Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu etkileri de çok guzel ve de uzamaya da başlarsa tam olurrhihoyyyt

ooo 3.denemede 2-3cm uzama kaydetmek harıka bırsey.
pekı kac gun-ay-haftadr kullanıosun? 1. 2. 3. gun sonunda degıldr sanırım bu gelısme?
bde tam olarak nasıl uygulanıor mıktarları felan ??:kedi:

haftada 1 kere uyguluyorum.yani 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı
yarım çay bardağı suda bir tutam sinameki otunu kaynatıyorum
süzüyorum sonra
ılıyınca içine 1ampül bemix ve badem yağı ekliyorum (badem yağını kapağının içine doldurup da ekliyorum karışıma,yani1 kapak oluyor miktarı)
sonra da saç diplerime yedirerek sürüyorum
5-6 saat bekletiyorum onu saçımda,sonra da yıkıyorum
normalde de saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkarım (şampuanıma 5diş sarımsak rendeleyerek elde ettim,hazır satılanlardan değil yani)
onun da uzamaya etkisi var diye biliyorum
ayrıca yeni saçlarım da çıktı opuyorumnanaktan
bi sürü şey sürmüş olmayayım diye zeytinyağı maskesini kullanmıyorum
şimdilik her şey yolunda kaydirigubbakcemile5

bişeyi merak ettim CADIARZU
şampuanın içine eklediğin sarımsaklar kokmuyormu
banyodan sonra koku olmuyormu saçlarındafisfisfis

ben bi kere içine rendelemiştim ama saçıma yapıştı sarımsaklar 2 saat temizlemeye uğraştım yaaa:bbo:

ben bi kere içine rendelemiştim ama saçıma yapıştı sarımsaklar 2 saat temizlemeye uğraştım yaaa:bbo:

akannehir akannehir akannehir akannehir inanmıyoruummmmm
aman Allahım korusunnn, dehşett bişii olmuşturrr

çokmu abarttım fisfisfis bilemiyorum ama ben pek sarımsak kokusundan hoşlanmam
o nedenle bir an çok kötü bir tablo geldi gözümün önüne
kuaförüm kaşlarının güçlenip gürleşmesi için sarımsak sürüyorlar demişti
hatta ablası yapmışş, bende acaba yapsammı diye çok düşündüm
haftasonu denesem p.tesi işe gelinceye kadar kokusu gidermi gitmezmi endişesinden cesaret edip yapamadım :sinifsinif::sinifsinif:

canım gözün korkmasın ama hep öyle kalcak değil ya :) ama benim sarımsaklar içinde iri iri kalmış o da geldi saçıma yapıştı yapanlar ne şekilde yapıyo bilemiyorum ama ben kaşlarıma sürdüm gürleşti kaşlarım hihoyyyt 20 kez filan yapmışımdır kaşlarıma iyice o bölgeye sürterekten..

rende halindeki sarımsağı ekledikten sonra yaklaşık 30 sn boyunca çalkalıyorum şişeyi.o yüzden yapışma filan olmuyor =)

bişeyi merak ettim CADIARZU
şampuanın içine eklediğin sarımsaklar kokmuyormu
banyodan sonra koku olmuyormu saçlarındafisfisfis

1kere sarımsaklı şampuan ile yıkıyorum sonra da sarımsaksız şampuanımla yıkıyorum.bi de saç spreyim var,süper kokuyo onlar.sarımsak kokusu fln kalmıyo hiç.rahatsız olmuyorum kaydirigubbakcemile2

bazıları kokusunu alsın diye durulama suyuna sirke katıyor.hem kokusunu alırmış sarımsağın hem de parlaklık verirmiş saça.ama kuaförüm sirkenin boyalı saçı sertleştirdiğini söylemişti.ben o yüzden kullanmıyorum

ya cidden saçınız kokmuyormu yani ?

ben rahatsız olmuyorum.
anneme,arkadaşlarıma koklattım hatta saçımı ama sarımsak kokusu alan hiç olmadı.
burnum da iyi koku alır halbuki ama anlamadım diğer arkadaşlar neden bu kadar rahatsız olmuş.
belki bazı saçlara daha çok siniyor filandır bilemedim.
hatta o sarımsaklı şampuanı da 15-20 dk da bekletirim ben saçımda,hemen yıkamam:kedi:

bugün ilk kez sinemaki bemiks badem yagı karsısımını yaptım...
bakalım faydasını göreecekmyim
ama bemiks cidden kötü kokuyor agır yani..
sacı gürleşen oldumu arkadaslar bu kürle??

mrv canım bunu denıcem bende umarım bende de ıse yarar..saclarıma yapmadıgım maske kalmadı..rofle wardı kendı rengıme boyadım.bı guzel de kestırdım omuzlarıma anca degıo su an.. kotu saclarımın hepsı gıttı..sacıma sadece dogal maskeler yapıom..zeytınyagı badem yagı hınt yagı falan..entele otu falan onlarıda denemıstım zamanında..bırde senın tarıfı denıcem umarım ıse yarar saclarım baya toparladı cunku kestırdıkten sonraa..senın formulle de uzatcam ıns..

ya ben 1 hafta önce yaptım bugün tekrar yapmam lazım ama saçım hala bemiks kokuyo yaa cidden abartmıyorum kaldı kokkusu gtmiyo 2.güne bir duş alırım kaç kere yıkadım yok gtmiyo bu koku berbat nasıl dayanıyosunuz yaa :S

inşallah canımm...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…