Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ilk sayfadaki tarifi uygulayip da saclari 1,5 ayda 10cm uzayan baska kim var arkadaslar merak ediyorum. Bu formul sahiden ise yariyor mu???

kızlar benimde saclarım son 2 aydır asırı dökülüyor cok az sacım kaldı düzlestiriciyede ara verdim
bende bu sinameki formülünü denemeyi düşünüyorum 3 aya kadar saclarımı düzeltmem ve uzatmam lazım...baska kullanıpta faydasını gören varmı???????

canım sinemaki daha çok döküyor ben 5 hafta uyguladım bırakmk zorunda kaldm dökülmeden dolayı

canım sinemaki daha çok döküyor ben 5 hafta uyguladım bırakmk zorunda kaldm dökülmeden dolayı

Hadi ya 5hafta da az bir zaman değil..peki okadar kullanımdan sonra saç dökme haricinde gurlesme veya saç uzama olmadimi?

bu formül iğrenç bir koku dışında hiç bir halta yaramıyor

bir saç bir ayda 10 cm uzasın adımı değiştiririm yaa saçın kimyasına doğasına aykrı bir kere

Biri bana su kürü ayrıntılı olarak yazabilirmi ?

ya bu zeytinyağ sarmısak kürünün içine menekşe yağı katsak olur mu güzel kokması için? bir zararı olmaz heralde ??

Merhaba,

Ben birtürlü tarife ulaşamıyorum. Tarifi açık olarak liste halinde yazabilirmisiniz.

Teşekkürler,
Mürüvet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…