Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben tuplu su öneririm canım sana

kızlar ya inanmazsınız amaa o saçımı egolarını tatmin için kesen koaföre gittim ve sacımı kesen cocuk hariç kesim yapılırken orda olan h erkes vardı v e dedim saçımı mahvettiniz o cocugu gördüğüm yerde öldürc e m... ne deseler begenirsiniz sen niye onun önüne oturdun o ik defa senin sacını kesti biz dalga gectik farketmedin mi... bende o zaman engel olsaydınız dedim ama onlarda beni suçladı bu nasıl iş yaa ....

İnsanlar çok kötü olmuş senin göz göre göre saçlarının kesilmesine mani olmadıkları gibi bir de seni suçlamışlar..bu insanlara ne oldu böyle. Neyse canım üzülme, eden bulur, aynısını yaşarlarsa akıllarına gelirsin elbet.

madem biliyolarmıs engel olsalarmış kesin kıskanmışlardır saçlarını. inşallah turplu su derdine derman olur canım

bunu yapanlar tam embesilmiş afedersin. terbiyesizlere bak.

bende bugun 3. sinemakiyi yapıcam şuanda bi uzama göremedim saçlarım yandı çünkü ve düzelmesi için kestirmem lazım bunun içinde diplerdekileri aşağıya uzatmayı bekliyorum umarım işe yarar ve saçım uzadığında kuaföre adım bile atmıcam değil boya fön bile çektirmem artık kendim hallederim

kızlaaarrrr lütffeeeennn bana yardımcı oluuunnnn !
benim saçlarım kısaydı ve saçlarımda çok kırık vardı. sonra bende netten saç uzatma yöntemlerine bakıyodum ve bu siteye girdim beğendim ve şuana kadar hiç bi siteye üye olmamıştım ve buraya üye oldum. sonra burda turplu su yöntemini herkes çookk övmüş bnde saçlarımda kırık vardken denedim ama etkisini göremedim 2 hafta falan da beklemiştim.bikaç gün önce saçlarımın kırıklarını aldırdım şimdi deniyorum turplu suyu ama gerçekten etkisi olcak mı? kızlar okulllar açılana kadarr uzaması lazım kuaför çok kısalttı. etkisi olur mu??? lütfeeenn cevap verin. :18:

mrb kızlar,
sinameki ve zeytin yağını daha önce çok denedim.,
yumuşacık yapıyordu saçımış. ama saçımda çok kırık var diye fazla uzamıyordu
3-4 ayda 4 cm tek uzatabildim. vebir türlü düzenli yapamadım.
saçım kıvırcık olduğu için 7 senedir bir kez olsun fönsüz dışarı çıkmadım.
ben fön çeke çeke saçımı mahfederken,
dün ablamm bu ne saç deyip aldı makası eline
benim 4 aylık emeğimi yerle bir etti.
bende inat ettim bir daha fön çektiriycem dedim.
şuanda saçım yukardan topuz şeklinde bağlı ve
birazdan gidip bemiks sinameki alıcam. ve düzenli olarak uygulıycam,
bu süre içinde de hiç fön çekmiycem.
umarım faydası olur... gelişme olursa fotolarla haberdar edicem
kendne iyi bakın, güzel kalın herdaim :) iyi günlerrr

yaa turplu su işe yaramaz mı tatlım ?? ben onu kullanıyorum şuanda. bilgin var mı bu konuda ??:44:

canım turplu su tarifini çok duydum
hatta bu bemiksli formülü yapanların nerdeyse % 80 i daha önce turplu suyu denemiş.
ama gel gör ki hepsi aynı konudan şikayetçi. yani turplu suyun kötü kokmasından.
bildiğim kadarıyla baya kötü kokuyo. bemiks te kötü kokuyo ama o kadar da değil.
hatta şuanda bile saçımda bemiksli formül var ve kokusu rahatsız etmiyo,
yıkamak için saatinin dolmasını bekliyorum.
dene istersen turp suyunu bişey kaybeymezsin.
ama benim tavsiyem bemiksli formüle öncelik tanımadan yönünde

