- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- Konu Sahibi portakalcicegi555
Kesinlikle size katılıyorum erkekler malesef sıkışınca guc savasina ceviriyorlar ve vuracaklari ilk nokta ailelerimiz oluyor bende anlatmam ustunu kapatir geçerim. Bilmesin yahu ben yutarim ben kabul ederim ben idare ederim benim ailem ama o El..Eşim kalkar zaten şimdi napıyorsun diye:) lütfen kendini küçük görme bende hem okudum hem çalıştım. Annenin ve ananenin kıymetli ellerini öp ve onlar hakkında kötü konuşan tiplerin yüzüne bakma birdaha. Senin için kıymetli olana kıymet vermeyen sana da kıymet vermiyor demektir.
Sonraki ilişkilerin içim bir not; asla ama asla ailenin sırlarını paylaşma kötüde olsa anlatma o senin sevgilin. kankan değil ikisi çok farklı sonra böyle olıyor işte. Tecrübe oldu sana. Hep iyi yönlerinden bahset hep üste çıkar. Arka planda bırakma gel bizde mi kal dedi aileme sormam lazım de buluşmak mı istedi annemden izin almam lazım de bunu demek çocukluk değildir seni küçültmez aksine seni ve aileni yüceltir ailen sana güvenyırdur ama erkek milleti böyle düşünmez ezmeye kalkar sahip çıkmıyorlar kızlarına muamelesi yaparlar.
Tecrübeyle sabit bu durum. Kocamla ilişkimizi bu düzene göre kurdum ve kocam aileme karşı hala çok saygılı alışmış hala izin alır bazı şeyler için karısı olmama rağmen. Ki bizimkiler sıkmazlar beni hiç sıkmadılar şaşırıyorlar onlarda oyüzden ama iyiki yapmışım