E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ya ben 1 hafta önce yaptım bugün tekrar yapmam lazım ama saçım hala bemiks kokuyo yaa cidden abartmıyorum kaldı kokkusu gtmiyo 2.güne bir duş alırım kaç kere yıkadım yok gtmiyo bu koku berbat nasıl dayanıyosunuz yaa :S
3haftadır sinameki'li karışımı yapıyorum.kkontess sen nekadar zamandır yapıyorsun sonuclar nasıl canım?
kontess hic turplu su denedin mi ?
denemedim canım
bi yerde okuduğuma göre turplu su önce sağlıksız saçları döküyormuş sonra yenilerini çıkarıyormuş
o yüzden korktum:çok üzgünüm:
ben denedim 1 yıl boyunca omzumdaki saclrım simdi gözğüs altı hizamda birazda baska seyler deniyim diyorum ama turplu suyun yaptıgı etkileri hatırlayınca tekrar ona dönücem galiba simdi zeytinyagını ısıttım saclarıma sürücem belime gelmek üzereler az kaldı bi 10-20 cm de lazm bana bakalım ne yapcam:sinifsinif:
onu nası kullanıyosun?
ayh bi o kdr cm de bana lazım , aynada camekanda uzadı mı ki die saçıma bakmaktan fenalık geldi gariakannehir
geciktim pardn zeytinyagını yedirmekle mesguldum de sacıma :1ninca:
zeytinyagından bahsediyorsan ocakta hafif ısıtıp saclarıma sürüp baya bi bekletiyorum. turplu sudan bahsediyorsan onu kullandıgım zamanlardaki gibi buklelerim hic olmamıstı resmen sacı kendine getiriyor harika bir şey ben ilk 4-5 ay düzenli yaptım sonra bıraktım 3-4 ay sonra bi 2-3 ay daha yaptım yani toplam 8 ayda ortalama 30 cm veya daha fazla uzamıştır.simdi hevesle baslıyorum yeniden bakalım inşalah işe yarar bu formüller fln vereliniortak
rica ederim kaydirigubbakcemile3
turplu suyu sormuştum,
nası yabıosun?
bi de dökülme yapmadı mı ilk zamanlar?
normaldi abartı degildi benimki fisfisfis
senin saclar ne alemde ne kadar zamanda ne kadar uzuyor ve simdi nerende uzunlugu nereye kadar uzatmayı düşünüyorsunopuyorumnanaktan
cok mu oldu :ecrin_bebek:
bnm saçlarım senelrdir göğüs hizamı bi geçememişti
ve hep katlı kestirirdim
o yüzden çok kabarırdı
uçları da cansız olurdu
ağustosta hepsini aynı boyda kestirdim.göğüs üstümdeydi boyları
eylül sonunda sarımsaklı şampuana başladım
3haftadır da sinamekili karışımı yapıyorum işte
şuan göğüs altıma kadar uzadılar
bel & göbek hizasında olsunlar istiyorum :kedi:
cok cok iyi uzamış maşallah bende sinemakiliyi deniyim bakym bari bende de okadar yararsa ne güzel vala cokacimcoook
canım benımde göğüs altımda ama bende bel göbek hizasında olsun istiyorum ama bundan fazla uzamıyor kırılıyor. sen demek bununla uzattın bende başlayım barı. çünkü saçım resmen daha fazla uzamıycam diyor
kızlar bugün şu bepanthen sinameki falan filan işte onu yaptım beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?