Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Eşim kalkar zaten şimdi napıyorsun diye:) lütfen kendini küçük görme bende hem okudum hem çalıştım. Annenin ve ananenin kıymetli ellerini öp ve onlar hakkında kötü konuşan tiplerin yüzüne bakma birdaha. Senin için kıymetli olana kıymet vermeyen sana da kıymet vermiyor demektir.

Sonraki ilişkilerin içim bir not; asla ama asla ailenin sırlarını paylaşma kötüde olsa anlatma o senin sevgilin. kankan değil ikisi çok farklı sonra böyle olıyor işte. Tecrübe oldu sana. Hep iyi yönlerinden bahset hep üste çıkar. Arka planda bırakma gel bizde mi kal dedi aileme sormam lazım de buluşmak mı istedi annemden izin almam lazım de bunu demek çocukluk değildir seni küçültmez aksine seni ve aileni yüceltir ailen sana güvenyırdur ama erkek milleti böyle düşünmez ezmeye kalkar sahip çıkmıyorlar kızlarına muamelesi yaparlar.

Tecrübeyle sabit bu durum. Kocamla ilişkimizi bu düzene göre kurdum ve kocam aileme karşı hala çok saygılı alışmış hala izin alır bazı şeyler için karısı olmama rağmen. Ki bizimkiler sıkmazlar beni hiç sıkmadılar şaşırıyorlar onlarda oyüzden ama iyiki yapmışım
Kesinlikle size katılıyorum erkekler malesef sıkışınca guc savasina ceviriyorlar ve vuracaklari ilk nokta ailelerimiz oluyor bende anlatmam ustunu kapatir geçerim. Bilmesin yahu ben yutarim ben kabul ederim ben idare ederim benim ailem ama o El..

Kimse vazgeçilmez değil sen kendinden ve ailenden vazgeçme..
Ailen zaten yaşadığın her şeyi biliyor seni yargılamıyor.
Kendini mecbur hissetme oku mesleğini eline al kocayı nasıl olsa bulursun...
Şu an sana ağır geliyor olabilir kararsızlık seni sıkabilir ama evlenirsen okuyamayacak ve en kötüsü boşanırsan bir meslek sahibi olamayacaksın..
Bu durumda hayatına nasıl devam edeceksin?
Bir sürü pişmanlık ve çaresizlik cabası...
Tekrar ayağa kalkmak güç..
Şansını değerlendir sakın bir adam için hayatını heba etme.

"Son zamanlarda ilişkimizin yolunda gitmediginin farkındasındır. Gerek kendi bencilliginden dolayı benim geleceğime engel olman gerek aileme karşı yaptığın saygısızlıklardan dolayı seninle birlikte olamayacağımi anladım. Bunlari sana naz yapmak için yazmıyorum. ciddi bir karar aldım ve senden bu kararıma saygı göstermeni rica ediyorum." Şeklinde bir şeyler yazabilirsin. Aklıma bu kadar geldi :)

aşk şarkıları dinliyorum şuan gram içim acımıyor dokunmuyor. sadece öfke doluyum.. çünkü aileme kimse böyle şeyler diyemez dedirtmem,ailemide kimse için silmem silersem beni kimler kimler silmez ki..

tabiki ona hicbirsey olmaz biraz üzülür gecer belki hic üzülmez.bana demiştiki ben bu dünyanın heryerinde istedigim gibi yaşarım karı kız cok bilmemne ama gelip seninle evlenmek istiyorum seviyorum bilmemne. git yaşa o zaman

Sana da erkek çok alla alla. Zaten dünyanın heryerinde genç kızlar sıraya girmiş adını haykırıyorlardı dimi:) salak bi tip bu ya nasıl katlandın.

Yaz mesajı ben kararımı verdim önümde iki yol vardı ya senle olacaktım ya da okulumu okuyup hayallerimi gerçekleştirecektim ben ikimci olanı seçtim. Ailemle hemüz konuşmadım yalnız kalıp seçimimi yapmak istedim ve yaptım sabah onlarada söyleyeceğim. Sen konusunda ılımlı oldukları gibi bu konuda da yanımda olacaklardır. Beni sakın suçlama çünkü seçim yapmamı sen istedin seninle olmak için bişeylerden vazgeçmemi istedin direndim ama değişmedin ve şimdi yapacağın iyi kötü hiçbirşey beni kararımdan döndürmeyecek çünkü zamanında çok uğraştım. Bu sebeple sende yorulma lütfen yeterince küçük düştük

Kimse vazgeçilmez değil sen kendinden ve ailenden vazgeçme..
Ailen zaten yaşadığın her şeyi biliyor seni yargılamıyor.
Kendini mecbur hissetme oku mesleğini eline al kocayı nasıl olsa bulursun...
Şu an sana ağır geliyor olabilir kararsızlık seni sıkabilir ama evlenirsen okuyamayacak ve en kötüsü boşanırsan bir meslek sahibi olamayacaksın..
Bu durumda hayatına nasıl devam edeceksin?
Bir sürü pişmanlık ve çaresizlik cabası...
Tekrar ayağa kalkmak güç..
Şansını değerlendir sakın bir adam için hayatını heba etme.
vazgeçmiycem evet.. baglasalar duramam artık yanında

"Son zamanlarda ilişkimizin yolunda gitmediginin farkındasındır. Gerek kendi bencilliginden dolayı benim geleceğime engel olman gerek aileme karşı yaptığın saygısızlıklardan dolayı seninle birlikte olamayacağımi anladım. Bunlari sana naz yapmak için yazmıyorum. ciddi bir karar aldım ve senden bu kararıma saygı göstermeni rica ediyorum." Şeklinde bir şeyler yazabilirsin. Aklıma bu kadar geldi :)
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)

Sana da erkek çok alla alla. Zaten dünyanın heryerinde genç kızlar sıraya girmiş adını haykırıyorlardı dimi:) salak bi tip bu ya nasıl katlandın.

