• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu karışımı bugün ilk kez uyguladım saçıma ve 2 saat beklettim yıkadım güzelce 1 buçuk ay kadar yan etkisini görmezse devam edicem . Başlarken çok tereddütteydim bir yandan çok güzel sonuç alanlar bir yandan almayanlar bir yandan saç döküyor diyenler derken kendim sonucumu görmek istedim . Şuan saçımı ölçtüm altlarından 25 cm ve şu ana kadar saçıma boya sürmedim biraz biraz kırıklarım var bakalım sonuç ne olacak ne zamana kadar ne kadar uzayacak sizinle paylaşıcam :)

EU3 canım fotoğraflarını göremedim zaten profiline de bakılmıyor bi koysan forum içine, bakabilirmiyimm :)

canım ben bişey sormak istiyorum bu soğuk zeytinyağıyla ilgili ?
halis zeytinyağı mı kullandın yoksa evde kullandıgımız sıvıyağlardan felan mı anlayamadım ?:53:

ya ben ne yapacağımı şaşırdım turp mu sinemaki mi yoksa sarımsakmı yardım edin banaa :)

arkadaşlar ORGANİCUM ŞAMPUAN kullanan var mı aranaızda lütfen yardım edin. reklam amaçlı yazanalar yazmasın bir insanın hakkına girmiş olrsuz. LÜTFEN ARKADAŞLAR reklam amaçlı yazanlar ahrette hakkımı helal etmem

arkadaşlar ORGANİCUM ŞAMPUAN kullanan var mı aranaızda lütfen yardım edin. reklam amaçlı yazanalar yazmasın bir insanın hakkına girmiş olrsuz. LÜTFEN ARKADAŞLAR reklam amaçlı yazanlar ahrette hakkımı helal etmem

organiuium sac uzatan şampuanı bende aldım ama daha bir hafta oldu o yüzden bişe diyemicem...

öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:nazar::1shok:

teşekkürler saç ile ilgili yazdıklarını okuyunca baya merak ettim hemen denemeye başlıyorum

ya ben ne yapacağımı şaşırdım turp mu sinemaki mi yoksa sarımsakmı yardım edin banaa :)

Canım ben sinemaki uyguladım tam 5 defa ilk yaptığımda saçlarım çok güzel oldu parladı yumuşadı ancak devam ettiğimde saçlarımın gitgide kuruduğunu farkettim.1 cm kadar uzamıştır belkide.Dove onarıcı bakım serisiyle saçlarımı kurtardım.Turplu suya başladım bir zaman sonra.Yarın 4.yapışım olacak ve sana şunu söylemeliyim ki sinemakiden çok daha iyi.Saçlarımı sürekli ördüm birde karışmasın diye.Geçen gün banyodan çıktıktan sonra farkettim rahat 1,5 cmlik uzama söz konusu.Ayrıca saçlarım çok parlak ve yumuşak.
Tabi sinemaki herkeste aynı etkiyi göstermez ama ben turplu suyu tavsiye ediyorum yine de sana :)

Ben kullanıyorum, sanırım 4. şişem falan. Yeşil olanı kullanıyorum. organik olduğu ve fiyatı o gruptakilere oranla daha uygun olduğu için hala devam ediyorum.

Ben kullanıyorum, sanırım 4. şişem falan. Yeşil olanı kullanıyorum. organik olduğu ve fiyatı o gruptakilere oranla daha uygun olduğu için hala devam ediyorum.

ben de yeşil olanı aldım peki dökülemelere iyi geliyor mu???

ben de yeşil olanı aldım peki dökülemelere iyi geliyor mu???

Dökülmelere iyi geliyor diyemem, zaten alış maksadım saç derimin diğer şampuanlarla tıkanmaması, nefes almasıydı. Dökülmeyi içine sarımsak koyarak engelliyorum. Birde kansızlığım varmış, onu tedavi ediyorum.

Canım ben sinemaki uyguladım tam 5 defa ilk yaptığımda saçlarım çok güzel oldu parladı yumuşadı ancak devam ettiğimde saçlarımın gitgide kuruduğunu farkettim.1 cm kadar uzamıştır belkide.Dove onarıcı bakım serisiyle saçlarımı kurtardım.Turplu suya başladım bir zaman sonra.Yarın 4.yapışım olacak ve sana şunu söylemeliyim ki sinemakiden çok daha iyi.Saçlarımı sürekli ördüm birde karışmasın diye.Geçen gün banyodan çıktıktan sonra farkettim rahat 1,5 cmlik uzama söz konusu.Ayrıca saçlarım çok parlak ve yumuşak.
Tabi sinemaki herkeste aynı etkiyi göstermez ama ben turplu suyu tavsiye ediyorum yine de sana :)

teşekkür ederim canım.. tamam turp ısmarladım anneme pazara cıkınca alacak bulabilirse tabi :) yapmaya başlarım hemen. ya bende henüz ergenlikten cıkmamış bir koaför cocuga kestirdim sacımı dedim sakın kısaltma diye ama yook öle dememişim kuyruk gibi bişe bıraktı uzunlugu değişmeyen bir parça :))ve ertesi gün işe gidemeyip solugu baska koaförde aldım belimdeki saclarım şimdi cenemin altında :(((

