- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- Konu Sahibi Meredith Grey
20 yaşında polis olunabiliyor mu Gerçekten? Sizin yaş 22 imiş.normal bence 2 yaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 yıllık ya okulları, 18'de girip 20'de mezun olmuş oluyorlar diye biliyorum.20 yaşında polis olunabiliyor mu Gerçekten? Sizin yaş 22 imiş.normal bence 2 yaş
Ne alaka?2 gün sonra duyguların değişir. hangimiz ilk günkü duygularla yaşıyoruz ki? 20 yaşında bi çocuk mesleğin de getirdiği bir göz açma durumundan sonra seni hatırlayacağını sanmıyorum
Teşekkür ederim, yazdiklarini iltifat olarak kabul ediyorum.
Ilk tanıştığımız zamanlarda olgun biri gibi gelmişti. Davranışları, söyledikleri olsun.
Şimdi ise gülerek laf sokan, sonra küstün mü alındın mı diye gelip sarılan biri haline geldi.
Insan 20 yaşında ergendir daha. Ne bekliyorsun ki.Merhabalar hanımlar,
Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...
Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.
Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.
Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.
Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.
Aslında çok kolay verebilirim o korkuyu ona.Sizden gordugu ilgiyle simarmis sanki.
Kaybetme korkusu var mi sizce?
Ben de 22 yaşındayım ama gördüğünüz üzere ergene benzer bir tarafim yok.Insan 20 yaşında ergendir daha. Ne bekliyorsun ki.
Uygun dozda verin bence :)Aslında çok kolay verebilirim o korkuyu ona.
Önceden görüştüğüm adam çapkındı. Geçmişi olsun ya da bir yere gittiğimizde etrafını süzüşü olsun..
İnanın ona karşı bir güven problemi yaşamıyordum. Gülüp geçiyordum. Hatta ben diyordum 'Bak ne güzel hatunmuş' diye. Çünkü ihanet etmeyeceğini, arkamdan iş çevirmeyeceğini biliyordum. İçim rahattı.
2 yaş küçük.
peki canım pekiNe alaka?
Gayet çarpıcı biri oldugumu düşünüyorum.
Benim de hayat standartlarım, yaşayış tarzım göz önüne alındığında onu sallamamam beklenir ama öyle olmuyormuş bakınız..
Ben senin bildiğin kızlardan değilim temalı bir konuşma da fazla klişe kaçmaz miydi?Ne bu? 'Beni diğer hafif kızlarla kariştirma! Ben öyle üçgen beşgen ilişkilere gelemem. Dışarıya adım atsan bi sürü var senin gibi? Senin farkın ne?' diyemedin mi?
Ben senin bildiğin kızlardan değilim temalı bir konuşma da fazla klişe kaçmaz miydi?
Hayır. Sizin takıldığınız konuda klişe ona bakarsak. Ben olsam eklesin. Nasıl olsa istediğim zaman silip telefonu yok edeceğimBen senin bildiğin kızlardan değilim temalı bir konuşma da fazla klişe kaçmaz miydi?
'Ben senin bildiğin kızlardan değilim' cümlesi sanırım erkeğe edilebilecek en klişe cümlelerde bir numaraya oynar. Hiç mi duymadınız dizilerden, filmlerde yahut günlük hayatta?20 yaşında ki birinin bildiği kızlar nasil oluyor ki , klişe olmak bir tarafa , zaten ilişkiniz her yönden açık.
Takılmamaya karar verdim ama hafif dozda tavrımı da göstereceğim.Hayır. Sizin takıldığınız konuda klişe ona bakarsak. Ben olsam eklesin. Nasıl olsa istediğim zaman silip telefonu yok edeceğim