- Konu Sahibi EU3
-
- #8.961
Merhaba hekrkese...
Siteyi ve forumu yıllardır yorum yapmadan takip ediyorum.
Neredeyse 1000 sayfayı bulmuş yazılanlar.Hepsini okuyamadığımdan
yanlış bir izlenim edinmiş olabilirim.Sonuç: kafam çok karıştı:)
Bir çoğunun başına geleni kısa süre önce bizzat deneyimledim ve açma
işeminden dolayı saçlarım çok yıprandı.Epeyce kestirdim
İşin kötüsü saçlarım bir nazlıdır bir nazlıdır ki sormayın...aheste aheste uzar
hatta görevinin uzamak olduğunu bile nadiren hatırlar.Kerastase yeşil seriye
başladım onarıp toparlaması ümidi ile amma lakin hızlı uzatma işlemi için çözüm
yolunu netleştirmedim.
Şimdi düşünüyorum kara kara hangi tarifinizi uygulamalıyım?
Uzun süredir deneyimlemiş olduğunuz tariflerinizden yola çıkarak fikir verirseniz sevinirim...
ya anlamıyorum bu kuaförler neden böyle yaparlar ki.. gitmiş upuzun saçlar :44:bide canım ben turplu suyu yaparken 5 defa yumurta kattım ama artık katmıyorum kokusuna dayanamaz oldumSadece turpla yapanlarda memnunlar zaten
kızlar ya inanmazsınız amaa o saçımı egolarını tatmin için kesen koaföre gittim ve sacımı kesen cocuk hariç kesim yapılırken orda olan h erkes vardı v e dedim saçımı mahvettiniz o cocugu gördüğüm yerde öldürc e m... ne deseler begenirsiniz sen niye onun önüne oturdun o ik defa senin sacını kesti biz dalga gectik farketmedin mi... bende o zaman engel olsaydınız dedim ama onlarda beni suçladı bu nasıl iş yaa ....
kızlar ya inanmazsınız amaa o saçımı egolarını tatmin için kesen koaföre gittim ve sacımı kesen cocuk hariç kesim yapılırken orda olan h erkes vardı v e dedim saçımı mahvettiniz o cocugu gördüğüm yerde öldürc e m... ne deseler begenirsiniz sen niye onun önüne oturdun o ik defa senin sacını kesti biz dalga gectik farketmedin mi... bende o zaman engel olsaydınız dedim ama onlarda beni suçladı bu nasıl iş yaa ....
mrb kızlar,
sinameki ve zeytin yağını daha önce çok denedim.,
yumuşacık yapıyordu saçımış. ama saçımda çok kırık var diye fazla uzamıyordu
3-4 ayda 4 cm tek uzatabildim. vebir türlü düzenli yapamadım.
saçım kıvırcık olduğu için 7 senedir bir kez olsun fönsüz dışarı çıkmadım.
ben fön çeke çeke saçımı mahfederken,
dün ablamm bu ne saç deyip aldı makası eline
benim 4 aylık emeğimi yerle bir etti.
bende inat ettim bir daha fön çektiriycem dedim.
şuanda saçım yukardan topuz şeklinde bağlı ve
birazdan gidip bemiks sinameki alıcam. ve düzenli olarak uygulıycam,
bu süre içinde de hiç fön çekmiycem.
umarım faydası olur... gelişme olursa fotolarla haberdar edicem
kendne iyi bakın, güzel kalın herdaim :) iyi günlerrr
canım turplu su tarifini çok duydumyaa turplu su işe yaramaz mı tatlım ?? ben onu kullanıyorum şuanda. bilgin var mı bu konuda ??:44:
canım turplu su tarifini çok duydum
hatta bu bemiksli formülü yapanların nerdeyse % 80 i daha önce turplu suyu denemiş.
ama gel gör ki hepsi aynı konudan şikayetçi. yani turplu suyun kötü kokmasından.
bildiğim kadarıyla baya kötü kokuyo. bemiks te kötü kokuyo ama o kadar da değil.
hatta şuanda bile saçımda bemiksli formül var ve kokusu rahatsız etmiyo,
yıkamak için saatinin dolmasını bekliyorum.
dene istersen turp suyunu bişey kaybeymezsin.
ama benim tavsiyem bemiksli formüle öncelik tanımadan yönünde
yaaaa :sinifsinif: ben birsürü tarif uyguluyordum saçıma kuaför arkadaşım birbirinin etkisini yok etmesin dikkat et dedi bende azalttım ama keşke onun tarifini seçseydim yaa :1no2: hemen başlıyorum sinameki ve zeytin yağı maskelerini kullanmaya :teytey: bu arada saçların süper canım bir de röfleli haline de bayıldım söyliiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?