merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki saçlarımıza ne sürersek sürelim belli bir uzama süresi vardır bu süreyi asla ve asla kısaltamayız.agustos ayında saçlarıma yaptırdığım röfle sonuçu saçlarım tamamen yandı.tam 7 aydır saçlarıma sürmediğim şey kalmadı.dfn garlı maskeden dabur amla yagına barcelona yağından avonun badem yağlı balmını.sarımsaklı şampuanlardan ballı şampuanlara pantene saç kremlerine ve daha aklıma gelmeyen bi çok saç ürünü kullandım.zaman zaman faydalarını gördüğüm de oldu ama geçici bir onarımdı hepsi.tek çağre saçlarımı kestirmekte buldumkestirdim saçlarımı küt olarak suan sadece uclarında 2-3 cm bir yanık kaldı ve saçlarım çoook yumuşak oldu.suan gliss Nutri-Protect - Hassas, Kuru ve Donuk Saçlar İçin olan şampuanı kullanıyorum saç kremi olarak da Gliss Total Repair 19 Saç Kremi Kuru ve Yıpranmış Saçlar için olanı duştan sonrada Gliss Total Repair 19 Sıvı Saç kremi Onarıcı Bakım - Kuru ve Yıpranmış Saç bunu saçlarıma uyguluyorum saçlarım yumuşacık oluyor saç beslemek adına da barcelona yağını kullanıyorum öle ayda 4 cm felan gibi mucize beklemıyorum tabi ama saçlarımı besliyor bütün yaptığım bunlar şimdi zamana bıraktım saçlarımı düzeleceğini ve sağlklı uzayacağına inanıyorum...
bak anlıosun işte sinemaki de daha zararlı onun yerine ısırqan otu ile yaqları karıştırp sürüom oldukça faydalı...
Ama bana cilt doktoru B ve E vitamini içeren iki ampulu karıştırıp saç derime sürmemi söylemişti. Bence cilt derisi üzerinde etkisi var. Sonuçta B ve E vitaminleri..
bi sinameki diyolar bi bemix diyolar kızlar ben hiç bişi anlamadım anlayan biri tam olarak ne kullanıldığını v nasıl hazırlandığını yazabilirmi lütfen :)
öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:1shok:
evde yapılan doğal bakım kürleri konusunun içinde haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz topiği var oraya bak istersen tarifler orda var
kendisi konuyu ortalık yere açınca ben de ortalık yerde cwp wermek zorunda kaldım canım.tabi kendisi yazdığı sözlerin % 70ini sildiği için,bana gıcık olmanız normal.yine de rahatsızlık werdiysem kendi adıma özr dilerim.ayrıca 13 haftada 12 cm uzama elde ettim.kendime başka bir topik açtım.orda foto da görebilirsin
bende belime kadar olan saçlarımı kendi özgür irademle kestirdim çünkü 2 oreal 1 röfleyi 2 ayda yapıp saçımın resmen ırzına geçtimbu formülden çoğunluk memnun ama yorumları okurken dikkatimi çeken şey sarmsak ve trup oldu
bu 2 sine karşı alerjim var ve kokuları bile cildimde alerjik pullanmaya sebep oluyor :S dehşete düştüm...
bu formüle başlıcam o zaman
bu arada anneme okuttum yazılanların bi kısmını ; hatunun yorumu
"saçımı uzatçam diye her bulduğunuzu kafanıza sürerseniz bitlenirsiniz" oldu
güleyimmi ağliimmi bilemedim
pardon ben sinamekili tarifi göremiyorum neden acaba?
aman allah korusun.ben 4 aydır bir sürü bakım yapıyorum henüz bitlenmedimzeytin yağı da kullanıyorum.ben küçükken anneannem herhafta saçlarıma zeytinyağı sürerdi.saçlarım belimdeydi.parlak ve kırıksızdı.ne varsa eskilerde var.ama yine de siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?