Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl peki değişiklik hissettiniz mi kızlar?? hihoyyyt

En basta saclarim saglikli gözüküyor, kirik catlak kalmadi zemuszemus Canli parlak hatta ve hatta eski saclarima göre daha bir gür hissediyorum saclarimi... 3 defadir kullandigima göre uzamasi icin belki daha erken olabilir, bekliyorum sabirla yerimseniben Fakat olumsuz degilim bu konuda, gayet gönülden inaniyorum :teytey:

kkontescim 3. denemenmis nasil sonuclar yazarmisin

3. denememdi
az önce yıkadım saçlarımı
ve bariz 2-3 cm uzamış durumdalar
ayrıca çok ince telli olup sık sık dolaşan saçlarım
artık çok kolay taranıyor ve daha kolay şekil alıyor hihoyyyt

bende 2 defa yaptım ama gerçekten kötü kokuyor
yarın işyerinden detaylı yazdıklarını şöyle bi okuycam bakıyım bende farklı bişey mi var yaptığınız falan
olmadı burnuma mandal takıp yapcamm uzasın artık yahuu:bbo:

valla canim aslinda kokan bemiks ampülü...onada zamanla alisirsin inan ki...ben kullanali 1 yili gecti cünkü kaydirigubbakcemile3

pardon canim ben mervenin uyguladigi karisimdan bahsediyorsun sanmistim kaydirigubbakcemile2 turplu suyu da ben hic kullanmadim :uhm:

yok canım ondan başka bişey henüz uygulamadım ama bakıcam yarın falan detaylı kullanıpta memnun kalanların karışımlarınakaydirigubbakcemile5
umarım benimde işime yarayabilecek bişey çıkar içinden

çok ilginç gerçekten kiminde mucizeler yaratıp ben de en ufak bir yarar bile göstermemesi , pis kokusunu sayarsak burnuma zarar, deneyen bizzat kendim olmasam biri art niyetli yorum yapıyor derim

3.kez deneyen arkadaşlar haftada bir uygulayarakmı yaptınız yoksa bir haftada 3.kez mi uygulayarak sonuç aldınız

aylincim bu karisimi haftada bir defa kullandim. Haftanin baska bir günüde sadece ilik zeytin yagini sürüp beklettim...yani haftada 2 defa farkli günlerde 2 ayri kür uygulamis oldum

aylincim bu karisimi haftada bir defa kullandim. Haftanin baska bir günüde sadece ilik zeytin yagini sürüp beklettim...yani haftada 2 defa farkli günlerde 2 ayri kür uygulamis oldum
anladım ya kişiden kişiye deişiyor sanırım etkisi mesela özge çok fazla etkisini görememiş sende nasıl durumlar

3. denememdi

ooo 3.denemede 2-3cm uzama kaydetmek harıka bırsey.
pekı kac gun-ay-haftadr kullanıosun? 1. 2. 3. gun sonunda degıldr sanırım bu gelısme?
bde tam olarak nasıl uygulanıor mıktarları felan ??:kedi:

3. denememdi

wawwww çok guzel ya harika çok sevindim canım daha da uzayacak inş...sırnaşık şeydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…