BEN BİR ŞEY YAPTİM OFF...

Daha normal birlikte olmsmissiniz adam arkadan istiyorum diyor pat diye. Bunu bu kadar rahat söyleyen ilerde içli dışlı olunca kimbilir neler ister. Ayrıca belki yanlış anlamadın? Belki bilinçli olarak devrik cümle kurdu zarf attı sana, sen tepki verince de nasıl öyle düşünürsün diye üste çıktı. Arkadan ister misin diye sorması da zarf olabilir daha önce yaptın mi yapmadın mı anlamak için ya da bakire olduğunu söylediysen farkli yollar arıyor herhalde.

Her ihtimalde de senden bunu isteyen adamla olmaz. Uzak dur normal değil.

Merhaba.
Çok kötü oldum buraya danışmak paylaşmak istedim..
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..

şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.

bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.
bunu simdi dile getiren evlenince uygulamaya zorlar ne yazikki arkadssimin basina geldi ondan biliyorum 😐

Pislik herif siz yanlış birşey dememişsiniz hatta gayet yerinde olmuş... sizin istemediğiniz birşeyde ısrarcı olması yeterince iğrenç..kendinizi kötü hissetmeyin...

Burada senin istememen ve onun bunu ‘tamam o zaman’ deyip kabul etmesi mesele değil.

Mesele bunu istiyor ve arzuluyor olmasında. Bu bir sorun bunu bil.

Deseki sen ben bir çift daha bulalım onlarla bir şeyler yapalım. Sen hayır desen. Öyle bir şey düşünmüyorum deyip evlilik kararına devam eder misin bu adamda bir sapıklık var der misin? Hah bu olay da aynı işte farkı yok. Dinde de kesinlikle yasak, sağlık açısından da yasak kadına zevk vermeyen pislik bir yol. Ben bunu duyduğum an ayrılırdım.

Merhaba.
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış
[QUOTE="gokyuzu bence evlenmeden niyetini kişiliğini öğrenmiş oldunuz uzuleceginize sevinin bu saatten sonra da evlilik düşünmeyin böyle pislik biri ile

Merhaba.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..

şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.

bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.
Arkadaşım senden istemesi normal mi ki senin lafına alınma hakkını kendinde buluyor? Alınırsa alınsın. Ulan kadına gelince her şey müstehak :kızgın:

Söylenecek söz yok kendine neden bağırttırıyorsun sen? Bu konuyu geçtim o kim sana bağıracak bırak şu adamı kafanı kullan

X