Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah en kısa sürede istediğin saçlara kavuşursun canım

Ama bana cilt doktoru B ve E vitamini içeren iki ampulu karıştırıp saç derime sürmemi söylemişti. Bence cilt derisi üzerinde etkisi var. Sonuçta B ve E vitaminleri..

haklısın canım,ama ben vitaminleri ağız yoluyla alma taraftarıyım..saç en güzel içeriden beslenir der benim doktorum,kan yolu ile..
ben hepsini içiyorum :))

bu turp olayı bende de çok işe yaradı..ama turp her mevsim yok,havuç daha kolay bulunoyo sıcaklarda..onu da deniycem=)

bi sinameki diyolar bi bemix diyolar kızlar ben hiç bişi anlamadım anlayan biri tam olarak ne kullanıldığını v nasıl hazırlandığını yazabilirmi lütfen :)

bi sinameki diyolar bi bemix diyolar kızlar ben hiç bişi anlamadım anlayan biri tam olarak ne kullanıldığını v nasıl hazırlandığını yazabilirmi lütfen :)

evde yapılan doğal bakım kürleri konusunun içinde haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz topiği var oraya bak istersen tarifler orda var

canım sadece zeytinyağımıdır altta sinameki bemix falan denmiş hiç bişi anlamadım rica etsem yazarmsn tam olarak ne sürdün:)

ben resim faln göremiyorum.bir sürü yorum wardı o yüzden hepsini okuyamadm.bu formülü deneyim iyi sonuç alan war mı.1ayda 10cm biraz zor ama 4-5 bile uzasa yeterli.bu konuyu açan arkadş senn saçın hızlı uzayan saç tiplernden olduğu için bu kadr iyi bi souç almışsındr belki. her neyse bunu yapp iyi sonuçlar alan lüften yanıtlasın.şimdiden teşkkrler

bana yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeennn.naptınzda o kadr uzadı tam tarifini yada linkini werirseniz çok mutlu olurum saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldm o yüzden uzatcak formüller arıyorum.lütfen yardım ((

ha ayrıca size bi bilgi weryim.bu bemixi 2008 yılında bana doktor önermişti saç diplerine sür beklet yıka demişti.bi süre kullandım we bende de kepeklenme yaptı.hatta nerdeyse kafa derm pul pul soyuluyo gibiydi.doktora gittim böle böle oldu dedm.bu doğal bişy korkma ölü derileri atıyo dedi.yani sizde kepek yapıyo faln die kafanıza takmayın ölü derilerden kurtuluyosunz.bi de biri bana bu formülle ilgili bilgi werse çok sewincem.ilk baştaki formülü mü uyguluyosunz yoksa aralarda bi formül daha mı war

bende belime kadar olan saçlarımı kendi özgür irademle kestirdim çünkü 2 oreal 1 röfleyi 2 ayda yapıp saçımın resmen ırzına geçtim bu formülden çoğunluk memnun ama yorumları okurken dikkatimi çeken şey sarmsak ve trup oldu
bu 2 sine karşı alerjim var ve kokuları bile cildimde alerjik pullanmaya sebep oluyor :S dehşete düştüm...
bu formüle başlıcam o zaman

bu arada anneme okuttum yazılanların bi kısmını ; hatunun yorumu
"saçımı uzatçam diye her bulduğunuzu kafanıza sürerseniz bitlenirsiniz" oldu

güleyimmi ağliimmi bilemedim

Son düzenleme:

aman allah korusun.ben 4 aydır bir sürü bakım yapıyorum henüz bitlenmedim zeytin yağı da kullanıyorum.ben küçükken anneannem herhafta saçlarıma zeytinyağı sürerdi.saçlarım belimdeydi.parlak ve kırıksızdı.ne varsa eskilerde var.ama yine de siz bilirsiniz.

pardon ben sinamekili tarifi göremiyorum neden acaba?

kuaförden saç uzatma formülü diye bir başlık var. bir de evde yapılan doğal saç bakımları bölümünde haftada 1 cm uzayan saçlar topici var oralara bakabilirsin...

zeytinyağı gerçekten çokk faydalı saçada cildede.klasik anne tavrını sergiledi bizim hatun kendi uğraşamıyor ya.. en kısa zamanda bende başlayacağım...:89:

ay başında başlycam inş işe yarar.şuan saçlarım ensemde (( 3 ay sonra nolck bakalm.

bugun 5.kez yaptım 4 saat bekletiyorum. ama şuanda gözle görülür bir fark yok saçlarımı bir ay önce kestirmiştim kırıklarını. kestirmeden önceki aynı boya ulaştı sadece ki o da bir ayda zaten okadar uzuyordu saçım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…