hem süre çok uzun hem de tekniği çok iyi.kadın anatomisinden çok anlıyor.eee beni de anlayıp dinliyor.bir işim olduğunda yapıyor.karşıma çıkan kişilere de yeterince vakit ayıramıyorum ki elimdekini riske atmamak için.dönem dönem düşünüyorum bunu.
senin bu adamdan kürtaj da vardı dimi ferhans
daha ne kadar üzüleceksin bu herif üzüyor bence seni

adam olsa insan olsa başkaları ile paylaşmaz seni

aile durumları nasıldı senin anne baba vs?

Back