- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Tuhaf dimiDur daha,cocuklarin liseye baslasinlar da,benim 20 yasindaki gencin omuzunu sefkatle sivazlayasim geldiHa kaka seylere bakmasinlar tabi,ama 20 yaş evet cok genc.
Kizimiz da genc ama bilemedimE beraber buyusunler bari:))
2 olgun elma armutla ayni kesekagidina koyun:))
Ya adamlar olgunlugu da yanlis anliyor,buradan bir uyenin esi motosiklet tepesinde gezerken evlenince pijama ve baklavali suveterle evde pineklemeye baslamis,cogu da oyle valla
Kötü bir temenni olmadı mi bu? :)Bi daha ki konunu merakla bekliyoruz :))
Nedir bu annesi gibi davranmak, bunu cokca okuyorum burda.. ama anayim anaaaYapilan en buyuk hata: adama annesi gibi davranmak... asla kazandirmaz, hep kaybettirir. Onun annesi var zaten. Kimsrnin ne annesi ol ne de psikologu. Sadece kendin ol. Ayrica adsm yalniz da degil. Bayagi bayagi dolu. Kendini acindirmis. 20 yad nir ergen. Ne bekliyorsun ki. Bosver gitsin..ugrasmaya degmez.
Galiba benim davranış şeklime yorumu hanımefendinin.Nedir bu annesi gibi davranmak, bunu cokca okuyorum burda.. ama anayim anaaayani ruhumda var..
Ben iyi bi insanim:) bu yuzden karsimdakinin hatalarini duzeltiririm soylerim, iyiligini isterim. Bu annesi gibi olmak mi sizcede? Bilmedigimden soruyorum. Birde cogu erkek olgun degilki mecburen ana gibi davraniyo cogu kisi.. gerci ana gibi degilde onlara it gibi davrananlar kazaniyor
Yani bence ince bi davranista bulunmussun, sivilce kremi filan. Insan sevdigini dusunmez mi? Kaldiki ben komsuma bile veriyorum eger faydali birseyse. Bu annesi gibi mi yapiyor? Bende anlamis degilim, ama sanirim denilen su: erkekleri dusunmeyeceksin fazla.. sen dusundukce onlar seni dusunmuyor. Evliliktede bu boyle maalesef. Sen kiyamadikca karsidaki kiyiyor sana..Galiba benim davranış şeklime yorumu hanımefendinin.
Sence annesi gibi mi davranıyorum?
Kendime değer veriyorum.Evet, annesi gibi davraniyorsun, krem verdigin icin degil, "kimsem yok" mağdur rolü yapan birisinin "kimsesi" olmak istiyorsun. Neden? Çünkü kendini değersiz goruyorsun ve mağdur biri beni üzmez diye dusunuyorsun. Bu ilișkiden ciddi ciddi bir + mı bekliyorsun? Kimsem yok diyen biri sana bir + katabilir mi? Adam sorunlu, sen sorunlu.
Ayrica adam dedigim daha 20 yasinda. Gunumuzde o yașta olgun olan bir erkek tanimiyorum.
Hanimlar, sorunlu insanlari hayatiniza alirsaniz (sevigili olsun, arkadas olsun), her zaman o sorunlar sizin hayatiniza da bulasir. Bu insanlardan uzak durun.
öyle olsa, 20 yasinda bir cocuktan ciddi bir iliski beklemezdiniz. Whatsapptan stalklayip bașka biri var mı diye hesap sormazdiniz. Daha kendisine deger vermeyen birini istemezdiniz (kimseyi tanimiyor, evden cikmiyor) .. ve devam edebilirim. Bunları seni kötülemek icin yazmiyorum, gordugumu senin iyiligin icin yaziyorum.Kendime değer veriyorum.
Olgunluk 2 tarafta da olmayinca bir taraf olgunluktan çürüyor:))sanırım erkekler için olgunluk, evlendikten sonra arkadaşlarıyla dışarı çıkmak için eşiyle haftada bir gün daha izin koparabilme kavgası yapmak demek,
Cuma geceleri cıptıs cıptısyerine hanımın uzattığı bıçaktan elma dilimine uzanmak demek,
Bekarken eve sabah 6’da uyumaya gelirken, evlenince gece 3’ e çekmiş olmak demek,
Zamanında anasına hunharca çemkirip, evlenip olgunlaşınca(!) anam anam diye karısının başının etini yemek demek,
Ergenken bir kıza çıkma teklifi edip karşılık alamayınca “zaten kezbandı, önümüze bakalım derken, olgunlaşınca(!) “karım her istediğimde bana yanaşmıyo, başka gacılara bakayım” demek,
E baya olgunlaşıyorlar yahu haklarını da yemeyelim şimdi
Biz galiba olgunluk kavramına yanlış anlamlar yüklüyoruz
Not: istisnalar var tabi.
Not 2: Cinsiyet ayrımı yapmıyorum tabi kadının da var böylesi.
Hiç alakası yok.20 yaşında polis. Asla hayatında ciddi biri olarak kalmazsın. Şuan mesleğin de verdiği egoyls hareket edecek. Bi kesim kızlar zaten onları düşürmek için pusuda. Arkadaş çevresi de girecek aklına ve vur patlasın çal oynasın hayata merhaba diyecek. Ortalama 25-30 fakan artık bunlara doyar. Ailede baskı yapar. Bari evleneyim artık der.
Yani demem o ki çok bel bağlama.
20 yaşında polis. Asla hayatında ciddi biri olarak kalmazsın. Şuan mesleğin de verdiği egoyls hareket edecek. Bi kesim kızlar zaten onları düşürmek için pusuda. Arkadaş çevresi de girecek aklına ve vur patlasın çal oynasın hayata merhaba diyecek. Ortalama 25-30 fakan artık bunlara doyar. Ailede baskı yapar. Bari evleneyim artık der.
Yani demem o ki çok bel bağlama.
Acimis kiz.. valla bende acirim ne yalan soyleyim: ( cok yufka yurekliyimöyle olsa, 20 yasinda bir cocuktan ciddi bir iliski beklemezdiniz. Whatsapptan stalklayip bașka biri var mı diye hesap sormazdiniz. Daha kendisine deger vermeyen birini istemezdiniz (kimseyi tanimiyor, evden cikmiyor) .. ve devam edebilirim. Bunları seni kötülemek icin yazmiyorum, gordugumu senin iyiligin icin yaziyorum.