Ben bir ateşe düştüm

Arkadaşlarım da var benden farklı gün giden acaba onlar mı öğrense bi şekilde. Çünkü benim hoşlandığını bilir de karşılık vermezse çok utanırım okula gitmeye

Hiç normal muhabbet ortamı olmuyor mu? Öğretmenler odası, kullanılıyorsa çay-sigara mekanı, nöbetçiyken hal hatır falan öyle klasik sohbet muhabbet ederken belli olur zaten.

Ablalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum :KK43:
Hahahahah boşver kuzum git konuş bence en fazla yok der 😂bende öğretmenim atandigim okulda eşimi gördüm hemen o an onunla evlenmeye karar verdim ve çok şükür iki senedir güzel bir evliliğim var git harekete geç bnce

Hiç normal muhabbet ortamı olmuyor mu? Öğretmenler odası, kullanılıyorsa çay-sigara mekanı, nöbetçiyken hal hatır falan öyle klasik sohbet muhabbet ederken belli olur zaten.
Evet sigara alanı küçük bir yer ora en garanti karşılaşma yerim ama utancımdan ağzımı açamıyorum bile

Orada stajınız bitmeden acılmayın. Reddedilir Deniz baya zor olur. O beğenirse size ilgi gösterir zaten. İlgi göstermezse de açılmayın bence

Keşke bi öğrenme yolum olsa ama yok evli olduğunu sanmıyorum yüzük de yok parmağında ama sevgilisi belki vardır bunu bilemem
Herkes yüzük takmiyor ki, erkek öğretmenler hele büyük sehirde yaşamiyorda yüzde 99 evlidir . 13 yıldır mebteyim 30 + bekar erkek öğretmen aşırı nadir gördüm

Ablalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum :KK43:
Öncelikle tanı.Evli mi bekar mi.Onu tanı bakalım nasıl biri çıkacak karşına.

Evet sigara alanı küçük bir yer ora en garanti karşılaşma yerim ama utancımdan ağzımı açamıyorum bile
Utanmayın işte sanki dünkü çocuk musunuz normal sohbet edin belki hiç hoşlanmayacağınız birisi. Onu değerlendirin onu üstün görürseniz utanırsınız.

Neden olmasın bence olur sen belki muhabbet falan başlatırsın en fazla güleryüzle yaklaşırsın zaten elektrik almışsa o devamını getirir.çalıştığın ortamda biraz tehlikeli bu işler o yüzden siz açılmayın derim.olmaması için bir neden yok bence ikinizde bekarsanız.

Neden olmasın bence olur sen belki muhabbet falan başlatırsın en fazla güleryüzle yaklaşırsın zaten elektrik almışsa o devamını getirir.çalıştığın ortamda biraz tehlikeli bu işler o yüzden siz açılmayın derim.olmaması için bir neden yok bence ikinizde bekarsanız.
Günaydın falan denir mi mesela, her branştan 4 kişi staja gelip gidiyor sessizce. ben onunla konuşursam ne yapmaya çalışıyor bu der mi acaba

Hoslaniyorsa o adım atar zaten belki sizin şu an geçici heves ortamdaki durumu hoşunuza gitmiş olabilir adım atmayın.etkileniyorsa o gelir belki uzun ilişkisi vardır yada stajyer kızlara böyledir iyice tanımadan adım atmayın güveneceğiz kişiden bilgi alın son çare

X