kaş var mı ki kaydirigubbakcemile3
dağınık dağınık.. o yüzden sadece altlarından topluyorum ben oldu bitti sırnaşık şey
kesinlikle çok faydasını göreceksin canımopuyorumnanaktan
tarçınlı biz seninle ikiz miyiz kız? benim de kaşlar felaket. göğüs ölçümüz de yakın. öbür topic'te okudum. :)))
kısa saç kaşı ve burnu güzel olana yakışır. ben de ikisi de içler acısı ne yazık ki.
biz biraz geliştirdik onun tarifini cnm kaydirigubbakcemile3japongülü yarm saat bekletin demiş :ecrin_bebek:
kızlar saçım kısa diye kocam beğemiyordu beni.. saçlarım uzamadı ama artık kocam çok beğeniyor beni.. niyemi..
ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:
ona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:
hahah tabe 1000lira gtmsein die beendiona saçıma kaynak yaptırcam dedim .. tam 1000 tl fiyatı.. dememle bi an fikri değişti dünyanın en güzel kadınıoldum aklinialirimsmile :lepi:
cvp hanedelikafaduldenyalnız ben smnke içine hiç bişi katmadm öle etkili olrmu sade sürdüm saçıma badem yaı bana i gelmio ampülde bende işe yaramıodu daha önceden deneyimim var çünkü jojoba yaıda aldım onuda uygulucam sarımsaklı şampuan ne işe yarıo onuda anltırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?