E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
En basta saclarim saglikli gözüküyor, kirik catlak kalmadi zemuszemus Canli parlak hatta ve hatta eski saclarima göre daha bir gür hissediyorum saclarimi... 3 defadir kullandigima göre uzamasi icin belki daha erken olabilir, bekliyorum sabirla yerimseniben Fakat olumsuz degilim bu konuda, gayet gönülden inaniyorum :teytey:
wawwww çok guzel ya harika çok sevindim canım daha da uzayacak inş...sırnaşık şeydelikafadulden
ooo 3.denemede 2-3cm uzama kaydetmek harıka bırsey.
pekı kac gun-ay-haftadr kullanıosun? 1. 2. 3. gun sonunda degıldr sanırım bu gelısme?
bde tam olarak nasıl uygulanıor mıktarları felan ??:kedi:
haftada 1 kere uyguluyorum.yani 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı
yarım çay bardağı suda bir tutam sinameki otunu kaynatıyorum
süzüyorum sonra
ılıyınca içine 1ampül bemix ve badem yağı ekliyorum (badem yağını kapağının içine doldurup da ekliyorum karışıma,yani1 kapak oluyor miktarı)
sonra da saç diplerime yedirerek sürüyorum
5-6 saat bekletiyorum onu saçımda,sonra da yıkıyorum
normalde de saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkarım (şampuanıma 5diş sarımsak rendeleyerek elde ettim,hazır satılanlardan değil yani)
onun da uzamaya etkisi var diye biliyorum
ayrıca yeni saçlarım da çıktı opuyorumnanaktan
bi sürü şey sürmüş olmayayım diye zeytinyağı maskesini kullanmıyorum
şimdilik her şey yolunda kaydirigubbakcemile5
ben bi kere içine rendelemiştim ama saçıma yapıştı sarımsaklar 2 saat temizlemeye uğraştım yaaa:bbo:
ya cidden saçınız kokmuyormu yani ?
akannehir akannehir akannehir akannehir inanmıyoruummmmm
aman Allahım korusunnn, dehşett bişii olmuşturrr
çokmu abarttım fisfisfis bilemiyorum ama ben pek sarımsak kokusundan hoşlanmam
o nedenle bir an çok kötü bir tablo geldi gözümün önüne
kuaförüm kaşlarının güçlenip gürleşmesi için sarımsak sürüyorlar demişti
hatta ablası yapmışş, bende acaba yapsammı diye çok düşündüm
haftasonu denesem p.tesi işe gelinceye kadar kokusu gidermi gitmezmi endişesinden cesaret edip yapamadım :sinifsinif::sinifsinif:
ben bi kere içine rendelemiştim ama saçıma yapıştı sarımsaklar 2 saat temizlemeye uğraştım yaaa:bbo:
bişeyi merak ettim CADIARZU
şampuanın içine eklediğin sarımsaklar kokmuyormu
banyodan sonra koku olmuyormu saçlarındafisfisfis
ya cidden saçınız kokmuyormu yani ?
KıZlar bepanthen fiyatı nedir acaba bilen var mı?
mrv canım bunu denıcem bende umarım bende de ıse yarar..saclarıma yapmadıgım maske kalmadı..rofle wardı kendı rengıme boyadım.bı guzel de kestırdım omuzlarıma anca degıo su an.. kotu saclarımın hepsı gıttı..sacıma sadece dogal maskeler yapıom..zeytınyagı badem yagı hınt yagı falan..entele otu falan onlarıda denemıstım zamanında..bırde senın tarıfı denıcem umarım ıse yarar saclarım baya toparladı cunku kestırdıkten sonraa..senın formulle de uzatcam ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?