Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Bugün yaşadığımız bazı şeylerden sonra düşüncelerim değişti. Bu çocuk bana değer veriyor.

Sen koydur foto sevgilin varsa
Ben niye foto koyduruyorum ??
Ben güveniyorum ilişkime ve kendime
Ezik ezik foto koy falan ne gereği var
Zaten koyuyor benimki ama ben direttiğim için değil .burda konu bende değilim
Anlataaamiyooruuummm.....kimseyeeeee ... derdimiii...dayanaaaaamiyorum..
Yahu o tavsiyeyi ben sana degil konu sahibine verdim ay demez olaydimm

Ana gibi olmak mi ne demek? Konuyu okudunuz mu?

Evet canim, o yuzden soruyorum anne gibi davranmak nedir?
Ustunu ortmek, annenin evladini kanatlarinin altina almasi gibi korumak, pencere kenarina oturma usutursun demek, ilackarini icirmek...gibi gibi..kodkoca adama cocuk muamelesi yapmak yani...nasil anlatilir daha bilemedim.

Ustunu ortmek, annenin evladini kanatlarinin altina almasi gibi korumak, pencere kenarina oturma usutursun demek, ilackarini icirmek...gibi gibi..kodkoca adama cocuk muamelesi yapmak yani...nasil anlatilir daha bilemedim.
Evlenincede cogu boyle zaten.. anladim dedigini

Evlenincede cogu boyle zaten.. anladim dedigini
Sevgili olma ile anne olmayi birbirine karistiriyoruz biz hep. Adamin da iki eli iki kolu ve beyni var ama sanki o dusunemezmis gibi adamin onune sevgili olunca herseyi seriyoruz. Sacimizi supurge ediyoruz. Hatta oyle abartiyoruz ki ilacini ayagina getiriyoruz, corbasini iciriyoruz, ustunu ortuyoruz. Sanki bizsiz yasyamazmis gibi. Oysa yasayacagini gayet de biliyoruz. Sonra da ilk terk edilen biz oluyoruz.
Hayattan tek ogrendigim sey var: insan emek verdigini birakamiyor. Emek verilmeyen ise kolay birakiliyor.
Asiri anneci davranan emek verdigi icin iliski yurumese de birakamaz. Ve hep soyle der: onca yil emegim var. Dikkat ettin mi?
Bu tipler de nedense hep bagimli tiplerdir.

Asiri anneci muamelesi goren de hep terk eden taraftir. Neden? Cunku o iliskiye hic yatirim yapmamistir ya da emek vermemistir ki kiymet bilsin. Cunku diger taraf zaten herseyi onun yerine zaten yapiyordur.
Denge olmayan iliski de bozulur hep.
Fedakar= feda+ kar
Yani bir taraf hep feda ediyorsa, digeri de hep kār ediyorsa: bunun adi ticaret aslinda fedakarlik degil.
Kizlarimiz saniyor ki ayagina paspas olsam beni daha cok sever. Tam tersi oluyor hep. Kizlara bunu anlatmak lazim. Insan ne zaman kendinden vazgecerse karsi taraf da ondan vazgeciyor. Kendimize zulmetmeyelim.
Bu arada lafim sana degil aslinda, konu sahibine...

Saçımı süpürge ettim demedim ben. Annesi gibi de davrandigimi düşünmüyorum.
Suratı kötü durumda diye krem almak, evi dağınık diye toplamaya teşebbüs etmek, uyurken saçlarını okşamak ya da ne bileyim geçen kahvaltı hazırlıyordu 6 yumurta yiyor, soymayi sevmediğini söylediği için soymayi teklif etmek annesi gibi davranmak mi oluyor?

[QUOTE="annaboleyna, post: 61577670,
Saçımı süpürge ettim demedim ben. Annesi gibi de davrandigimi düşünmüyorum.
Suratı kötü durumda diye krem almak, evi dağınık diye toplamaya teşebbüs etmek, uyurken saçlarını okşamak ya da ne bileyim geçen kahvaltı hazırlıyordu 6 yumurta yiyor, soymayi sevmediğini söylediği için soymayi teklif etmek annesi gibi davranmak mi oluyor?
[/QUOTE]
Evet malesef. Neden kizginsin ki sana yardim etmek isteyenlere...Gosterdigin ilgi karsilik bulmuyorsa bu yumurtalari soymandan degil. Onun boyle boyle totosunu kaldirip kendini bir sey zannetmesini saglamandan. Bazen inssnin yasayarak gormesi gerekiyor sanirim.

Evet malesef. Neden kizginsin ki sana yardim etmek isteyenlere...Gosterdigin ilgi karsilik bulmuyorsa bu yumurtalari soymandan degil. Onun boyle boyle totosunu kaldirip kendini bir sey zannetmesini saglamandan. Bazen inssnin yasayarak gormesi gerekiyor sanirim.
[/QUOTE]
Işte konu totosunu kaldirdigimi düşünmemem.
Bir ilişkide gayet de yapılacak şeyler bunlar.
Bir önceki ilişkimde gayet el üstünde tutuldum. Bu sekilde davraniyordum.
Karşımdaki insanda karşılığını veriyordu.

erkeklere asla annesi gibi davranmayın. bunu yaptığınız zaman sizin içinizdeki anneyi bırakıp daha dişi, kadın olarak gördüğü kişilere yöneliyorlar. evlilikte bu normal ama flört dönemi aslaaa yapmayın çok tecrübem var

Işte konu totosunu kaldirdigimi düşünmemem.
Bir ilişkide gayet de yapılacak şeyler bunlar.
Bir önceki ilişkimde gayet el üstünde tutuldum. Bu sekilde davraniyordum.
Karşımdaki insanda karşılığını veriyordu.
[/QUOTE]
Amacim tartismak degil. Bir onceki iliskinde boyle davraniyormussun ve el ustunde tutuluyormussun. Peki neden bitti?
Bu iliskinde de ayni davrandigin halde bu adamin sana ayiracak vakti yok. Hep cevrim ici oysa. Demek ki o bu ilgiyi hak edecek biri degil, oyle degil mi?
Hayat bir matematik degil. Birinde olan denklem digerine uymayabiliyor. Hak etmiyorsa, ilgiyi kesmen gerekiyor demek ki.

Çoluk çocukla uğraşmayın derim..

Duzeldi demissin ya merak ettim nabti? Neden engellemis? Nasil değer verdiģni hissettin hemen. Baska durumlarmi gelisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…