- Konu Sahibi EU3
-
- #5.001
ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:
puhuahuahuahuahu kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:
cvp hanedelikafadulden
ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:
hahahahahaaahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hay allahımm
yalnız ben smnke içine hiç bişi katmadm öle etkili olrmu sade sürdüm saçıma badem yaı bana i gelmio ampülde bende işe yaramıodu daha önceden deneyimim var çünkü jojoba yaıda aldım onuda uygulucam sarımsaklı şampuan ne işe yarıo onuda anltırmısınız
ne zaman yıkıycaz tarçınlım bebişim kaydirigubbakcemile3
tşk ederimzemuszemusCnm bence bu karışım olarak iyi geliyor,çünkü sinameki otu saçın uzamasına badem yağı ve bemiksde beslenmesine yardımcı oluyor ve sağlıklı uzuyor die düşünüyorum.. bu yüzden badem yağı ve bemiksde katmalısın bence a.s
Sarımsaklı şampuan uygulamıyorum ama bilgidiğim kadarıyla dökülme ve saç çıkarmaya yarıyor..a.s.
mervee profiline bi baksana...
hergün "ya aşkım gerçekten saçların uzadı sanki biraz" diyo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?