Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya 5 defadır düzenli yapıyorum önümdeki kahkülleri ölçtüm bir sadece 1 cm uzamış ya... zeytinyağını düzenli yapamadım sadece saçlarıma ii gelmedi zaten çok yağlılar.. arada yaptım sadece ondan mı ki acaba...? ya boşuna mı uğraşıyorum ben ya..? zeytinyağı kullanmadan uzatan var mı aranızda?
hehehe tmm cnm annadım cok tesekkur ederım:)muhtemelen arkadaşımız cevabında smiley kullanmak istemiş fakar bir sorun olduğundan smiley değil yazısı çıkmış.cevap yazarken altta çıkan smiley ifadelerinden şu : sırnaşık şey
sırnaşıkşey diye kayıtlı...
yani kür ile bi alakası yok canım süprizzzzz
hehehe tmm cnm annadım cok tesekkur ederım:)
10 cm kdr kesti bebikim :gitme:ayy ne kadarda uzunmus nerene kadar kesti gaddar kuaför bakim :mymeka:
ayy ne kadarda uzunmus nerene kadar kesti gaddar kuaför bakim :mymeka:
eed kızlaarrrr a.s
1,5 ay sadece sarımsaklı şampuan + 1ay da sarımsaklı şampuan ve sinamekili karşımı kullanmış bulunmaktayım
yani toplam 2,5 aydır bu saç uzatma çabalarının içerisindeyim :icecream:
bugün foto çektim
fakat merve arkadaşımızın aksine,ben saç dibimden göstermeye çalışıcam uzunluğu
çünkü bakım yaptığım bu süre içerisinde kırıklarımı aldırdım ve 2-3 cm lik bir kaybım oldu
röfleyi yaptırdığım gün bakıma başlamıştım.yani 2,5 ayda bu kadar uzadı
1. fotoda saçlarım nemli
nemliyken renk farklı olabilir,göz yanıltabilir diye bir de kuruyken çektim.
kararı siz verin,iyi uzamış mı??? :asigim:
![]()
tabiki de edrm opuyorumnanaktan
süper süper süper opuyorumnanaktan
bayıldım bende baslicam bebikim banada dua et :gitme:
tabiki de edrm opuyorumnanaktan
hepimis rapunzel olalım inşşşşşşşşşşşş :Saruboceq:
Kızlar bu bepanthen-sinameki-badem haftada kaç kez uygulanmalı
ilk kez 2 gün önce yaptım her banyoda yapabilir miyiz?
Ben 2 en geç 3 günde bir banyo yaparım çok sık olmaz değil mi :ecrin_bebek:
muhtemelen arkadaşımız cevabında smiley kullanmak istemiş fakar bir sorun olduğundan smiley değil yazısı çıkmış.cevap yazarken altta çıkan smiley ifadelerinden şu : sırnaşık şey
sırnaşıkşey diye kayıtlı...
yani kür ile bi alakası yok canım süprizzzzz
canımmm saaçların zaten çok guzel göürünüyormuş uzunken şimdi de baya uzamış...istediğin uzunluğa ulaşına harika saçların olcak eminimm...çok güzel uzama var maşallah.....:enbuyukkk: