ben bir kayınvalideyim hep mi biz haksızız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama ille de yanımda olun diye tutturmasaydınız o evin kirasıyla çok rahat kendinde çocuklarında geçinirdi.
Çocuğa ben daha iyi bakarım ne demek ya ?
Üstelik parayla bakmak ne demek ?
Oğlun gelinine ağır konuşmuş bakmaya diye iniyosun kapı dinliyosun ya büyük bir terbiyesizlik.
Cidden gözünüzü hırs ve para bürümüş.
Büyük bir alkış size

Ş
ama benım canım sıkılıyor hazır altı katımdalar ne var çocuguna baksam bana yardım etseler ?
bu yastan sonra fabrıkaya gırıp çalışamam ya e oglumunda para verdiği yok ben belki kiraya verdiğime vin kirasını veririler dedim ondada gelinim ben mi istedim tasınmayı sen bizi yolmaya yer arıyorsun dedi.
Şaka dimi nolr biri şaka desin bu konu için 2 oğln ne iş yapıyor pki

Ben sizi haksız buldum cok içli dıslı olmussunuz. Sonuc olarak yaranamadınız ütü yemek bulasikla.. Biraksaydinuz herseyi kendi yapsaydi.
Heleki toruna parayla bakmayi teklif etmekle ayri bi cabası olmus. Zaten gelin belliki kabul etmeyecek sizin bakmaniza bide parayi soylemissiniz.. Kabul etseler zaten size gönullerinden kopani verirdi.
Benim gorusumle siz haksızsınız

Hiç kusura bakmayında gelininiz yerden göğe kadar haklı.yine iyi dayanmış.onun evi onun kocası onun çocuğu.oğlunuz tabiki sizin oğlunuz ama onlar artık ayrı bir aile bunu kabul edin.eğer böyle giderse yakında çıldırır gelininiz.oğlunuza engel olamaz ama siz torununuza hasret kalırsınız..

temizlikçiye para vermesinler diye, evini temizliyorum dediniz.
ama torununuzu bakmak için para teklif ettiniz? (sebebi ne olursa olsun oğlunuz bilir sizin neye ihtiyacınız olup olmadığını?) ki bu hiç hoş değil.
Paraya ihtiyacı olmayan bir anne evladını kolay kolay bırakmaz. bir de miktar belirlemişsiniz. :KK43:

Evini neden temizliyorsunuz, yardım istemedikçe karışmayın. biraz da dağınık kalsın. çalışan insan neticede.
Üzerine fazla gidiyorsunuz bence. Karışmayın biraz kendi haline bırakın.

O gelsin sizin ayağınıza. O arasın sorsun. Anne ne yiyelim bu akşam ne yapayım desin. Biraz fırsat verin bakalım.

dolarsınız tabi..

onların evinin anahtarı sizde niye var ?
han kapısı gibi mübarek kızınızda te yatak odalarına kadar girmiş ..
ve evet ben senden iyi bakarım demeniz de büyük hata olmuş..

ev benim evim anahtar vardı bende temzilik falan yaparak sürpriz yaparım diye düşünmüştüm gelinim delirdi ama ben eve girince sonra çocuklarımda arada bir girip çıkmaya başladı en son oğlum huzurum kaçıyor yapmayın girmeyin dedi bizde girmeyi kestik.

eşyalarını yemedik ya onlarda benım evime girsin ne var bunda ? ben onu kızım gibi görüyordum.

Ş

Şaka dimi nolr biri şaka desin bu konu için 2 oğln ne iş yapıyor pki

şaka falan değil ortada ben hala yanlıs bısı göremeıyorum vallahi kötü niyetim yok.

bir kızım bir oglum okuyor. en büyük oglum evli ve calısıyor işte.

Arada kaldım. Yani gelin saygısız bu kesin ona diyecek laf yok yani kullandığı cümleler çok çirkin basit.. Biyandan da kv bana "senden iyi bakarım" dese bende kızardım ya da görümcem benden habersiz yatak odama girip parfümümü sıksa yine kızardım. Her akşam yemeklerimizi kv yapsa emrivaki görebilirdim. Hani eşimle başbaşa yemek isterim akşam yemeklerimi. Anneye yardım edilir elbet ama yaptığı işe paha biçse ona saygımda olmazdı. Örn.çocuğuma baksın ben ona para vereyim haftada bazen 200bazen 150 ayriyetten ev masrafları olsun yardım edilir ama aylık 750ye bakarım diyen bi kvye çok saygı duyamazdım. Ya da temizlik için 50 verseler daha uygun olur bakışınız. Çok yüzgöz olmuşsunuz. Gelin bu yüzden sizinle bu kadar rahat konuşuyor kendinizi yardımsever kv gibi değilde paralı hizmetçi gibi lanse etmişsiniz.
Yani çocuğumu 3 aylıkken bende bırakmam istemem eşim bırak işe gir dese ve ben bi şekilde bu konuda ikna çabasında olsam kvde de fikir beyan edip mevzuya girip çalış dese oğlu gibi. Ona da kızarım. Belki bem eşimi ikna edicem? 3 aylıkken bırakmak istemiyorum ve bu benim kararımdır. Anne müdahil olunca işim zorlaşıyor sonuçta.

Ama sonuç olarak gelininizin kendini ifade şekli tavrı çok çok çok kötü. Üslup çok çirkin. Kocanın yerine mi koydun oğlunu demesi bile ilk başta şalterleri artırdı bana. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama ben de bir gelin olarak kv böyle davransa kızardım. Çünkü anlayamazdım iyi mi yoksa karışmak mı istiyor kötümü? İçindeyken rahatsız edici.
Bırakın yapmayın bişeyini iyi olmayada çalışmayın. Mesafeli olursunuz oda bunu istiyor zaten ozaman iyi olursunuz ancak.

ev benim evim anahtar vardı bende temzilik falan yaparak sürpriz yaparım diye düşünmüştüm gelinim delirdi ama ben eve girince sonra çocuklarımda arada bir girip çıkmaya başladı en son oğlum huzurum kaçıyor yapmayın girmeyin dedi bizde girmeyi kestik.

eşyalarını yemedik ya onlarda benım evime girsin ne var bunda ? ben onu kızım gibi görüyordum.
Ay teyze şaka mısın sen yemine derim elim ayağım titredi benim. Gelininizi düşünemiyorum. Nasıl bir zihniyet bu ya.

ayrıca yanınızda çocuklarınız varmış .. eşiniz ölünce gelinin evine taşınmak istemiştiniz cümbür cemaat aynı evde mi yaşamak istediniz kadın bunu kabul etmedi diye tutmuş bütün düzenini değiştirtmişsiniz kadına birde ..
ee dolmuş dolmuş patlıyor normal..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X