Dökülmelere iyi geliyor diyemem, zaten alış maksadım saç derimin diğer şampuanlarla tıkanmaması, nefes almasıydı. Dökülmeyi içine sarımsak koyarak engelliyorum. Birde kansızlığım varmış, onu tedavi ediyorum.

evet organicixium dökülmeye pek de ii değil gibi vichy dercos ve bioxcin forte daha iyi gibiydi.. ya bu eczacılar her seferinde yeni şampuanlar çıkarıyo bana hepsinde de yeni bir bahane oluyo artık güvenemiyorum ya ben bioxcin forte altı ay kullandım banyodan çıkınca 3 5 tel anca dökülüyodu ama kepeklenme yaptı onun üzerine vichy dercos aldım o da iyi gibiydi ama hiç köpürmediği için rahat edemiyodum şimdi vichynin içine sarmısak kattım onla ilk önce yıkayıp sonra organixium kullanıyorum işe yarar inşallah. sonuçları paylaşırım. ama bioxcin forte iyiydi her gittiğim yere kedi gibi tüy bırakırdım o durdurdu baya

Merhaba hekrkese...
Siteyi ve forumu yıllardır yorum yapmadan takip ediyorum.
Neredeyse 1000 sayfayı bulmuş yazılanlar.Hepsini okuyamadığımdan
yanlış bir izlenim edinmiş olabilirim.Sonuç: kafam çok karıştı:)
Bir çoğunun başına geleni kısa süre önce bizzat deneyimledim ve açma
işeminden dolayı saçlarım çok yıprandı.Epeyce kestirdim:(
İşin kötüsü saçlarım bir nazlıdır bir nazlıdır ki sormayın...aheste aheste uzar
hatta görevinin uzamak olduğunu bile nadiren hatırlar.Kerastase yeşil seriye
başladım onarıp toparlaması ümidi ile amma lakin hızlı uzatma işlemi için çözüm
yolunu netleştirmedim.

Şimdi düşünüyorum kara kara hangi tarifinizi uygulamalıyım?
Uzun süredir deneyimlemiş olduğunuz tariflerinizden yola çıkarak fikir verirseniz sevinirim...

ewet arkadaşlar bu ORGANİCUM denen sanırım saç dökülmesine iyi gelmiyor. hatta biraz artırıyor. bide yağlandırıyo ki sormayın .napsam yaa off 25 tl ödedim:((

Merhaba hekrkese...
Siteyi ve forumu yıllardır yorum yapmadan takip ediyorum.
Neredeyse 1000 sayfayı bulmuş yazılanlar.Hepsini okuyamadığımdan
yanlış bir izlenim edinmiş olabilirim.Sonuç: kafam çok karıştı:)
Bir çoğunun başına geleni kısa süre önce bizzat deneyimledim ve açma
işeminden dolayı saçlarım çok yıprandı.Epeyce kestirdim:(
İşin kötüsü saçlarım bir nazlıdır bir nazlıdır ki sormayın...aheste aheste uzar
hatta görevinin uzamak olduğunu bile nadiren hatırlar.Kerastase yeşil seriye
başladım onarıp toparlaması ümidi ile amma lakin hızlı uzatma işlemi için çözüm
yolunu netleştirmedim.

Şimdi düşünüyorum kara kara hangi tarifinizi uygulamalıyım?
Uzun süredir deneyimlemiş olduğunuz tariflerinizden yola çıkarak fikir verirseniz sevinirim...

haftada 2 defa bepanten ampul, evigen ampul, badem yağı, hint yağı ve bir çay bardağı az demlenmiş sinamekiyi karıştırın saç diplerinize güzel güzel yedirin EN AZ 2-3 saat bekletin.. çok güzel toparlanacak özellikle ampulleri ben 2şer tane kırıyorum çok daha etkili oluyor..bu iş ampulsüz kesinlikle olmuyor gerçekten çok faydalı..

teşekkür ederim canım.. tamam turp ısmarladım anneme pazara cıkınca alacak bulabilirse tabi :) yapmaya başlarım hemen. ya bende henüz ergenlikten cıkmamış bir koaför cocuga kestirdim sacımı dedim sakın kısaltma diye ama yook öle dememişim kuyruk gibi bişe bıraktı uzunlugu değişmeyen bir parça :))ve ertesi gün işe gidemeyip solugu baska koaförde aldım belimdeki saclarım şimdi cenemin altında :(((

ya anlamıyorum bu kuaförler neden böyle yaparlar ki.. gitmiş upuzun saçlar :44:bide canım ben turplu suyu yaparken 5 defa yumurta kattım ama artık katmıyorum kokusuna dayanamaz oldum :50: Sadece turpla yapanlarda memnunlar zaten (:

Back
X