Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Bu ilişki yürümez net sadece tecrübe olur sana ,ek olarak sevgili Kk bir erkek ne zaman olgunlaşır sizce ???

20 yasinda erkek ergen mi cidden ya? tamam cok olgun degilde ergen deyince benim aklima 18 den kucuk 15-16 gelir..20 gelmez.
Ergen olmasa da olgun da değil. Ki erkeklerin çok geç olgunlaştıklarını düşünürsek. Erkekler 30 yaşından sonra olgunlaşıyorlar bana kalırsa.

İlişkilerim bence duygusal hatta gereğinden fazla duygusal.
Sadece arzuladığım, dokunmak istediğim adama dokunmak için kendime sınırlamalar getirmiyorum. Ne bileyim işte 455. buluşmadan sonra olmalı, kırmızı kar yağınca olmalı falan fıstık gibi.
Ama canım, ilişkilerin duygusal ise, tarihi tam hatirlamamakla birlikte yaklaşık 15 20 gün önce açtığın bi forum'da eski sevgilinle ilişkiye girmek istiyordun ve mevcut Erkek arkadaşım için sorun değil filan diyordun!!!,,, falan falan filan işte. Yargılamak için asla soylemiyorum ama aklımla dalga geçmene izin veremem 😑 lütfen!!!

Yani diyeceğim o ki; duygusallık bu ilişkinin neresinde???

Erkekler 25-30 olmadan olgunlaşmıyor bence. 20 yaşında bir erkeğin alacağı kararlar ve yaşayacağı ilişki bakımından çok sağlıklı düşünebileceğini zannetmiyorum. Aklının bir köşesinde hep şeyi olur doyumsuzca bence. Takip ettiği kızlar da bunu gösteriyor.

Takılmamaya karar verdim ama hafif dozda tavrımı da göstereceğim.
Takıp ettikleri benim yanımda solda 0 kalıyor. O tarz tipleri kafaya takmam bile hata sanırım. Misal vermek istiyorum, elinde gümüş varken gidip de uyduruktan taş parçasının peşine düşüyorsa onun akilsizligidir. Zaten öyle akılsız biriyle de ben olmak istemem. Basından kendini belli eder, hayatımdan etkilerini silmek daha kolay olur.
Ah keşke bu işler güzellikle hallolsaydı
Burada ne kadınlar aldatıldıı hepsinin çirkin olup da ve gidilen kadının da mükemmel güzellikte olduğunu pek sanmıyorum :KK51:
Ilişkiler direkt evlenmek için başlanmaz ki.
Evet tabi herkes evlenmek zorunda da değil.
Ama ilerde fikriniz değişebilir.

20 yasinda erkek ergen mi cidden ya? tamam cok olgun degilde ergen deyince benim aklima 18 den kucuk 15-16 gelir..20 gelmez.
Bilimsel olarak 20 yaşında, evet hala ergen :KK14:

Merhabalar hanımlar,

Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...

Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.

Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.

Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.

Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.

Hayatında siz varsanız eğer o tarz profile sahip kişileri takip etmez içinden bile gelmez bence. Size bu yanlış geliyorsa ve şu an bunu görmezden gelirseniz ileride maazallah farklı şeyleri görmezden gelmenizi bekler ve ben hep böyleydim der kendi halinize vahlanırsınız. Yaşınız çok genç eminim size daha fazla değer veren biri olacaktır. Direkt bitirin derim 😉

Ah keşke bu işler güzellikle hallolsaydı
Burada ne kadınlar aldatıldıı hepsinin çirkin olup da ve gidilen kadının da mükemmel güzellikte olduğunu pek sanmıyorum :KK51:
Evet tabi herkes evlenmek zorunda da değil.
Ama ilerde fikriniz değişebilir.

Bilimsel olarak 20 yaşında, evet hala ergen :KK14:
Birak bilimseli😂 hersey bilimsel olarak ilerlemiyor

Haklisin:) ben kucukken 20 yas cok buyuk gelirdi.. simdi gercekten bebe gibi geliyo😂sanirim yaslaniyom😏

bir de şöyle düşünün, tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama burada konusu açılan erkek popülasyonunun istatistiğini alacak olsak eminim ki bahsedilen en ana kuzusu, aynı zamanda da en anasının gözü vıttırıvızzık erkeklerin ortalama yaşı 30 çıkar. :KK59:
20 yaş neredee, 30 nerede
Keşke ülkemizde erkek olgunlaştırma enstitüsü gibi bir şey olsa da biz de şu heriflere analık yapma görevinden kurtulsak :KK31:

Bu bir genel tavsiye degildi ama git dene ve tepkisini ölç okey?
Sen koydur foto sevgilin varsa
Ben niye foto koyduruyorum ??
Ben güveniyorum ilişkime ve kendime
Ezik ezik foto koy falan ne gereği var
Zaten koyuyor benimki ama ben direttiğim için değil .burda konu bende değilim

bir de şöyle düşünün, tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama burada konusu açılan erkek popülasyonunun istatistiğini alacak olsak eminim ki bahsedilen en ana kuzusu, aynı zamanda da en anasının gözü vıttırıvızzık erkeklerin ortalama yaşı 30 çıkar. :KK59:
Keşke ülkemizde erkek olgunlaştırma enstitüsü gibi bir şey olsa da biz de şu heriflere analık yapma görevinden kurtulsak :KK31:
Haklisin bunun hepsi rahatliktan.. sorumluluk olmadigindan diyorum ben. Ekmek elden su golden ellerde akilli telefonlar tek derdi kiz dusurmek olunca olgunlasmak 40 buluyor:)

Haklisin:) ben kucukken 20 yas cok buyuk gelirdi.. simdi gercekten bebe gibi geliyo😂sanirim yaslaniyom😏
Dur daha,cocuklarin liseye baslasinlar da,benim 20 yasindaki gencin omuzunu sefkatle sivazlayasim geldi:KK70:Ha kaka seylere bakmasinlar tabi,ama 20 yaş evet cok genc.
Kizimiz da genc ama bilemedimo_OE beraber buyusunler bari:))

2 olgun elma armutla ayni kesekagidina koyun:))
Ya adamlar olgunlugu da yanlis anliyor,buradan bir uyenin esi motosiklet tepesinde gezerken evlenince pijama ve baklavali suveterle evde pineklemeye baslamis,cogu da oyle valla:KK70:

X