• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili arkadaşlar,
bu bemiks+sinemaki+bademyağı kürünü ben de 2 ay kadar kullandım. saçlarım çok zor uzuyordu. gerçekten gözle görülür bir şekilde uzadılar. haftada bir kere bu kürü yapıyordum. geceden saç diplerime sürüp sabahta yıkıyordum. bir de bunun yanında haftada 1 kez sadece badem yağı sürüp yatıyordum. sabah kalkınca da yıkıyordum. ama son durulama suyu için kaynattığım bir litre suya bir avuç sinemaki atıyor, sonra sinemakileri süzüp bu suyu kullanıyordum. bir de zeytinyağı içinde beklettiğim sarmısakları biraz şampuanın içine karıştırıyordum. ama tüm ev sarmısak kokuyordu ve ev arkadaşlarım çok rahatsız oluyordu. ben yine de haftada bir kere sarmısaklı şampuanla saçımı ykamaya devam ettim. velhasıl saçım uzadı. hatta kuaförüm bile şok oldu. iki hafta önce maşa yaptığı için tekrar maşa yaptırmaya gittiğimde şaşkınlıkla yüzüme bakıp saçın ne çabuk uzamış dedi. ben de o zaman kafama sürdüklerimi ona da anlattım. anlayacağınız baya işe yarıyor. şimdi yine yapmayı düşünüyorum, çünkü bu kürleri uyguladığım dönem saçlarım hiç dökülmüyordu ama bıraktığımdan beri saçlarım avuç avuç elime geliyor. hem de evde brezilya fönü yapmaya kalkıp saçlarımın uçlarını resmen yaktım. biraz uzarlarsa cesaret edip kestirmeye gidebilirim ve o yanık görüntüden kurtulabilirim umarım. Evet kızlar bugünden itibaren bemiks+sinemaki'bademyağı kürüne ve yine bademyağı + son durulama suyu için sinemakili suya geri dönüyorum. sarmısaklı şampuanı da aktardan alıcam çünkü evde yaptığım gerçekten çok korkunç kokuyor. saçlarımı uzatıcam diye kimseye eziyet etmeye hakkım yok. inşallah yarın saçlarımı düzleştiriciyle düzleştirip fotoğrafını çekerim ve burada paylaşırım. sevgiler...

cuma günü saçıma ilk sinameki+bemiks+badem yağı kürümü yaptım.
bu gecede badem yağı sürdüm. yarın sabah kalkınca son durulama suyunu sinemakiyle yapıcam.
foto çekmek istemiştim ama maalesef çekemedim. artık inşallah en kısa zamanda çekip eklerim buraya.

bi de şöyle bi çizelge yapiciim ve buraya koyiciim ki motivasyonum yükselsin :64:

05 Ağustos 2011 - sinemaki+bemiks+badem yağı (1)
08 Ağustos 2011 - bademyağı+sinamekili son durulama (1)

Sarımsakları birazcık sütün içinde 2-3 dakika kaynattığınızda kokudan eser kalmaz ve de en önemlisi vitaminleri de gitmez, ondan sonra şampuanınıza katıp, kokusuz bi şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aklınızda bulunsun:1:

bende sinemaki badem yağı ve bemiximi aldım yarın sabah uygulayacağım bu kürü gelişmeleri yazarım um arım işe yarar

ben 3 haftadir yapiyorum burdan bi hevesle basladim ama bi gelisme yokk:25::25::25:
ama yine de halaa yapiyorum israrla bakalim bi gelisme olacak mi

bugün ilk kürü uyguladım saçlarım yumuşacık oldu umarım hızlı uzar

zeytinyağı tarifi sışındakiler bana ait değil "jağongulu" arkadaşımızın kendi tarifi...ben çok fena işe yarayınca herkese duyurmak istedim çünki çok heyecanlandım..japongulu arkadaşıma tşk.ediyorum burdan tekrar tarif ona ait...ben sadece deneyen biri olarak görüşlerimi yazdım..ve de kendi zeytinyağı uygulamamı....:asigim::nazar::enbuyukkk:

bu kadar ilgilendiğin için çok teşekkürler ayrıca mutlu olmandan bende mutlu oldum inan

japongülü ; canım senin verdiğin kürü bende uyguladım henüz bir kez uyguladım ama içine bemiks yerine bepanten kattım ayrıc yarım saat tuttum ama forum da okumama göre kızlar 4-5 saat tutuyor bu konuda bana ne tavsiye edersin?? bepanten işe yarar mı?? teşekkürlerr....

Son düzenleme:
japongülü ; canım senin verdiğin kürü bende uyguladım henüz bir kez uyguladım ama içine bemiks yerine bepanten kattım ayrıc yarım saat tuttum ama forum da okumama göre kızlar 4-5 saat tutuyor bu konuda bana ne tavsiye edersin?? bepanten işe yarar mı?? teşekkürlerr....

bepanthende işe yarar tabi ama bence yarım saat yeterlidir fazlası yağlanma kuruma kepeklenme gibi tepkiler yapabiliyor

bu kürü sadece diplere mi sürüyoruz yoksa kökten uca mı ??

hem köklere kem saçın her tarafına sürüyorsun canım. zaten yapılan karışım bayabi çok oluyo fazla fazla yeter

saçıma bukürü 12 günde 2 kez uyguladım ortalama 2 cm uzadı çok mutluyum . sanki 1 kür 1 cm uzatıyo gibi en azından benim saçımı

Bugün aldım sinemakimi yarın başlıyorum bakalım ne olucak. Ben barcelino yağı aldım onun içine zeytin yağı ve bemix ekledim haftada birgün bunu iki günde onu kullanıcam o yağında çok faydasını gördüm yanmış saçlarım kendine geldi resmen bakalım neler olucak :66:

kızlar bende dün yaptım
bekleyip görücez
yalnız düzleştirci vs şekllendiriceler yasak mı bi arkadaş öle yazmıştı iyi olmaz demşti
bir de zeytinyağını öğrenebilir miyim nasıl yapıosunuz evdeki zeytinyağı mı

kızlar bende dün yaptım
bekleyip görücez
yalnız düzleştirci vs şekllendiriceler yasak mı bi arkadaş öle yazmıştı iyi olmaz demşti
bir de zeytinyağını öğrenebilir miyim nasıl yapıosunuz evdeki zeytinyağı mı

Canım evet ama bulabilirsen halis zeytinyağı ile yap marketlerdeki pek yaramıyor işe. saçı besliyor benim annem gençken yapıyormuş o kadar güzelki saçları hala sapa sağlam badem yağı ile karıştırıyormuş.

ıslak saça mı yoksa kuru saça mı sürücez?? siz nasıl yapıyorsunuz kızlar cevabınızı bekliyorum.

Saçıma sinemakili kürü yapalı 1 ay anca oldu saçım 3 cm kadar uzadı zeytinyağı yapmadım ama ona da başlıcam inşallah daha çok uzar saçlarım tam omzuma değiyor. O uzun saçlarımı çok özledim

off şu bemix igrenc kokuyooo :19: kuaför bile anlaıd bemixmi suruosn sacına dıye hemde kürü yaptıktan sonra ıkı kere yıkamama ragmen :):9:

Back
X