BEN BİR ŞEY YAPTİM OFF...

Onun sizden istediği ayıp değil de sizin dediğiniz mi ayıp oluyor? Herkez anlaması gerektiği gibi anlar sıkıntı etmeyin.

Aklımdan neler geçti yanlış anlayınca engellemek kaçmak istedim çok kötüydü
Allah korktuklarımızdan korusun.
Olay tam olarak yazdığınız gibi olduysa,Yanlışsam düzeltin;
Sevgiliniz önce arkadan ister misin diye sizi yokladı,sonra da sen benim arkamdan ister misin diye teklifte bulundu?Öyle mi?
İlginç fantezileri var sevgilinizin.Bence hatta veresi var.Siz konuyu algılayıp tepki gösterince de sinirlenip üste mi çıktı?
Bence siz yanlış anlamadınız,sevgiliniz lafı cevirdi.

evlenmeden yaklaşır mi diyorsunuz yani? önden yaklaşmaya korkup arkadan mı yapmaya calisir
evlendikten sonra mi diyorsunuz anlamadim.
Önden yandan fırsat bulunca bir yerlerden yaklaşır siz de hayır diyemezsiniz gibi geldi bana . Çünkü kendiniz demişsiniz zaten evlenicez,anahtar kelime bu . Eğer bir şeyler yaşayacaksanız da arkasında durabilecekseniz yaşayın. Sonra ayrılık olursa ölmüş bitmiş gibi ağlamayın. Niyetini belli etmiş sonuçta bugün soran yarın yapmak ister , yani diyorum ki sizin için bekaret önemliyse fırsat vermemekte fayda var sonuçta nişanlılık eşit değildir evlilik toplum nezdinde. Ha böyle şeylere takılmam diyorsanız zaten sorun yok .

Devrik cümle kurduğu içij ben yanlış anladım sinirlendi haliyle

evlenmeden bunlar konuşulmalı erkek arkadaşınız özellikle böyle istekleri varsa baştan söylemeli çünkü evlenmeden kim düşünür böyle birşey herşeyin bir normali var olması gereken var arka taraftan cinsel ilişki nasıl olur düşünemiyorum bile yapan kendisine ama hem dinen hem sağlık açısından çok riskli.

Canım bence sen doğru anlamışsın, ters tepki verince o da utandı mı artık naptıysa bağırıp çağırıp küserek kendi haklı çıkarmış. Yani yazdığın cümleden ben de aynı şeyi anladım :"sen de benim arkamdan ister misin" valla tek anlam çıkıyor. Ki böyle fantazileri olan adamlar var. CD denen bi eğilim bile var. Ay allahım sen koru.

Sevgiliniz sizinle anal seks yapmak isteyebilir. Siz istemeyebilirsiniz. Hayır dersiniz ve konu kapanır, kapanmalı. Ayrıca siz de anal seks yapmak isteyebilirsiniz, bu sizin kendi cinsel hayatınız, kendi kararınız.

İkinci konu, sevgiliniz kendisiyle anal ilişki isteyebilir, evet genelde çoğu erkeğin düşünmek bile istemeyeceği bir şey bu ama erkeklerde prostat orgazmı vardır ve bu prostatın uyarılmasıyla dolayısıyla anal yoldan uyarımla olur. Bunu evet çok büyük bir çoğunluk aklına bile getirmez ama denemek isteyen, yapan erkekler var, yok değil.

Sevgilinizin ne anlamda söylediğini bilemem ama her iki ihtimal de olasılık dahilinde. Yetişkin insanlar karşılıklı rızaları ile farklı şeyler denemek isteyebilirler. Önemli olan istemediğiniz bir şey yapmamak ve karşınızdaki kişinin hayır cevabını aldıktan sonra üstelememesi.

Valla o cümle direk düz bi cümle. Devrik demişsiniz düzeltmeye çalıştım olmuyo. Çünkü arada 'benim' kelimesi var.

Resmen toz kondurmamaya çalışıyosun.
Toz kondurmamaya calisiyoeum konu açıyorum aynen bu adami tanidigim icin nrmaldede karistirir konuşurken ama bu beni şok etti tabi öyle bi eğilimi yoktur umarım yani yoktur diye tahmin ediyorum çünkü daha önce iliskide boyle bi istekte bulunmadi.
Sorun şu ki ben yanlış anlayarak onu tanimiyormusum gibi sapık olduğunu düşündüm falan dedim haliyle baya tavirli midem bulaniyor falan dedi. Benim oyle konusmama küstü

Sorun şu ki ben yanlış anlayarak onu tanimiyormusum gibi sapık olduğunu düşündüm falan dedim haliyle baya tavirli midem bulaniyor falan dedi. Benim oyle konusmama küstü
Eğer gerçekten öyle bir şey kastettiyse ve siz "sapık olduğunu düşünüyorum" dediyseniz bozulması normal.
Değilse bu kadar abartması gereksiz tavrını, sonuçta yazı dilinde yanlış anlamış olabilirsiniz.

niye bu kadar alınıyor sizden isterken istiyor ne farkı var af edersiniz ama sizdeki delik te aynı deilk dışkılama deliği ondaki delik te aynı o deliğin amacı belli yani. insanları anlayamıyorum ya iyiymiş senden isterken istesin bunun lafını etsin kendi yanlış anlaşılma yada değil kendisine birşey girecek olunca ona bozuluyor.

Deseydin ‘askım ama biraz moderen ol bi çok erkek de yaptırıyor arkadan
Hem bunu isteyen (erkekler )herkes tatmalı bence

Evlenme bununla.

Arkamdan yapmak ister misin diyen biriyle evleneceksın yani?
Yenı nesil uranyumla besleniyor bence, bu kafanın baska acıklaması olmaz.
Evlen de gor gununu

Arkadan olur da önemli olan helal girişe girmesi, pozisyon arkadır
Her arkadan giren bok çukuruna girmez!

Metniniz bilmece gibi olmuş. Keşke daha anlaşılır anlatsaydınız.
diyebileceğim tek şey: hak yolu varken neden ... ....
Boşlukları doldurunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…