Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Takılmamaya karar verdim ama hafif dozda tavrımı da göstereceğim.
Takıp ettikleri benim yanımda solda 0 kalıyor. O tarz tipleri kafaya takmam bile hata sanırım. Misal vermek istiyorum, elinde gümüş varken gidip de uyduruktan taş parçasının peşine düşüyorsa onun akilsizligidir. Zaten öyle akılsız biriyle de ben olmak istemem. Basından kendini belli eder, hayatımdan etkilerini silmek daha kolay olur.
O zaman sorun yok:KK49:

Cinsellik yaşayan her kadın kullanılıyor zaten
Kadının sevişmeye hakkı yok
İsteği yok
Kezban gibi aşkım ikimizin fotosunu koy demek ne parlak bir fikir
Kadinin burda kafası karışmış emin olmak istiyor bende bi fikir veriyorum eğer denerse tepkisini görsün diye ayrıca birlikte olan iki insanin profil resmini ikili fotoğraf yapması neden kezbanca olsun sosyal medyada herkes birbirine yaziyor ve kalbinin boş olmadığını gostermenin en kısa yolu bence ... Şunu da söyleyeyim herkes aynı kimsenin digerine üstünlüğü yok insanlari kezban diye sınıflandırman seni üstün bi insan yapmaz

Merhabalar hanımlar,

Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...

Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.

Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.

Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.

Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.
Eğer bi ilişki yalıosanız 2 tarafta özverılı olmalı hanımefendi.Ayrıca kremle gıtmek corba kaynatmak fln annedı gıbı davranmayın bence.Erkeklere çok ıyılık yaramıo.Baskalarını neden takıp edıo hayatında biri varken.Çok sacma bence.Bu şekılde devam etmemelısınız.Ben varken neden diyin?

Ardebadecim şu açıdan parlak bir fikir galiba, benim bir karar vermeme gerek kalmadan çocuk yandım Allah diye kaçar :KK70:
Bu kadar basit bi istekden dolayi kacacagini düşünüyorsan sen zaten bu ilişkinin ciddi olmadığını farkındasin demektir ..aslinda burda her derdini yazan insani ciddiye alıp tavsiye vermem benim hatam..cunku bana göre keyif eğlence amaçlı bi birliktelikte özellikle cool görünme amacli samimiyetsiz bir birliktelikte yaşanan bu ufacik sorunlar buraya yazilmamali

Bu kadar basit bi istekden dolayi kacacagini düşünüyorsan sen zaten bu ilişkinin ciddi olmadığını farkındasin demektir ..aslinda burda her derdini yazan insani ciddiye alıp tavsiye vermem benim hatam..cunku bana göre keyif eğlence amaçlı bi birliktelikte özellikle cool görünme amacli samimiyetsiz bir birliktelikte yaşanan bu ufacik sorunlar buraya yazilmamali
Herhangi bir ilişkimde gelip de karşı taraf bana birlikte fotoğraf koyalım dese 'Ne diyor bu değişik?' diye düşünürüm. Çok istiyorsa kendisi koyabilir. Niye bana diretiyor? Bu tarz şeyler içten gelerek yapılsa da bana gereksiz geliyor, özellikle de ilişkilerin başında.

20 yasında bır ergenle ask yasıyorsanız sız en fazla 22 yasında falan olabılırsınız

ergenlık ıste ne beklıyordunuz kı cocuktan ?

Kadinin burda kafası karışmış emin olmak istiyor bende bi fikir veriyorum eğer denerse tepkisini görsün diye ayrıca birlikte olan iki insanin profil resmini ikili fotoğraf yapması neden kezbanca olsun sosyal medyada herkes birbirine yaziyor ve kalbinin boş olmadığını gostermenin en kısa yolu bence ... Şunu da söyleyeyim herkes aynı kimsenin digerine üstünlüğü yok insanlari kezban diye sınıflandırman seni üstün bi insan yapmaz
Ben üstünüm demedim
Evet yapıyorlar iki gün sonra da paşa paşa siliyorlar o fotoları
Gerek yok böyle şeylere

Herhangi bir ilişkimde gelip de karşı taraf bana birlikte fotoğraf koyalım dese 'Ne diyor bu değişik?' diye düşünürüm. Çok istiyorsa kendisi koyabilir. Niye bana diretiyor? Bu tarz şeyler içten gelerek yapılsa da bana gereksiz geliyor, özellikle de ilişkilerin başında.
Siz beni baya bi yanlış anlamissiniz gidin diretin demedim bunu soylemenin bir sürü yolu var mesela aranız gayet iyi ve birlikte oturup vakit geçiriyorsunuz bi anda aklınıza gelmiş gibi gayet yumuşak bi sesle fikir danisir gibi o fotografimizi koysak mi diye sordugunuz esnada onun tepkisini ölçün eğer hiç dusunmeden reddederse sizi ciddiye almadigini anlayin demek istemistim ama ben sizin iliskinizin benim sandığım kadar ciddi olmadiginizi sonradan farkettim bence siz oylesine takiliyorsunuz ve bunu yaparken de istemsiz kiskaniyorsunuz yada siz varken baskalarina bakabiliyor oluşu egonuzu zedeliyor

'Ben senin bildiğin kızlardan değilim' cümlesi sanırım erkeğe edilebilecek en klişe cümlelerde bir numaraya oynar. Hiç mi duymadınız dizilerden, filmlerde yahut günlük hayatta?

Ayrıca bu isler yaşa hiç mi hiç bakmıyor. 26 yaşında bir erkek arkadaşım var, çocugun hayatında kimse olmamış. 19 yaşında erkek arkadaşım var sanırım hayatı boyunca görüştüğü insanların hepsinin adını hatırlayamaz.

Artı bir tane daha ayrıca ekliemek istiyorum; ilişkimle ilgili yorum yapabilmen için tüm ayrıntılara sahip olmak gerekir. Benim burada konusunu açtığım şey ilişkimde beni rahatsız eden bir nokta. Biliyor musun ki aramızda geçen olayları, cümleleri vs ilişkin her yerden açık gibi bir yorum yapabiliyorsun?

Zaten klişe bir kelime ve saçma sapan buna itirazım yokta , klişe olmazsa bile söylemeniz ne üzerine olacak onu merak edip sordum. Yani diğer kızlar nasıl , siz nasılsınız ? Arada ki fark ne ki ?

Bir diğer ayricaya cevap ; zaten burada açılana göre yorum beklemiyor musunuz, ben de yaptım yorumumu.

20 yas fazlasiyla cocuk bir yas. Hele erkek icin. Hele ki su internet caginin cocuklari icin. Bundan 30 40 sene evvel babalarimiz yirmi yasindayken olgun aklibasinda bambaska degerlerle hayata bakan insanlardi. Yani benim babam oyleydi en azindan🥰 o yuzden cok beklentide olma derim.

20 yaşında bir adamı evlenmek için kaç sene bekleyeceksiniz?
hadi evlendiniz? Bu çocuk hala ergen. Etrafı daha keşfedemeden genç yaşında evlenmiş bir erkek düşünün. İllaki merak edecek yeni deneyimleri.
Zamanınızı harcamayın.

20 yaşında bir adamı evlenmek için kaç sene bekleyeceksiniz?
hadi evlendiniz? Bu çocuk hala ergen. Etrafı daha keşfedemeden genç yaşında evlenmiş bir erkek düşünün. İllaki merak edecek yeni deneyimleri.
Zamanınızı harcamayın.
Ilişkiler direkt evlenmek için başlanmaz ki.

X