bence kısa daha çok yakışmış gibi bilmiyorumkismile kızma ama :kedi:yorum bekliyorum arkadaşlar...teşekkür ederim snm :)
400 ml şampuana 5-6 diş yeterli canımkaydirigubbakcemile2Sinameki ve zeytinyağı olayını çözdüm yarın aktara gidip hemen alıcam.
Ama sarımsağı ne kadarlık şampuana kaçtane koyucak onu anlamadım. :uhm:
Kızlar bu arada bu kadar uzatmaya çalışırken kestirmek de nerden çıktı şimdi :roflol:
hayııııııııııııırrrrrrrrrrrrrkızlar kaşlarınız için yaptğınız bişiler var mı???:kedi:
bence kısa daha çok yakışmış gibi bilmiyorumkismile kızma ama :kedi:
Ayy ne kestirmesi ya akannehir En ünlü uzun saç topiği sahibesinin dediklerine bak hele ..lmaz:
Uzun saç yakışıyo sana adaş ..a.s.
Anladım canım... Kendimden biliyorum işte birazcık kısa kestirsem bile öyle pişman oluyorum ki... Olsun birdaha yapmazsın sen de :teselli: Ben de bir ara perma yaptırıp kızıla boyatayım diye çok heveslenmiştim ama sonra aklımdan tamamen çıkardım.. Doğal kalmak en iyisi diye. Saçlarımda hiç bir işlem yok ilerde geri dönemeyeceğim durumlara girmemek için yaptırmıyorum. Şu anda da kafamda zeytinyağı var :lepi: yarım saat sonra falan yıkayacağım. a.scanım arada bir değişiklik istiyor insan ama inan çok pişman oluyorsun..
bak kendimi bildim bilelii çocukluğumdan beri saçlarım hep belimdeydi...
ama 3 sene önce bir geldiler banaa, kestirdimm perma falan derken birde siyaha boyamıştım..sarıya çevirmek istedim yandıı..işte o resimdeki kadar kısacık oldu saçlarım...
ve inan bana 1 senede sıkıldım kısa saçtan...keşke hiç o hataları yapmamış olsaydım
hayııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
hatta almıyorum bile kaydirigubbakcemile3
:kedi:
ay tamam kızma şeyyy...bişi demedimmmkaydirigubbakcemile3
ayh kısa hali bi ben beğendim galiba :1shok: yanlış anlama hee kestir manasında demedim mervecim.
çenen belirgin o yüzden o model hoş durmuş diye dedim.ben beğendim yani bilemiyorum.benim de beğendiğim kısa saç modelleri var ama yüzüm çok yuvarlaktır.az kilo alınca gıdı olurum.o yüzden cesaret edemiyorum,senin yüz şeklin uygun diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?