Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya 5 defadır düzenli yapıyorum önümdeki kahkülleri ölçtüm bir sadece 1 cm uzamış ya... zeytinyağını düzenli yapamadım sadece saçlarıma ii gelmedi zaten çok yağlılar.. arada yaptım sadece ondan mı ki acaba...? ya boşuna mı uğraşıyorum ben ya..? zeytinyağı kullanmadan uzatan var mı aranızda?

bakalım bende bugun yaptım yıkadım . Bemix yerine bepanthen kullandım . Umarım işe yarar . Aktarırım size gelişmeleri =)

zeytinyağı kullanmıyorum ben
uzama var :kedi:

hehehe tmm cnm annadım cok tesekkur ederım:)

sonunda gerekli msj sayıma ulaştım ve foto ekleyebiliyorum :dance:
işte benim hayalimdeki saçlar.....

bu son olan biraz bakımsız görünüyor ama zaten istediğimden 5-7 cm daha uzun kendisi

yazın da böyleydi,zaten maximum bu kadar uzatabildim,kırıklarım olduğu için ve hepsini aynı boyda istedğim için kestirmek zorunda kalmıştm :a015:

Son düzenleme:
yazın da böyleydi,zaten maximum bu kadar uzatabildim,kırıklarım olduğu için ve hepsini aynı boyda istedğim için kestirmek zorunda kalmıştm :a015:

ayy ne kadarda uzunmus nerene kadar kesti gaddar kuaför bakim :mymeka:

yaaa benimde belime kadar gelen saçlarım vardı, su dalgası yaptırdım sanırım çok yıprandı ve dökülmeye başladı:bbo: bende kestirdim.. şuan omuzlarıma zor değiyor:çok üzgünüm: gene uzatmak istiyorum ve burda yazılanları denicem.. inş. sonuç alırıma.s

eed kızlaarrrr a.s
1,5 ay sadece sarımsaklı şampuan + 1ay da sarımsaklı şampuan ve sinamekili karşımı kullanmış bulunmaktayım
yani toplam 2,5 aydır bu saç uzatma çabalarının içerisindeyim :icecream:
bugün foto çektim
fakat merve arkadaşımızın aksine,ben saç dibimden göstermeye çalışıcam uzunluğu
çünkü bakım yaptığım bu süre içerisinde kırıklarımı aldırdım ve 2-3 cm lik bir kaybım oldu

röfleyi yaptırdığım gün bakıma başlamıştım.yani 2,5 ayda bu kadar uzadı

1. fotoda saçlarım nemli
nemliyken renk farklı olabilir,göz yanıltabilir diye bir de kuruyken çektim.
kararı siz verin,iyi uzamış mı??? :asigim:

Son düzenleme:

süper süper süper opuyorumnanaktan
bayıldım bende baslicam bebikim banada dua et :gitme:

Kızlar bu bepanthen-sinameki-badem haftada kaç kez uygulanmalı
ilk kez 2 gün önce yaptım her banyoda yapabilir miyiz?
Ben 2 en geç 3 günde bir banyo yaparım çok sık olmaz değil mi :ecrin_bebek:

canım bence her bi maskeyi 6-7 gün arayla yap yoksa saçların da yorulur:1no2:

hehe evet öyle olmuşşş:roflol:

canımmm saaçların zaten çok guzel göürünüyormuş uzunken şimdi de baya uzamış...istediğin uzunluğa ulaşına harika saçların olcak eminimm...çok güzel uzama var maşallah.....:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm saaçların zaten çok guzel göürünüyormuş uzunken şimdi de baya uzamış...istediğin uzunluğa ulaşına harika saçların olcak eminimm...çok güzel uzama var maşallah.....:enbuyukkk:

mersi canım, sayende... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…