Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:
puhuahuahuahuahu kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:

ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:

Hahahhah :roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3

yanlış anlamışım şeyy...ayy evet anladım tamam o an başka şeylerle öeşguldüm deeeekaydirigubbakcemile3

ben de sanıyorum ki eşin seni beğenmiyodu da kynak yaptırcam deyince birden seni çoook güzel görmeye başladı sandım...geçen öle demiştin yaaa...ayy yanlış anlamışım vallaaaaa....artık o parayı vermemek içinnnn bi daha öyle yapmazzz...

Cnm bence bu karışım olarak iyi geliyor,çünkü sinameki otu saçın uzamasına badem yağı ve bemiksde beslenmesine yardımcı oluyor ve sağlıklı uzuyor die düşünüyorum.. bu yüzden badem yağı ve bemiksde katmalısın bence a.s
Sarımsaklı şampuan uygulamıyorum ama bilgidiğim kadarıyla dökülme ve saç çıkarmaya yarıyor..a.s.

hergün "ya aşkım gerçekten saçların uzadı sanki biraz" diyo :roflol:

tşk ederimzemuszemus

buuju arkadaşımıza cevap vercek olan yok mu??ben bilsem yazcam ama bilmiyommm

1.000 tl yi duyunca napsın seni rapunzel olarak görmeye başlamıştırsırnaşık şey

Ne demek bujucum :1hug:

Kızlar bende yıkıcam birazdan 4 buçuk saat olduakannehir
Ya bu arada önceki sayfalarda saçın rengini açıyor fln gibi bişeyler okumuştum, benim saçım doğal sarı, renginde bi değişim olur muki?Yoksa sadece boyalı saçlardamı görülüo bu açılma olayı?Merak ettim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…