E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
mersi canım, sayende... opuyorumnanaktan
kizlar size bi sorum olcak ben kararsiz kaldim anneannemin sac uzatma yöntemi nimi denesem bu karisimimi denesem deneyenler lütfen yazsin izinde hangisi etkiliyse onu alip deniycem cevaplarinizi bekliyorum
canim sac uzatma yöntemlerini tikla anneannemin sac uzatma yöntemi diyo anladigim kadariyla muskati zeytin yagi ve karanfille üc gün bekletip sacina sürüyomussun haftada bir galiba opuyorumnanaktan
ananenin ki ne ki
Bende bi kaç şey daha denemiştim bunu da denemek istedimkaydirigubbakcemile5
canim sen bu basliktaki sinemakili bemixli karisimimi yaptin gelisme varmi bide kacinci yapisin galiba cok sordumBugün bi daha yapıcam.
Bakalım gelişme olacak mı?
canim sen bu basliktaki sinemakili bemixli karisimimi yaptin gelisme varmi bide kacinci yapisin galiba cok sordum
bol sans sana insallah uzarlar bende denerim artik
rica ederim canım ben bişi yapmadım asla...sadece uyguladım işe yaradı dedimmm bu senin başarın düzgünce ve düzenli yaptın karşılığını da aldın işte ne güzelhihoyyyt:1hug:
bu karisim ayda ne kadar uzatir sizce
eed cnm,5diş sarımsağı şampuanımın içine rendeledim kaydirigubbakcemile2Şampuan içine sarımsağı rendeledin mi?
eed cnm,5diş sarımsağı şampuanımın içine rendeledim kaydirigubbakcemile2
mavi renk ile yazan nickine bittim bu arada :dance: belirtmeden geçemedim
Hımmmm bide bunu deneyim ozaman akannehir
dene canım,
ayrıca dökülmeyi azaltıyor ve yeni saç çıkarıyor
şampuanladıktan sonra biraz bekletirsen saçında,daha iyi sonuç alırsın. ama 30 dk yı geçme.lmaz:
çünkü çok bekleyince sarımsak saç derisini yakıyor.
ben 20 dk kadar bekletiyorum :kedi:
bi de koku konusunda şunu tavsiye edebilirim,içine sarımsak koyduğun şampuanın öyle tropikal meyveli narlı vs li değişik şampuanlardan olmasın.çünkü kokuları karışında acaip bi koku oluyor.bildiğin klasik sade bi şampuan tercih et derim kaydirigubbakcemile5
kullandıktan sonra da sarımsaksız,mis kokulu bi şampuanla son 1 kez daha yıkadın mı tamamdır kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?