- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi Meredith Grey
20 yasinda erkek ergen mi cidden ya? tamam cok olgun degilde ergen deyince benim aklima 18 den kucuk 15-16 gelir..20 gelmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ergen olmasa da olgun da değil. Ki erkeklerin çok geç olgunlaştıklarını düşünürsek. Erkekler 30 yaşından sonra olgunlaşıyorlar bana kalırsa.20 yasinda erkek ergen mi cidden ya? tamam cok olgun degilde ergen deyince benim aklima 18 den kucuk 15-16 gelir..20 gelmez.
Ama canım, ilişkilerin duygusal ise, tarihi tam hatirlamamakla birlikte yaklaşık 15 20 gün önce açtığın bi forum'da eski sevgilinle ilişkiye girmek istiyordun ve mevcut Erkek arkadaşım için sorun değil filan diyordun!!!,,, falan falan filan işte. Yargılamak için asla soylemiyorum ama aklımla dalga geçmene izin veremem lütfen!!!İlişkilerim bence duygusal hatta gereğinden fazla duygusal.
Sadece arzuladığım, dokunmak istediğim adama dokunmak için kendime sınırlamalar getirmiyorum. Ne bileyim işte 455. buluşmadan sonra olmalı, kırmızı kar yağınca olmalı falan fıstık gibi.
Tamam bende onu dedim.. ama herkes tutturmus ergen ergen diye..ha bazilari 30 dan sonrada olgunlasamiyior..Ergen olmasa da olgun da değil. Ki erkeklerin çok geç olgunlaştıklarını düşünürsek. Erkekler 30 yaşından sonra olgunlaşıyorlar bana kalırsa.
Ah keşke bu işler güzellikle hallolsaydıTakılmamaya karar verdim ama hafif dozda tavrımı da göstereceğim.
Takıp ettikleri benim yanımda solda 0 kalıyor. O tarz tipleri kafaya takmam bile hata sanırım. Misal vermek istiyorum, elinde gümüş varken gidip de uyduruktan taş parçasının peşine düşüyorsa onun akilsizligidir. Zaten öyle akılsız biriyle de ben olmak istemem. Basından kendini belli eder, hayatımdan etkilerini silmek daha kolay olur.
Evet tabi herkes evlenmek zorunda da değil.Ilişkiler direkt evlenmek için başlanmaz ki.
Bilimsel olarak 20 yaşında, evet hala ergen20 yasinda erkek ergen mi cidden ya? tamam cok olgun degilde ergen deyince benim aklima 18 den kucuk 15-16 gelir..20 gelmez.
Merhabalar hanımlar,
Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...
Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.
Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.
Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.
Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.
Birak bilimseli hersey bilimsel olarak ilerlemiyorAh keşke bu işler güzellikle hallolsaydı
Burada ne kadınlar aldatıldıı hepsinin çirkin olup da ve gidilen kadının da mükemmel güzellikte olduğunu pek sanmıyorum
Evet tabi herkes evlenmek zorunda da değil.
Ama ilerde fikriniz değişebilir.
Bilimsel olarak 20 yaşında, evet hala ergen
Ama bu hala ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyorBirak bilimseli hersey bilimsel olarak ilerlemiyor
Haklisin:) ben kucukken 20 yas cok buyuk gelirdi.. simdi gercekten bebe gibi geliyosanirim yaslaniyomAma bu hala ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Hadi sizin güzel hatrınız için bırakalım bilimi, buradan izleyelim bakalım gelişmeleri
İzlemedeyim
Haklisin:) ben kucukken 20 yas cok buyuk gelirdi.. simdi gercekten bebe gibi geliyosanirim yaslaniyom
Sen koydur foto sevgilin varsaBu bir genel tavsiye degildi ama git dene ve tepkisini ölç okey?
Bazı erkekler 50 yaşında da olgunlaşmazBu ilişki yürümez net sadece tecrübe olur sana ,ek olarak sevgili Kk bir erkek ne zaman olgunlaşır sizce ???
Haklisin bunun hepsi rahatliktan.. sorumluluk olmadigindan diyorum ben. Ekmek elden su golden ellerde akilli telefonlar tek derdi kiz dusurmek olunca olgunlasmak 40 buluyor:)bir de şöyle düşünün, tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama burada konusu açılan erkek popülasyonunun istatistiğini alacak olsak eminim ki bahsedilen en ana kuzusu, aynı zamanda da en anasının gözü vıttırıvızzık erkeklerin ortalama yaşı 30 çıkar.
20 yaş neredee, 30 nerede
Keşke ülkemizde erkek olgunlaştırma enstitüsü gibi bir şey olsa da biz de şu heriflere analık yapma görevinden kurtulsak
Dur daha,cocuklarin liseye baslasinlar da,benim 20 yasindaki gencin omuzunu sefkatle sivazlayasim geldiHa kaka seylere bakmasinlar tabi,ama 20 yaş evet cok genc.Haklisin:) ben kucukken 20 yas cok buyuk gelirdi.. simdi gercekten bebe gibi geliyosanirim yaslaniyom
2 olgun elma armutla ayni kesekagidina koyun:))bir de şöyle düşünün, tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama burada konusu açılan erkek popülasyonunun istatistiğini alacak olsak eminim ki bahsedilen en ana kuzusu, aynı zamanda da en anasının gözü vıttırıvızzık erkeklerin ortalama yaşı 30 çıkar.
20 yaş neredee, 30 nerede
Keşke ülkemizde erkek olgunlaştırma enstitüsü gibi bir şey olsa da biz de şu heriflere analık yapma görevinden kurtulsak