Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün gece yıkadım saçlarımı zemuszemus haftaya cumartesi sinemakili karışımımın gününü iple çekiyorum

kızlar bu tarifi bende kullanıcam fakat bi sorum olucak size saçları da gürleştirdigi dogru mu?
Saçlarım çok dökülmye başladı bi çözüm yolu arıyorum

kızlar bu tarifi bende kullanıcam fakat bi sorum olucak size saçları da gürleştirdigi dogru mu?
Saçlarım çok dökülmye başladı bi çözüm yolu arıyorum

ben 5.yapışımı gerçekleştirdim bugün ve kafamda diğer yandan da sarımsaklı şampuan kullanıyorum saçlarımın onca dökülmesine rağmen topluyor dolgunlaştırıyor ama gürleşti diyemem daha yolun başındayım 1 ay sonra kesin sonucu söyleyebilirim ama kullan derim sarımsaklı şampuanla beraber yaramıcağını sanmıyorum başarmanın yarısı inanmaktır bende inandığım için herşey daha güzel oluyor ve olcak da...

hımm benimde kumrallarım açıldı valla renk oynaması oluyor doğrudur...

açılsa problem etmezdim ama en nefret ettiğim renk çıkmaya başladı saçlarımda..
Siyahtan sarıya dönerken orealle açmışlardı turuncu bişey olmuştu..Sonradan platin boya ile boyaya boyaya kendim yapmıştım platin sarısı.. Ama olayı çözdüm sanırım sinameki boyayı akıtıyor bana öyle geldi.. Turunculuklar çıkmaya başladı çünkü eyvahedigeldismile

eeddd 3.şişe sarımsaklı şampuanımı yaptım
ama bu sefer fazla sarımsak koydum galiba
hayırlsıı olsn dielim :icecream:

kızlar resmini çektim saçımın renginin.. yavaş yavaş döndüğü için bu kadar bile faretmemiştimm... Karşılaştırınca bir de siz görün istedim :gitme:kafamçokkarıştı

Tşk ederim cnm.kaydirigubbakcemile3

abowww bu ne fark bööle :1shok: ama yeni rengi de kötü deil ki benceeee:icecream:

hawuç gbi deil ki yawrum
taba rengi olmuşsun
ben beğendim walla bak
zaten uzayana kdr böle
sonra yine boyucaksın
dişini sıkıver birazŞeniz

kuşum ne bilim sinamekiye ara vereyim dedim çünkü biliyorum benimki beynimin etini yiyecek yaaa mafoldumben bi sürü laf edecek bu renk içinn ben de sevmiyorum hiç..
bi de sil baştan başa döndüm sankii herşeyee( ay bu renkten kurtulmak için neler yapmıştımm ben akannehir
ya bi kaç hafta sadece bemiks ve badem yağı karışımı yapıp sürsem nasıl olur deniyim diyorum ben :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…