- Konu Sahibi EU3
- #9.041
rica ederim ne demek:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bu yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorumm!!! Ben yıllardır saçımla uğraşıorum. Hep sarı saç kullandım, haliyle baya yıprandı ve mecburen 2 bçk sene evvel kendi rengime döndüm ve kestirdim. Eskiye göre toparladı saçım ama ben uzun saç seven bi insanım bu yüzden şu andaki boyu bana kısa geliyor. (neredeyse göğsümün altına geliyor) Saçımı bozmamak için kaynak fln da yaptıramıyorum. Bugün ben de sizin bu kürünüze başlayacağım, şans dileyin banaa :) bu arada size birşey danışacağım.. Benim saçlarım dalgalı, yani zor bir saç. Sokağa çıkarken de toplayıp çıkmak istemiyorum, fön çekip yıpratmak da istemiyorum. Saçıma ne yapabilirim yardım edinnn :)))
bende çok memnunum anjelique ben 4.uygulamamı cumartesı yapacagım benımde saclarım boyalıydı en son cıkolata kahveye boyadım sacım yıprandı bıraz kestırıp sonra bu sınemekı kürüne basladım gercektende ınanılmaz faydasını gördum 3.uygulamam dıplerım 1.5 cm geldı uzadılar cok mutluyum allah mutlulugunu daim etsin ınsallah belıne kadra uzatırsın canım .ben göguslerımden asagıya ınsın razıyım sadece 10 cm ıstıyorum o kadar şükürler olsun allahıma ama saçım açıldı rengı cıkolata kahveydı sarı oldu bal köpugu gıbı resmen:) aama olsun
Allah senınde mutlulugunu daim etsin uzun uzun saçların olsun :)) benım kafam çok kaşınıyoo sendede varmı
ben daha fazla birsey farkedemedim:S sacim cok kisa acaba ondanmi.. ense bolumunu surekli uzatiyorum. usten uzayip ensem kapansin istiyorum( bob gibi, bilmem anlatabildimmi: )
Sinamekiye 2 hafta ara verdikten sonra tekrar başladım.Dün 4. yapışım oldu ve bugün baktım diplerim gelmiş bile 2 cm :))[/QU
arkadasım süper gercekten fydasını görmeye baslamıssın bıle devam ..:)
arkadasım süper gercekten fydasını görmeye baslamıssın bıle devam ..:)
bende farketmezdım ama sacımın boyası acık renk olunca diplerinden kendı rengı gelıyor o nedenle farkedebılıyorum .sabret uzadıgını göreceksındır canım.. allahıma binlerce şükürler olsunki gercekten saçımın uzamasını geçtim canlandığının farkındayım ben uzamasında degılım hem beslıyor hem canlandırıyor dökülmesn önlüyor etrafımda bunu farkeden arkadaslarıma da tavsıye edıyorum sınamekiyi .ben gercekten cok memnunum cumartesı gunu 5. uygulamamı yapacagım ve ınanılmaz denecek kadar fark var suana kadar 2cm uzadı bakalım 2ay yapıcagım 1 ay yaptım neler olucak görucegız sonuclarını . ve sacımı besledıgınden dolayı boyamıyorumda ne maşa ne düzleştirici yapıyorum kendı halıne bırakıyorum gayet dogallarr 2.ayın sonunda resım ekleyecegım...
arkadaşlar resim koyabilecek varmı aradaki farkları gorelim
@se__vi,
tirnaklarin la bir kac kere o 'ince' yerine vurabilirsin, daha kolay kiriliyor. ben elime batmasin diye havluya sarip oyle kiriyorum. tek parca halinde zaten o ust bolumu ayriliyor.
öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:1shok: