yanlış olduğunu biliyor fakat ben istersem olabilirmişAdi pisliğin sizden istediği daha ayıp. Boşversene ne anladıysa anladı.
erkekler neden isterki böyle birşeyi anlamıyorumKendisinin aynı şeyi yaptığını hayal edince kıyameti koparıyor konu siz olunca ısrarla ister misin diyor. Önce kendisi denesin çok normalse gözünde böyle şeyler. Eğilimi varsa evlendiğinizdede aynı teklifi yapacaktır zaten.
Yemeyin bu yalanları. Sizi yoklamış resmen. Yanlış olduğunu bilen siz isteseniz bile yapmaz zaten.yanlış olduğunu biliyor fakat ben istersem olabilirmiş
ama benim tepkim olmadi hiç gerçekten co üzgünüm
Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten..Yemeyin bu yalanları. Sizi yoklamış resmen. Yanlış olduğunu bilen siz isteseniz bile yapmaz zaten.
Sakın o istiyor diye taviz vermeyin. O aslında kendi teklifine siz tepki verince utandığı için üste çıkmaya çalışıyor şu anda. Gönlünü almaya falan çalışmayın. Bir daha aynı teklifle gelirse tavrınızı koyun net bir şekilde.Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten..
eşler birbirinden böyle şeyler ister mi onu bile bilmiyorum ama bozuldumküstüğü yere kadar küssün ,
sözde bozulursa senıde suçluyarak konuşursa ben arkadan ilişkiye girmeyecem diye benden ayrıldı de ,
pislik
Eşler böyle şeyler ister mi birbirinden bilmiyorum ama bunun haram olduğunu biliyorumSakın o istiyor diye taviz vermeyin. O aslında kendi teklifine siz tepki verince utandığı için üste çıkmaya çalışıyor şu anda. Gönlünü almaya falan çalışmayın. Bir daha aynı teklifle gelirse tavrınızı koyun net bir şekilde.
İsteyende var istemeyende.Eşler böyle şeyler ister mi birbirinden bilmiyorum ama bunun haram olduğunu biliyorum
Aklımdan neler geçti yanlış anlayınca engellemek kaçmak istedim çok kötüydüİsteyende var istemeyende.
iki taraf da istiyorsa eğer sağ sol ön arka valla buldukları boşluğu kullanabilirler bence onda bi sakınca yokMerhaba.
Çok kötü oldum buraya danışmak paylaşmak istedim..
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..
şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.
bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.
evlenmeden yaklaşır mi diyorsunuz yani? önden yaklaşmaya korkup arkadan mı yapmaya calisir'Bacım sen de çok ısrar etti hayır diyemedim, nişanlında da istediğimi yapmadı ayrıldım 'potansiyeli görüyorum. Aman diyeyim pek kuytu köşede nikah olmadan yalnız kalma bu nişanlıyla sen yoksa sıradaki konuyu az çok tahmin edebiliyorum. Allah'tan pandemi, karantina falan var
Gerçekten sadee sevgilim değil. Cinsel anlamda bisey yaşamadık da değil böyle birşeye kalkışmadı hiç yanlış olduğunu biliyor zaten. Söz arasınds geçti ben geçiştirdim sonra da böyle yanlıs anlayınca haliyle hoş olmadı..Bir erkeğe böyle şey söylenir mi den ziyade bir kadına böyle şey söylenmez asıl.. Parantez içinde sözlüm yazarak gelecek tepkileri bi nebze olsun azaltmayı umduğun o kaşmer sevgili denen dingilden bir an önce kurtul bana kalırsa...