Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beni rahatsız etmiyo hiç kokuya karşı çok duyarlı değilim galiba:1closedeyes:

kızlar bende kaçtır yapıyorum koku filan kalmıo bende fisfisfis herhalde kişiden kişye değişio

kkontess sen nekadar zamandır yapıyorsun sonuclar nasıl canım?
3haftadır sinameki'li karışımı yapıyorum.
yaklaşık 2,5aydır da sarımsaklı şampuan kullanıyorum
saçlarım göğüs hizamdaydı,şimdi göğüs altıma kadar uzadılar
ayrıca daha kolay şekil alıyorlar,yumuşacıklar ve kolay taranıyorlar
olumsuz bi etkisini görmedim opuyorumnanaktan

ben de kokudan rahatsız olmuyorum.
rahatsız olan arkadaşlara tekrar diyorum : schwarzkopf gliss serisinin saç spreyleri var.duştan sonra fısfıslayarak kullanılıyor.özellikle pembesi harika kokuyor.şampuanı da var.kesinlikle deneyin derim,bemiksden eser kalmıyor.fiyatı da 7 küsur tl

denemedim canım
bi yerde okuduğuma göre turplu su önce sağlıksız saçları döküyormuş sonra yenilerini çıkarıyormuş
o yüzden korktum:çok üzgünüm:

ben denedim 1 yıl boyunca omzumdaki saclrım simdi gözğüs altı hizamda birazda baska seyler deniyim diyorum ama turplu suyun yaptıgı etkileri hatırlayınca tekrar ona dönücem galiba simdi zeytinyagını ısıttım saclarıma sürücem belime gelmek üzereler az kaldı bi 10-20 cm de lazm bana bakalım ne yapcam:sinifsinif:

onu nası kullanıyosun?
ayh bi o kdr cm de bana lazım , aynada camekanda uzadı mı ki die saçıma bakmaktan fenalık geldi gariakannehir

onu nası kullanıyosun?
ayh bi o kdr cm de bana lazım , aynada camekanda uzadı mı ki die saçıma bakmaktan fenalık geldi gariakannehir

geciktim pardn zeytinyagını yedirmekle mesguldum de sacıma :1ninca:

zeytinyagından bahsediyorsan ocakta hafif ısıtıp saclarıma sürüp baya bi bekletiyorum. turplu sudan bahsediyorsan onu kullandıgım zamanlardaki gibi buklelerim hic olmamıstı resmen sacı kendine getiriyor harika bir şey ben ilk 4-5 ay düzenli yaptım sonra bıraktım 3-4 ay sonra bi 2-3 ay daha yaptım yani toplam 8 ayda ortalama 30 cm veya daha fazla uzamıştır.simdi hevesle baslıyorum yeniden bakalım inşalah işe yarar bu formüller fln vereliniortak

rica ederim kaydirigubbakcemile3
turplu suyu sormuştum,
nası yabıosun?

bi de dökülme yapmadı mı ilk zamanlar?

rica ederim kaydirigubbakcemile3
turplu suyu sormuştum,
nası yabıosun?

bi de dökülme yapmadı mı ilk zamanlar?

normaldi abartı degildi benimki fisfisfis
senin saclar ne alemde ne kadar zamanda ne kadar uzuyor ve simdi nerende uzunlugu nereye kadar uzatmayı düşünüyorsunopuyorumnanaktan
cok mu oldu :ecrin_bebek:

normaldi abartı degildi benimki fisfisfis
senin saclar ne alemde ne kadar zamanda ne kadar uzuyor ve simdi nerende uzunlugu nereye kadar uzatmayı düşünüyorsunopuyorumnanaktan
cok mu oldu :ecrin_bebek:

bnm saçlarım senelrdir göğüs hizamı bi geçememişti
ve hep katlı kestirirdim
o yüzden çok kabarırdı
uçları da cansız olurdu
ağustosta hepsini aynı boyda kestirdim.göğüs üstümdeydi boyları
eylül sonunda sarımsaklı şampuana başladım
3haftadır da sinamekili karışımı yapıyorum işte
şuan göğüs altıma kadar uzadılar
bel & göbek hizasında olsunlar istiyorum :kedi:

cok cok iyi uzamış maşallah bende sinemakiliyi deniyim bakym bari bende de okadar yararsa ne güzel vala cokacimcoook

canım benımde göğüs altımda ama bende bel göbek hizasında olsun istiyorum ama bundan fazla uzamıyor kırılıyor. sen demek bununla uzattın bende başlayım barı. çünkü saçım resmen daha fazla uzamıycam diyor

belli bi yerden sonra zaten uzama dururmuş.
bnm de senelerdir kaldığı bi hiza wardı,sonunda onu aşmaya başladımalkisalkisalkis

kızlar bugün şu bepanthen sinameki falan filan işte onu yaptım beklemedeyim

Ben de uygulamak isterdim ama benim saçlar kıvırcık o yüzden jölemem ve sürekli şekil vermem lazım kendi haline bırakırsam evden dışarı çıkamam. Şekil verince noluyo kiCADIARZU

yine dayanamadm turplu su kaynıyor ocakta vazgecemiyorm kendilerinden :kedi:

iki üç günde bir tuplu suyla haftada bir bu bakımı denicem arada da zeytinyagı ısıtıp sürerim bakalım popuşuma uzucak mı kaydirigubbakcemile3

bekle beni uzun saçlar gelyrmm kfyı yedim saç uzatcm diye bide vizelerim var ama hep derste olmuyor azcık bakım gerekkk zemuszemus:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…