• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir ders çıkardım sizinle de paylaşmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.157
548
Herkese merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları. Burda beni bilen bilir bitmesi gereken ama bitmeyen bir ilişkiye ilgili hep ağlamaklı konular açardım ve sonunda bitti. Biteli epeyce oluyor. Bu süreçte ben kendime çok büyük dersler çıkardım ama sizinle de paylaşmak istedim eğer benim gibi olan varsa bişeylerin farkına varsın istedim.
Ben onu hayatımın merkezine koyarak büyük hata etmişim yani ailemden kendimden önce o geliyordu. Halbuki önce ben sonra ailem sonra o olmalıymış. Kendimi unutup hep onun için koşturdum onu mutlu etmek için çabaladım ve sonuç beni kimse mutlu etmek için çabalamadı. Nankörlüklerine maruz kaldım yine aşığım dedim sustum halbuki en baştan çizgimi çekseydim ezilmezdim ve nankörlük etmezdi. Bana bağırır çağırırdı yalvarırım beni bırakmasın diye. Yalvarmayın kızlar bırakın gitsin o kaybetsin. Ben dik durmaya başlayınca o yalvarmaya başladı. Ama sorun şu ki kimsenin kimseye yalvarmaması gerekirdi. Özetleyecek olursam hiçbir aşkı hiçbir insanı kendinizden önce tutmayın önce siz mutlu olun kendimize yetin sonra başkasıyla da bunu paylaşın.

Herkese merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları. Burda beni bilen bilir bitmesi gereken ama bitmeyen bir ilişkiye ilgili hep ağlamaklı konular açardım ve sonunda bitti. Biteli epeyce oluyor. Bu süreçte ben kendime çok büyük dersler çıkardım ama sizinle de paylaşmak istedim eğer benim gibi olan varsa bişeylerin farkına varsın istedim.
Ben onu hayatımın merkezine koyarak büyük hata etmişim yani ailemden kendimden önce o geliyordu. Halbuki önce ben sonra ailem sonra o olmalıymış. Kendimi unutup hep onun için koşturdum onu mutlu etmek için çabaladım ve sonuç beni kimse mutlu etmek için çabalamadı. Nankörlüklerine maruz kaldım yine aşığım dedim sustum halbuki en baştan çizgimi çekseydim ezilmezdim ve nankörlük etmezdi. Bana bağırır çağırırdı yalvarırım beni bırakmasın diye. Yalvarmayın kızlar bırakın gitsin o kaybetsin. Ben dik durmaya başlayınca o yalvarmaya başladı. Ama sorun şu ki kimsenin kimseye yalvarmaması gerekirdi. Özetleyecek olursam hiçbir aşkı hiçbir insanı kendinizden önce tutmayın önce siz mutlu olun kendimize yetin sonra başkasıyla da bunu paylaşın.
Allah im bu günleri de mi görecektik :) aramıza hoş geldin canım....

Birkaç gündür tam da bunları düşünüyordum. Eşimden önce hayatıma giren kişiler tarafından ihanete uğradım ve bunun gibi sorunlar yaşadım, ailemde hiç huzur olmadı... Sonra eşimle tanısınca ondan böyle şeyler görmediğim için, aslında olması gerekenleri yaşattığı için, eşime öyle minnettar kaldım ki onu ailemden, kendimden bile önce tuttum. Gerçekten çok deger verdim eşime. Bazen rüyada gibi hissettim kendimi sırf sıradan şeyleri yaşıyorum diye. Sonra ne mi oldu? Şuan salonda tek başıma yatıyorum, bana "sen kimsin? " diyor. Kolayca kırıyor hem de hamileyim.
Gerçekten kimseyi kendinden önceye koymayacaksın.

Bundan sonra her şey daha güZel olucak

asla ama asla dengin olmayan birine, kendini layık görme.
Son zamanlarda duyduğum en doğru söz 👏
Malesef aşk bazen okadar kör ediyoki insanın gözünü; aşağıya çekildiğini, doğru olmayan tarafa sürüklendiğini bile bile, devam ediyosun kendinden vermeye.. Kendinden şüphe ediyosundan toz kondurmuyosun yinede karşındakine.. Ne denir ki.. Rabbim dengimiz olanla kesiştirsin yollarımızı..

:dondurma:İyi olmuş fark etmeniz ve onu orada bırakıp
Terk etmeniz, şimdi yapmanız gereken aynı hatayı tekrar etmemeniz ve egoist erkeklerden uzak durmanız,

Son zamanlarda duyduğum en doğru söz 👏
Malesef aşk bazen okadar kör ediyoki insanın gözünü; aşağıya çekildiğini, doğru olmayan tarafa sürüklendiğini bile bile, devam ediyosun kendinden vermeye.. Kendinden şüphe ediyosundan toz kondurmuyosun yinede karşındakine.. Ne denir ki.. Rabbim dengimiz olanla kesiştirsin yollarımızı..
Ah keşke aşkımdan yapsaydım. Vicdanımdan, insanlığımdan yaptım kendimi ateşe attım.
Dedim insan olsun yeter, o da öğrenir benim bildiğimi ama kocaman bir hataymış meğer..
Kendime söz verdim zaten, bunları bir daha kendime yaşatmayacağım.

cok sukurr arkadasim sonunda

Kötü insanların faydası daha iyi bir insan bulduğumuzda değerini daha iyi anlıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X