Yaz mesajı ben kararımı verdim önümde iki yol vardı ya senle olacaktım ya da okulumu okuyup hayallerimi gerçekleştirecektim ben ikimci olanı seçtim. Ailemle hemüz konuşmadım yalnız kalıp seçimimi yapmak istedim ve yaptım sabah onlarada söyleyeceğim. Sen konusunda ılımlı oldukları gibi bu konuda da yanımda olacaklardır. Beni sakın suçlama çünkü seçim yapmamı sen istedin seninle olmak için bişeylerden vazgeçmemi istedin direndim ama değişmedin ve şimdi yapacağın iyi kötü hiçbirşey beni kararımdan döndürmeyecek çünkü zamanında çok uğraştım. Bu sebeple sende yorulma lütfen yeterince küçük düştük
evet cok guzel olmuş cok tesekkur ederim.. umarım bu mesajı atacak cesareti bulabilirim kendimde..

Cunku onlar senin ailen.. evet uzulurler ama seni kabul edecek insanlar soyle birkac adim sonrasını dusun cok iyi yerlere geldin bu durumu atlatip isin gucun ailen hersey guzel birisi oldu ve evlendin hiç sorun yapmadı yine guvendin sonra bir kavgada yine seni derininden vurdu ve o da ailene gitti kulagina yine mi yalanlayacaksın yalan yalan doğurur bunu yapma.. 2. Kez yikmis olursun aileni o zaman bir kere yik inan onlar senin zaten bu durumdan ne kadar zedelendiğini gorecek birlikte toparlayacaksınız herseyi
. Iyi hep iyidir kotuyu dusun der babam kotuyu dusun ki o zaman karsindaki her zorlukla mucadele edebilesin.

Cunku onlar senin ailen.. evet uzulurler ama seni kabul edecek insanlar soyle birkac adim sonrasını dusun cok iyi yerlere geldin bu durumu atlatip isin gucun ailen hersey guzel birisi oldu ve evlendin hiç sorun yapmadı yine guvendin sonra bir kavgada yine seni derininden vurdu ve o da ailene gitti kulagina yine mi yalanlayacaksın yalan yalan doğurur bunu yapma.. 2. Kez yikmis olursun aileni o zaman bir kere yik inan onlar senin zaten bu durumdan ne kadar zedelendiğini gorecek birlikte toparlayacaksınız herseyi
. Iyi hep iyidir kotuyu dusun der babam kotuyu dusun ki o zaman karsindaki her zorlukla mucadele edebilesin.
şuan hepimiz cok üzgün ve yıpranmış bi haldeyiz belki ilerleyen zamanlarda söyleyebilirim.. ama şuan o gücü kendimde göremiyorum

Rica ederim ne demek. Yeter ki sen bu durumdan en iyi şekilde kurtul. Sana mesaj atarsa sakın silme. Muhtemelen tehdit mesajları atar. Gerekirse o mesajları delil olarak kullanırsın. Eğer telefonlarını açacak olursan da kaydetmeyi unutma :KK66:

okumakta ısrar edince bana demiştiki ailen senin üzerinden geçinmeye bakıyor... bu nasıl iğrenç bi laf tabiki okuyup calısıp anneme bakıcam ne var bunda dedim düşündükçe sinirleniyorum moralim bozuluyo neler dedi öyle o annelere

İşte ailemin maddi durumu iyi değil demek yerine olayı ben kendi paramı kendim kazanmak istiyorum diyeceksin böyle bir durumda. Ayrıca binbir zorlukşa seni okutan ailene bir vefa borcu hisseder insan o ayrı ama bunu bilmesine gerek yok. Hatta eşinde olsa senin kazancın senin paran sıkıntın yoksa yine yardım edebilirsin

Yaşadığın hersey seni daha da guclu kılacak emin ol. Hayatından taviz verme yeter ki görüyorum cok güçlüsün
Zaman ilerde diye öteledigin küçük seyler buyuyerek önüne gelir onun icin biraz ısrar ediyorum sadece lutfen yanlış anlama beni kim ister bile bile ailesini yıkmayı..

Rica ederim ne demek. Yeter ki sen bu durumdan en iyi şekilde kurtul. Sana mesaj atarsa sakın silme. Muhtemelen tehdit mesajları atar. Gerekirse o mesajları delil olarak kullanırsın. Eğer telefonlarını açacak olursan da kaydetmeyi unutma :KK66:
bilir miydim onunla mutluyken bunları yaşaacağımı.. ders oldu bana. 2 adım sonrasınıda düşünücek insan

Yaşadığın hersey seni daha da guclu kılacak emin ol. Hayatından taviz verme yeter ki görüyorum cok güçlüsün
Zaman ilerde diye öteledigin küçük seyler buyuyerek önüne gelir onun icin biraz ısrar ediyorum sadece lutfen yanlış anlama beni kim ister bile bile ailesini yıkmayı..
şuan o kadar güçsüz hissediyorum ki :KK43:

X