Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel giden bi konuşmaydı hayvan gibi sormadı yani yine bana sordu..Onun sizden istediği ayıp değil de sizin dediğiniz mi ayıp oluyor? Herkez anlaması gerektiği gibi anlar sıkıntı etmeyin.
Olay tam olarak yazdığınız gibi olduysa,Yanlışsam düzeltin;Aklımdan neler geçti yanlış anlayınca engellemek kaçmak istedim çok kötüydü
Allah korktuklarımızdan korusun.
Önden yandan fırsat bulunca bir yerlerden yaklaşır siz de hayır diyemezsiniz gibi geldi bana . Çünkü kendiniz demişsiniz zaten evlenicez,anahtar kelime bu . Eğer bir şeyler yaşayacaksanız da arkasında durabilecekseniz yaşayın. Sonra ayrılık olursa ölmüş bitmiş gibi ağlamayın. Niyetini belli etmiş sonuçta bugün soran yarın yapmak ister , yani diyorum ki sizin için bekaret önemliyse fırsat vermemekte fayda var sonuçta nişanlılık eşit değildir evlilik toplum nezdinde. Ha böyle şeylere takılmam diyorsanız zaten sorun yok .evlenmeden yaklaşır mi diyorsunuz yani? önden yaklaşmaya korkup arkadan mı yapmaya calisir
evlendikten sonra mi diyorsunuz anlamadim.
Devrik cümle kurduğu içij ben yanlış anladım sinirlendi haliyleOlay tam olarak yazdığınız gibi olduysa,Yanlışsam düzeltin;
Sevgiliniz önce arkadan ister misin diye sizi yokladı,sonra da sen benim arkamdan ister misin diye teklifte bulundu?Öyle mi?
İlginç fantezileri var sevgilinizin.Bence hatta veresi var.Siz konuyu algılayıp tepki gösterince de sinirlenip üste mi çıktı?
Bence siz yanlış anlamadınız,sevgiliniz lafı cevirdi.
Valla o cümle direk düz bi cümle. Devrik demişsiniz düzeltmeye çalıştım olmuyo. Çünkü arada 'benim' kelimesi var.Devrik cümle kurduğu içij ben yanlış anladım sinirlendi haliyle
Toz kondurmamaya calisiyoeum konu açıyorum aynen bu adami tanidigim icin nrmaldede karistirir konuşurken ama bu beni şok etti tabi öyle bi eğilimi yoktur umarım yani yoktur diye tahmin ediyorum çünkü daha önce iliskide boyle bi istekte bulunmadi.Valla o cümle direk düz bi cümle. Devrik demişsiniz düzeltmeye çalıştım olmuyo. Çünkü arada 'benim' kelimesi var.
Resmen toz kondurmamaya çalışıyosun.
Sorun şu ki ben yanlış anlayarak onu tanimiyormusum gibi sapık olduğunu düşündüm falan dedim haliyle baya tavirli midem bulaniyor falan dedi. Benim oyle konusmama küstüSevgiliniz sizinle anal seks yapmak isteyebilir. Siz istemeyebilirsiniz. Hayır dersiniz ve konu kapanır, kapanmalı. Ayrıca siz de anal seks yapmak isteyebilirsiniz, bu sizin kendi cinsel hayatınız, kendi kararınız.
İkinci konu, sevgiliniz kendisiyle anal ilişki isteyebilir, evet genelde çoğu erkeğin düşünmek bile istemeyeceği bir şey bu ama erkeklerde prostat orgazmı vardır ve bu prostatın uyarılmasıyla dolayısıyla anal yoldan uyarımla olur. Bunu evet çok büyük bir çoğunluk aklına bile getirmez ama denemek isteyen, yapan erkekler var, yok değil.
Sevgilinizin ne anlamda söylediğini bilemem ama her iki ihtimal de olasılık dahilinde. Yetişkin insanlar karşılıklı rızaları ile farklı şeyler denemek isteyebilirler. Önemli olan istemediğiniz bir şey yapmamak ve karşınızdaki kişinin hayır cevabını aldıktan sonra üstelememesi.
Eğer gerçekten öyle bir şey kastettiyse ve siz "sapık olduğunu düşünüyorum" dediyseniz bozulması normal.Sorun şu ki ben yanlış anlayarak onu tanimiyormusum gibi sapık olduğunu düşündüm falan dedim haliyle baya tavirli midem bulaniyor falan dedi. Benim oyle konusmama küstü
Daha sıcak ve daha dar bir alan oldugu için diye okumustum bir yerde. Gözü dönenlerin bok mok umrunda olmuyorsa demek ki.erkekler neden isterki böyle birşeyi anlamıyorum
Evlenme bununla.Merhaba.
Çok kötü oldum buraya danışmak paylaşmak istedim..
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..
şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.
bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.
Bız ıkna olduk cumlenın devrik olduguna, kacırma sakın bu sapıgı evlenDevrik cümle kurduğu içij ben yanlış anladım sinirlendi haliyle