bunu simdi dile getiren evlenince uygulamaya zorlar ne yazikki arkadssimin basina geldi ondan biliyorumMerhaba.
Çok kötü oldum buraya danışmak paylaşmak istedim..
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..
şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.
bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.
Kesinlikle o istedi ben hayır dedim tamam dedi yola devam ettik gibi bir durum değil bu. Karşıdaki erkeğin zihniyeti sapık. Sağlıklı değil..bunu simdi dile getiren evlenince uygulamaya zorlar ne yazikki arkadssimin basina geldi ondan biliyorum
Sizi manipüle etmiş. Suçlu be pişman hissetmesi gereken oyken sizi o konuma koyup bırakmış. Gözünüzü açın. Çok sık yapar mı bunu?yanlış olduğunu biliyor fakat ben istersem olabilirmiş
ama benim tepkim olmadi hiç gerçekten co üzgünüm
aynen öyleKesinlikle o istedi ben hayır dedim tamam dedi yola devam ettik gibi bir durum değil bu. Karşıdaki erkeğin zihniyeti sapık. Sağlıklı değil..
[QUOTE="gokyuzu bence evlenmeden niyetini kişiliğini öğrenmiş oldunuz uzuleceginize sevinin bu saatten sonra da evlilik düşünmeyin böyle pislik biri ileMerhaba.
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış
Senin arkandan olunca normal de onunkine olunca mı anormal? Üstelik yanlış anlamışsınız. Buna bu kadar takan adam kendi de düşünmeyecek hak yolu varken b.k yolunuNasıl böyle düşünürsün diye saydırdı sonra konuşmadı benimle çok üzgünüm.
Arkadaşım senden istemesi normal mi ki senin lafına alınma hakkını kendinde buluyor? Alınırsa alınsın. Ulan kadına gelince her şey müstehakMerhaba.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..
şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.
bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.