- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bugün yaşadığımız bazı şeylerden sonra düşüncelerim değişti. Bu çocuk bana değer veriyor.Hayatı boyunca evlilik istemiyorum diye düşünecek tabi, çocuk 20 yaşında. Evliliğe ne kadar uzak olunursa o uzaklıkta olunacak bir yaş yani. ☺ Hangi erkek o yaşta evleneceğini düşünür ki zaten? Sen de evlilik düşünmüyorsun madem, tamam her ilişki evliliğe yürümek zorunda değil ama zaten sonu yok bu ilişkinin sen de biliyorsun bence.
Senin adına sevindim öyleyse, inşallah hep böyle devam eder.Bugün yaşadığımız bazı şeylerden sonra düşüncelerim değişti. Bu çocuk bana değer veriyor.
Teşekkür ederim iyi temennilerin için.Senin adına sevindim öyleyse, inşallah hep böyle devam eder.
Anlataaamiyooruuummm.....kimseyeeeee ... derdimiii...dayanaaaaamiyorum..Sen koydur foto sevgilin varsa
Ben niye foto koyduruyorum ??
Ben güveniyorum ilişkime ve kendime
Ezik ezik foto koy falan ne gereği var
Zaten koyuyor benimki ama ben direttiğim için değil .burda konu bende değilim
Ana gibi olmak mi ne demek? Konuyu okudunuz mu?Nedir bu annesi gibi davranmak, bunu cokca okuyorum burda.. ama anayim anaaayani ruhumda var..
Ben iyi bi insanim:) bu yuzden karsimdakinin hatalarini duzeltiririm soylerim, iyiligini isterim. Bu annesi gibi olmak mi sizcede? Bilmedigimden soruyorum. Birde cogu erkek olgun degilki mecburen ana gibi davraniyo cogu kisi.. gerci ana gibi degilde onlara it gibi davrananlar kazaniyor
Evet canim, o yuzden soruyorum anne gibi davranmak nedir?Ana gibi olmak mi ne demek? Konuyu okudunuz mu?
Popüler meslek değil. Ama genç polisler bi kısım için çok gözde :)Konuyla ilgisiz bir sorum olacak.
Polislik cok populer bir meslek mi oldu?
Uzun zamandir Turkiye'de degilim. Sasirdigim icin sordum
Ee o zaman senin beklentin neHiç alakası yok.
Ailesiyle ilişkisi yok gibi bir şey. Evlilik, çocuk istemiyor hayatı boyunca.
Ustunu ortmek, annenin evladini kanatlarinin altina almasi gibi korumak, pencere kenarina oturma usutursun demek, ilackarini icirmek...gibi gibi..kodkoca adama cocuk muamelesi yapmak yani...nasil anlatilir daha bilemedim.Evet canim, o yuzden soruyorum anne gibi davranmak nedir?
Evlenincede cogu boyle zaten.. anladim dediginiUstunu ortmek, annenin evladini kanatlarinin altina almasi gibi korumak, pencere kenarina oturma usutursun demek, ilackarini icirmek...gibi gibi..kodkoca adama cocuk muamelesi yapmak yani...nasil anlatilir daha bilemedim.
Sevgili olma ile anne olmayi birbirine karistiriyoruz biz hep. Adamin da iki eli iki kolu ve beyni var ama sanki o dusunemezmis gibi adamin onune sevgili olunca herseyi seriyoruz. Sacimizi supurge ediyoruz. Hatta oyle abartiyoruz ki ilacini ayagina getiriyoruz, corbasini iciriyoruz, ustunu ortuyoruz. Sanki bizsiz yasyamazmis gibi. Oysa yasayacagini gayet de biliyoruz. Sonra da ilk terk edilen biz oluyoruz.Evlenincede cogu boyle zaten.. anladim dedigini
Saçımı süpürge ettim demedim ben. Annesi gibi de davrandigimi düşünmüyorum.Sevgili olma ile anne olmayi birbirine karistiriyoruz biz hep. Adamin da iki eli iki kolu ve beyni var ama sanki o dusunemezmis gibi adamin onune sevgili olunca herseyi seriyoruz. Sacimizi supurge ediyoruz. Hatta oyle abartiyoruz ki ilacini ayagina getiriyoruz, corbasini iciriyoruz, ustunu ortuyoruz. Sanki bizsiz yasyamazmis gibi. Oysa yasayacagini gayet de biliyoruz. Sonra da ilk terk edilen biz oluyoruz.
Hayattan tek ogrendigim sey var: insan emek verdigini birakamiyor. Emek verilmeyen ise kolay birakiliyor.
Asiri anneci davranan emek verdigi icin iliski yurumese de birakamaz. Ve hep soyle der: onca yil emegim var. Dikkat ettin mi?
Bu tipler de nedense hep bagimli tiplerdir.
Asiri anneci muamelesi goren de hep terk eden taraftir. Neden? Cunku o iliskiye hic yatirim yapmamistir ya da emek vermemistir ki kiymet bilsin. Cunku diger taraf zaten herseyi onun yerine zaten yapiyordur.
Denge olmayan iliski de bozulur hep.
Fedakar= feda+ kar
Yani bir taraf hep feda ediyorsa, digeri de hep kār ediyorsa: bunun adi ticaret aslinda fedakarlik degil.
Kizlarimiz saniyor ki ayagina paspas olsam beni daha cok sever. Tam tersi oluyor hep. Kizlara bunu anlatmak lazim. Insan ne zaman kendinden vazgecerse karsi taraf da ondan vazgeciyor. Kendimize zulmetmeyelim.
Bu arada lafim sana degil aslinda, konu sahibine...
Evet malesef. Neden kizginsin ki sana yardim etmek isteyenlere...Gosterdigin ilgi karsilik bulmuyorsa bu yumurtalari soymandan degil. Onun boyle boyle totosunu kaldirip kendini bir sey zannetmesini saglamandan. Bazen inssnin yasayarak gormesi gerekiyor sanirim.[QUOTE="annaboleyna, post: 61577670,
Saçımı süpürge ettim demedim ben. Annesi gibi de davrandigimi düşünmüyorum.
Suratı kötü durumda diye krem almak, evi dağınık diye toplamaya teşebbüs etmek, uyurken saçlarını okşamak ya da ne bileyim geçen kahvaltı hazırlıyordu 6 yumurta yiyor, soymayi sevmediğini söylediği için soymayi teklif etmek annesi gibi davranmak mi oluyor?
Işte konu totosunu kaldirdigimi düşünmemem.Evet malesef. Neden kizginsin ki sana yardim etmek isteyenlere...Gosterdigin ilgi karsilik bulmuyorsa bu yumurtalari soymandan degil. Onun boyle boyle totosunu kaldirip kendini bir sey zannetmesini saglamandan. Bazen inssnin yasayarak gormesi gerekiyor sanirim.
Çoluk çocukla uğraşmayın derim..Merhabalar hanımlar,
Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...
Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.
Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.
Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.
Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.