Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilemiyoruz anlamadık valla adaşşşboshayallersmile

neyse ben kaçarrr....ii akşamlar kızlarrropuyorumnanaktan

oy şaka bi yana benim saçlrda uzama yok .. ama vazgeçicem yarın 4. uygulamamı yapcam .. 5. uygulamadan sonra uzar diye umut ediyorum.. sonuçları yazarım.gamyoncuiremsu

acayip saçım kaşınıyor ya 4.yapışım bundan sonra daha bir saçım uzayacak gibime geliyor inşallah uzayacak :dance:
daha yıkamamada daha çook var niye kaşınıyor saçlarım ya akannehir

ay kızlar forum uçuyor yaa... bi kaç dakka işe dalıyorum bir bakıyorum 5 sayfa olmuş.

evet merveciğim maşallahın var cidden. kısa saç yüzü güzel olan insana yakışır bence. ve insanın kendini beğenmesi gerçekten çok önemli. ama ben ne yazık ki aşamıyorum bunu. hiç beğenemiyorum kendimi. eskiden çok üzülürdüm çok çirkinim diye. ama yaş ilerledikçe alıştım. isyanım yatıştı :)))

sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 bilmemki kuzumm nereliydin senn ??

:)))). ben tekirdağlıyım da. benim eşim benzerim yoktur çirkinlikte:))). :roflol: şaka dedim...

ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:

süpermiş yaa..

acayip saçım kaşınıyor ya 4.yapışım bundan sonra daha bir saçım uzayacak gibime geliyor inşallah uzayacak :dance:
daha yıkamamada daha çook var niye kaşınıyor saçlarım ya akannehir

uzamaya işaret canımzemuszemus

tarçınlı kurabiye sen sarımsaklı şampuan mı yaptın? ben de erkek arkadaşıma yaptırmayı planlıyorum da. kokusundan korkuyorum. beni tefe koyar valla kokuttun ortalığı diye.

tarçınlı kurabiye sen sarımsaklı şampuan mı yaptın? ben de erkek arkadaşıma yaptırmayı planlıyorum da. kokusundan korkuyorum. beni tefe koyar valla kokuttun ortalığı diye.

ayy ben de nişanlıma söyledim ama ağız burun kıvırdı... Hem soruyor saçlarım dökülmesin diye napıyımm diyorr hem de sarımsağı beğenmiyorr.. kel kalsın o zaman hıh çokta lülü naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…