Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mersi canım, sayende... opuyorumnanaktan

rica ederim canım ben bişi yapmadım asla...sadece uyguladım işe yaradı dedimmm bu senin başarın düzgünce ve düzenli yaptın karşılığını da aldın işte ne güzelhihoyyyt:1hug:

kizlar size bi sorum olcak ben kararsiz kaldim anneannemin sac uzatma yöntemi nimi denesem bu karisimimi denesem deneyenler lütfen yazsin izinde hangisi etkiliyse onu alip deniycem cevaplarinizi bekliyorum

kizlar size bi sorum olcak ben kararsiz kaldim anneannemin sac uzatma yöntemi nimi denesem bu karisimimi denesem deneyenler lütfen yazsin izinde hangisi etkiliyse onu alip deniycem cevaplarinizi bekliyorum

ananenin ki ne ki
Bende bi kaç şey daha denemiştim bunu da denemek istedimkaydirigubbakcemile5

ananenin ki ne ki
Bende bi kaç şey daha denemiştim bunu da denemek istedimkaydirigubbakcemile5
canim sac uzatma yöntemlerini tikla anneannemin sac uzatma yöntemi diyo anladigim kadariyla muskati zeytin yagi ve karanfille üc gün bekletip sacina sürüyomussun haftada bir galiba opuyorumnanaktan

canim sen bu basliktaki sinemakili bemixli karisimimi yaptin gelisme varmi bide kacinci yapisin galiba cok sordum

Bence bunu dene en azından denemiş ol
ben bepanthen-sinameki-tatlı badem yapı yaptım ilkinde büyük gelişme olmadı
bi daha yapıcam şimdiopuyorumnanaktan

rica ederim canım ben bişi yapmadım asla...sadece uyguladım işe yaradı dedimmm bu senin başarın düzgünce ve düzenli yaptın karşılığını da aldın işte ne güzelhihoyyyt:1hug:

valla yeter ki uzasınlar opuyorumnanaktan her şeyi yaparım :enbuyukkk:

Hımmmm bide bunu deneyim ozaman akannehir

dene canım,
ayrıca dökülmeyi azaltıyor ve yeni saç çıkarıyor
şampuanladıktan sonra biraz bekletirsen saçında,daha iyi sonuç alırsın. ama 30 dk yı geçme. lmaz:
çünkü çok bekleyince sarımsak saç derisini yakıyor.
ben 20 dk kadar bekletiyorum :kedi:
bi de koku konusunda şunu tavsiye edebilirim,içine sarımsak koyduğun şampuanın öyle tropikal meyveli narlı vs li değişik şampuanlardan olmasın.çünkü kokuları karışında acaip bi koku oluyor.bildiğin klasik sade bi şampuan tercih et derim kaydirigubbakcemile5
kullandıktan sonra da sarımsaksız,mis kokulu bi şampuanla son 1 kez daha yıkadın mı tamamdır kaydirigubbakcemile5

Anladım canım mesela neye karıştırıyım.
Normalde Bıoxın kullanıyorum ben şampuan ama bitti artık akşam giderken alacam.

Anladım canım mesela neye karıştırıyım.
Normalde Bıoxın kullanıyorum ben şampuan ama bitti artık akşam giderken alacam.

ben 'çabuk yağlanan saçlar için elidor şampuan' ına karıştırdım.
arındırıcı ferahlık filan yazıo üzerinde.ahanda bu kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…