Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam tarifi tekrar yazıyorum ama çncelikle lütfen bemiksi kırarken çok dikkat edinnn eliniz benimi gibi kesilebilir kaç gündür iş yapamıyorum:) bemiks 4 lira eczaqneerde içinde 5 adet var her hafta bi tane kullanacaksınız..50 kuruşluk sinameke yani eski parayla 500.000 yetiyoo çok geliyoo ve bademyagıı bu ikisi aktarlarda mevcut:) bi bardaga önce badem yagından bi tatlı kaşıgı kadar koyun sonra sinamekeyii yarım çay bardagı suda demleyin kaynatmaytın demleyin:) içinede bitane bemiks krıın saçlarınıza bolca sürün diplere uçlara farketmezz. iki saat sonra yıkayın bekleme süresi sizin elinizde.. sonra güzelcene yıkayın..not olarak düşimm çok pis kokuyo:) aynıı küçükken kullangdıgımz vitamin urupları gibi kokuyoo hatta ben karışımı süüp yıkadıktan sonra sabah uyandıgımda eşim bana dediki burası vitaminn şurubu kokuyoo pis pis dedi:) bikaç gün geçmiyo ookusu ama ikinci banyonuzda geçiyo merak etmeyin bende yeni bailadım bunun yanı sıra internetten selective pro keratin aldım onu da kullanmaya başladım çok iyi diyo herkes bakalım görewcez saçlarım kısa diil ama böleee taaa belimekadar insin istiyorum güzellik ugruna nelere katlanıyoz elimizi kesiyozz pis pis kokuyoz:)

dün saçlarımı kaybettimbende yarın alıp başlıcam sinamki kürüne.inşallah işe yarar.ağlamaktan gözlerim çıktı dünden beri:84:düzenli kullananlar işe yaradığını yazmışlar.bende bu can acısıyla düzenli yaparım artıkumarım kısa sürede saçlarıma kavuşurum

100 gr sinameki = 1- 1,5 tl (ortalama)
bemiks ampül = 4 tl
tatlı badem yağı= 3.5 tl
yani ortama 10 tl' yi geçmiyor bu kürün masrafı :))

ampülün 5'li olduğunu, tatlı badem yağından sadece bir tatlı kaşığı kullandığımızı, 100 gr sinamekinin de büyükçe bir paket olduğunu düşünürsek masrafsız gibi bişey:))

Son düzenleme:
kadaşlar tarifi tam olarak tkrar yazarmısnzz bide şu zeytin yağını sürsek sadece uzarmı:S düzleştiricden saçlarm kırıldı hep yaaaa bnu uygulasam uzamazki gne:SS:

:83:
canım noldu neden kaybettin saçlarını? işe yaramış evet çogunda ama ben tam 7 kere yaptım hiçbir fark yok

istemiosan sn yapma ama başalarınıda karısma.yılan yağınında öle bi etkisi olmamıştır bu zamana kadar kimsede..hem burda başka formül anlatılmıs.benneyaptımki

arkadasta kendi fikrini belli etmiş iyi veya kötü herkes fikrini söyluyor saygı duymalıyız. bence demiş istemiyosan yapma çok kaba bir tepki olmuş.

:83:

canım noldu neden kaybettin saçlarını? işe yaramış evet çogunda ama ben tam 7 kere yaptım hiçbir fark yok

kuaför gazabına uğradım arkası kısa önü uzundu saçlarımın.boyları eşit olsun bide bi iki kat olsun istedim enseme çıkardı
şimdi saçımda sinameki kürü var bu üçüncü yapışım.bana sanki biraz uzamış gibi geliodu ama sesimi çıkarmıodum dün annem dedi gamzeee saçların mı uzamış senin inanmıorum die vala gözlerimm doldu mutluluktan annemi duyunca neyse çok uzattım çünkü çok dertliyim bak yine aklıma geldi saçlarım gittiiii gittiiii gittiiiii

Bende bu formülü uyguluyorum inşallah senin gibi güzel sevindirici yorumlar yazarım

Arkadaşlar bide ben bu karışımı kaşlarıma da sürdüm daha ilk kez denedim bakalım çünkü kaşlarım çok seyrek onuda sonuçlarını sizlerle paylaşırım..

Bir bardak karisim cok geldi yarisi akti gitti..benimde icim gitti :2: birdahaki sefere yarim bardak karisim hazirlicam...bu arada saclarim yumusacik oldu

Arkadaşlar bide ben bu karışımı kaşlarıma da sürdüm daha ilk kez denedim bakalım çünkü kaşlarım çok seyrek onuda sonuçlarını sizlerle paylaşırım..

sinemakiyi bende kaşlarıma sürüyorum ayrıca yaptığım bir başka karışımda var onun da etkisiyle daha siyah oldu kaşlarım ve çoğaldı. ama diğer karışımım sayesinde bence :)

Son düzenleme:
sinemakiyi bende kaşlarıma sürüyorum ayrıca yaptığım bir başka karışımda var onun da etkisiyle daha siyah oldu kaşlarım ve çoğaldı. Ama diğer karışımım sayesinde bence :)

canım nedir ikinci karışım yazarmısın tatlım. Benimde kaşlarımla başım dertte. Aman saç kaş baş kadın olmak ne zormuş yahuuu

canım senin saç modelin aynısını bnde kullanıyorum önleri uzun arkalrı kısa çok kötü bi model asla uzamıyoo bnm önleri upuzun altları kısack bnde senin gibi düşünüyodm :) ama şimdi vazgeçtim yav kuaför düzeltim derken kısacık yapck en iyisi uzatmaya ddevam ve sen kullanmaya devam et acaip işe yarıyo bnm saçım bya bi uzadı :) bşlarda bnde çok üzülmüştüm çünkü bnmde saçımı kısack yapmıştı ah şu kuaförler yok mu kısck ypıolar saçı

eee profilindeki fotoğraflara nasıl bakıcaz?

ben bşey sormak istıyorum konuyu açan arkadaşa.. sinemakiyi 8hafta uyguladktan snra 2 hafta gibi bi süre beklıyormssn o sürede mi uzadı acaba 10 cm

Sinemaki otu bağırsakları çalıştırmakta gayet iyidir :) Hatta bağırsakları çalışmayan insanlar sinematik otunu çay şeklinde içerler. :)
Bende denedim bu karışımı saçlarım ensemdeydi önü uzun ve arkası kısaydı 1,5 sene boyunca hiç kestirmedim ve 5 ay bu karışımı uyguladım
Sinemaki otu
badem yağı
zeytin yağı
katıştırıp sürdüm ve 5 ayda saçlarım belime kadar geldi. Şuanda bel boşlugumda saçlarım yeni boyattım ve harika oldu normalde hemen uzayan saç yapım yoktur ama bu kesinlikle işe yaradı. Biraz kestrip estele saç bakım losyonunu almayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…