Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

2 gün sonra duyguların değişir. hangimiz ilk günkü duygularla yaşıyoruz ki? 20 yaşında bi çocuk mesleğin de getirdiği bir göz açma durumundan sonra seni hatırlayacağını sanmıyorum

2 gün sonra duyguların değişir. hangimiz ilk günkü duygularla yaşıyoruz ki? 20 yaşında bi çocuk mesleğin de getirdiği bir göz açma durumundan sonra seni hatırlayacağını sanmıyorum
Ne alaka?
Gayet çarpıcı biri oldugumu düşünüyorum.
Benim de hayat standartlarım, yaşayış tarzım göz önüne alındığında onu sallamamam beklenir ama öyle olmuyormuş bakınız..

Teşekkür ederim, yazdiklarini iltifat olarak kabul ediyorum.
Ilk tanıştığımız zamanlarda olgun biri gibi gelmişti. Davranışları, söyledikleri olsun.
Şimdi ise gülerek laf sokan, sonra küstün mü alındın mı diye gelip sarılan biri haline geldi.

Sizden gordugu ilgiyle simarmis sanki.
Kaybetme korkusu var mi sizce?

Merhabalar hanımlar,

Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...

Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.

Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.

Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.

Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.
Insan 20 yaşında ergendir daha. Ne bekliyorsun ki.

Önceden görüştüğüm adam çapkındı. Geçmişi olsun ya da bir yere gittiğimizde etrafını süzüşü olsun..
İnanın ona karşı bir güven problemi yaşamıyordum. Gülüp geçiyordum. Hatta ben diyordum 'Bak ne güzel hatunmuş' diye. Çünkü ihanet etmeyeceğini, arkamdan iş çevirmeyeceğini biliyordum. İçim rahattı.

Başka kadınları gösterip " aa bak bu kadin ne güzelmiş " diyen bütün kadinlar ya müthiş ozguvensiz ya da bir konuşma bir bakış bir şey yakalama peşinde.

Bunun dışında bir kadını başka bir erkeğe gösterip güzellik ölçmek saygısızlıktır.

Neden o güzel gördüğünüz kadını bir başka erkeğin bakışına maruz bırakıyorsunuz.

Gören zaten görüyor, ekstradan göstermek neden ?

Burada onlarca defa , bu şekilde bu cümle kadınlar tarafından yazıldı.

Nasıl kafaları var anlamıyorum. Ben cok ozguvenliyim havasıyla gezip aslında fos balon olduklarının farkında değiller.
...

Siz de bu hızla giderseniz düştüğünüz yerde dizlerinize çok ağlayacaksınız.

Yani bilemedim..
Hayatında biri varken başka kızları takip edilmesi çok benim problem yaratacağım bir husus değildir aslında ( takip edilene göre değişir ) ama şöyle de bir gerçek var; o krem götürdüğünüz hasta oldugunda doktora götürdüğünüz kişi 'maymun gözünü açtı' imajını her an yaratabilir.
ve ne olursa olsun; polis olsn savcı olsun.. 20 yasında bir erkek :KK43: ay çok küçük yaa... bebe daha yani.

Ne bu? 'Beni diğer hafif kızlarla kariştirma! Ben öyle üçgen beşgen ilişkilere gelemem. Dışarıya adım atsan bi sürü var senin gibi? Senin farkın ne?' diyemedin mi?
Ben senin bildiğin kızlardan değilim temalı bir konuşma da fazla klişe kaçmaz miydi?

20 yaşında ki birinin bildiği kızlar nasil oluyor ki , klişe olmak bir tarafa , zaten ilişkiniz her yönden açık.
'Ben senin bildiğin kızlardan değilim' cümlesi sanırım erkeğe edilebilecek en klişe cümlelerde bir numaraya oynar. Hiç mi duymadınız dizilerden, filmlerde yahut günlük hayatta?

Ayrıca bu isler yaşa hiç mi hiç bakmıyor. 26 yaşında bir erkek arkadaşım var, çocugun hayatında kimse olmamış. 19 yaşında erkek arkadaşım var sanırım hayatı boyunca görüştüğü insanların hepsinin adını hatırlayamaz.

Artı bir tane daha ayrıca eklemek istiyorum; ilişkimle ilgili yorum yapabilmen için tüm ayrıntılara sahip olmak gerekir. Benim burada konusunu açtığım şey ilişkimde beni rahatsız eden bir nokta. Biliyor musun ki aramızda geçen olayları, cümleleri vs ilişkin her yerden açık gibi bir yorum yapabiliyorsun?

Hayır. Sizin takıldığınız konuda klişe ona bakarsak. Ben olsam eklesin. Nasıl olsa istediğim zaman silip telefonu yok edeceğim
Takılmamaya karar verdim ama hafif dozda tavrımı da göstereceğim.
Takıp ettikleri benim yanımda solda 0 kalıyor. O tarz tipleri kafaya takmam bile hata sanırım. Misal vermek istiyorum, elinde gümüş varken gidip de uyduruktan taş parçasının peşine düşüyorsa onun akilsizligidir. Zaten öyle akılsız biriyle de ben olmak istemem. Basından kendini belli eder, hayatımdan etkilerini silmek daha kolay olur.

X