yaa turplu su işe yaramaz mı tatlım ?? ben onu kullanıyorum şuanda. bilgin var mı bu konuda ??:44:
canım turplu su tarifini çok duydum
hatta bu bemiksli formülü yapanların nerdeyse % 80 i daha önce turplu suyu denemiş.
ama gel gör ki hepsi aynı konudan şikayetçi. yani turplu suyun kötü kokmasından.
bildiğim kadarıyla baya kötü kokuyo. bemiks te kötü kokuyo ama o kadar da değil.
hatta şuanda bile saçımda bemiksli formül var ve kokusu rahatsız etmiyo,
yıkamak için saatinin dolmasını bekliyorum.
dene istersen turp suyunu bişey kaybeymezsin.
ama benim tavsiyem bemiksli formüle öncelik tanımadan yönünde

bende dün gittim uzun saçlarımı kestirmeye
aslında bu kadar kısa istememiştim ama kuaförleri bilirsiniz kızlar bitince bi baktım, neredeyse belimde olan saçlarım omuzlarıma gelmiş :18:
dünden beri ağlıyorum
turplu suyu biliyodum onu yapacaktım ama buraya bi bakayım dedim, şu bemixli sinamekili kürü yarın başlicam yapmaya ..
inşallah dediğiniz gibi olurda uzar biran önce saçlarım yoksa depresyona giricem :84:

ben yaklaşık 4 aydır sac uzatmayla ugrasıyorum ama cok az uzadı 3 cm falan saclarım çok yıprandı krem kullanmadan açılmıyor sarı renk mahvetti sacımı ama hala omuzlarımda bile değil deli olacam sinemakiyi denedim halada kullanıyorum bana yardım edin ne kadar zeytin yagı kullanacaz gercekten uzatuyor mu çünkü benim saclar cok yıpranmış ve kuru depresyona girdim resmen ya:85:

ben yaklaşık 4 aydır sac uzatmayla ugrasıyorum ama cok az uzadı 3 cm falan saclarım çok yıprandı krem kullanmadan açılmıyor sarı renk mahvetti sacımı ama hala omuzlarımda bile değil deli olacam sinemakiyi denedim halada kullanıyorum bana yardım edin ne kadar zeytin yagı kullanacaz gercekten uzatuyor mu çünkü benim saclar cok yıpranmış ve kuru depresyona girdim resmen ya

yaaaaa bende gecen hafta bemix e başladım.. inşallah işe yarar. yarın 2. kere yapıcam. eğer bu bemix i yapanların %80 i önceden turplu yu yaptıysa ya turpludan dolayı uzuyorsa.. boşuna bemix le uğraşmayayım...
geçen hafta avuç avuç dökülen saçlarımdan kurtulmak için kısa kestirdim.. çünkü yaz başında saçlarıma yaptığım işkencenin cevabını aldım kafamdan... neyse kestirince azaldı dökülmesi... artık boyatmıcam hiç... ama tez zamanda uzasın güzel güzel şımarık şımarık....

kizlar bugun hemen gidip aldim malzemeleri.
ama bephantene aldim cunku bemix bulamadim..
insallah dediginiz hizda uzar aynalara bakamiyorum kuafore sayip duruyorum surekli..
bakalim artik yazarim gelismeleri bende..

selammm bende günlerdir bu sayfalarda geziniyorum hangi formül işe yarar hangisi iyi diye
çok ilgimi çekti bu konu 1 buçuk ayda 10 cm uzaması gerçekten mucize
ve denemeye karar verdim zeytinyağını bugün sürdm hatta şuan hala kafamda ama sanırım abarttım biraz durdukca damla damla akıyor ve ben badem yağıda kattım içine

bu sinameki otu formülnde sinameki badem yağı bemiks dışında içine çamterebentin çörek otu yağı ve susam yağı koymaya karar verdim
şampuanımın içinede sarımsak eklemeye karar verdim bakalım nasıl bir etki edicek bu şekilde

merhaba canım,
geçmiş olsun öncelikle.kuaförler odasına şikayet etmeni öneririm.bi arkadaşımın akrabası kuaför dü o söylemişti.böyle bi hakkın var ve cezasını da veriyorlarmış gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…