• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık sevmek istemiyorum hiç kimseyi..

Hera34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba..
Uzun süre oldu foruma üye olalı.. Derdimi paylaşmak öyle çok korkutuyor ki beni, anlatırsam ağlayacağımı biliyorum.. Saatlerce hiç susmadan ağlayacağım, ama artık dayanamıyorum, nefes alamıyorum..

Herşey 2 yıl önce başladı.. Kaderimde bazı şeyleri yaşamak yazıyormuş, bilememişim. Tabii o zamanlar hayatımda birisi vardı, ama ben o gün onu gördüğümde bile hissettiğim şeyi hala hatırlıyorum. Hayatımda olan insana duyduğum saygıdan ve de bugüne kadar kimseyi aldatmadığım için de kendine gel hera diye kendimi uyardığımı hatırlıyorum.. Gel zaman git zaman sonra.. Üniversite bitince ben İstanbul'a geri döndüm..(2014 yaz aylarında) Onu ilk gördüğüm dönemde hayatımda olan kişi ile de medeni şekilde konuşarak bitirme kararı aldık. (sebep aramızdaki ilişkinin artık abi-kardeş ilişkisine dönmesiydi, bana çok fazla destek oldu, çok fazla değer verdi.. ben de ona aynı şekilde saygı duydum, değer verdim hiç aldatmadım ama maalesef ilişkimiz ona daha fazla zarar vermesin ve de birçok şeyi kaybetmeyelim diye ayrılık kararı aldık.) Ardından 2015'in ocak ayında O kişi yeniden çıktı karşıma.. O da istanbula transfer olmuştu, ve heyy ben geldim diyerek görüşme talebinde bulundu.

Malum, yaklaşık 7 senemi başka bir ilde geçirdiğimden dolayı istanbuldaki arkadaş çevremin çoğu artık yerli yerinde değildi. Peki dedim, görüşelim.. Hiç bir şekilde duygusal bir beklenti ile görüşmedim onunla ama daha onu ilk gördüğüm anda dedim ki.. "İşte bu O adam!".. Ve ben hayatımda ilk kez birisi için bunu söyleyebildiğim için oldukça allakbullak oldum.. O ilk görüşmenin ardından yavaş yavaş görüşmelerimiz sıklaştı.. Ancak sürekli olarak ilişkilerden korktuğunu, özellikle de son ilişkisinin onu oldukça yıprattığını anlattı bana.. Ben de elimden geldiğince destek verdim.. Hala eski ilişkisindeki kişi ile iletişimi devam ediyordu, kızın rahatsızlığı nedeniyle ama ben buna saygı duydum. Hatta bazı şeylerin ardından, kızın yanında olman gerekir dediğimde bana oldukça sert bir tepki verdi ve kendi ilişkimizle ilgilenmem gerektiğini söyledi..

Tüm bunlar devam ederken.. Sürekli eski kız arkadaşıyla telefonda ettiği kavgalardan sonra, artık ben bazı şeyleri kaldıramamaya başladım.. Birçok şey ağır geldi, kıskançlıklarım başladı, duygusallaşmalarım başladı ve de zaman zaman ağlama krizlerim ile başbaşa bıraktım onu..
Bütün bunlar devam ettikçe, o beni bir önceki kız arkadaşına benzetmekle suçladı ve de 6 ayın ardından ilişkimiz bitti. İlişkimiz biterken, kendisinde bağlanma problemi olduğunu, bana karşı olan duygularının azaldığını ve de beni eskisi gibi özleyemediğini söyledi.. Hatta klasik erkek cümleleri olan: "Sen daha iyilerine layıksın, sen iyisin ama ben kötü biriyim" gibi cümleleri de duydum ondan. Ağlaya ağlaya canım çıktı ama zerre tepki göremedim ondan..

Bu ayrılık konuşmasının ardından beni eve bıraktı.. Eve girdiğimde hala ağlıyordum ama sonra bir anda içim öyle soğudu ki ona karşı (ya da ben öyle sandım..).. Bir daha aramayacağım dedim.. O dönem ehliyet almak için direksiyon sınavım vardı, o çalıştıracaktı beni ama onun için dahi aramadım.. attığı whatsapp mesajına dahi cevap yazmadım.. Yaptığı şeylerden dolayı o kadar çok kızgındım ki ona.. Ne adını duymak, ne de mesajını görmek istemiyordum..

Tam bir ay sonra bir gün telefonum çaldı.. Arayan annesiydi.. (Açtım telefonu ama öyle soğuk konuşmuşum ki, annesiyle daha sonra buluştuğumuzda söyledi annesi.. )Benimle görüşmek istediğini söyledi, o an peki dedim ama herhangi bir değişiklik olursa ararım ben sizi diyerek..
Sonra dayanamadım, "oğlunuza oldukça kırgın olduğum için istemeyerek de olsa ben bu görüşmeye gelemeyeceğim, dilerim beni affedersiniz.. saygılarımla hera." diye mesaj attım. Ve annesi acilen benimle görüşmek istediğini söyledi.. Bu arada annesi bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordu ama sıkıştırmalarına dayanamayarak anlattım.. Dedim "kusura bakmayın herşey için.. ama durum bu şekilde ve oğlunuz ile aramızda duygusal bir şeyler var. Eski erkek arkadaşımın arkadaşı olduğu için ilişkimizi herkesten gizli yaşamak zorunda kalıyoruz, ve oğlunuz ne yazık ki benim kalbimi çok kırdı. Bana oldukça kötü davrandı ve de sanıyorum ki ben bu süre içerisinde aldatıldım." İnanır mısınız kadın öyle çok üzüldü ki..
Yemin etti hatta, oğlum sana çok değer vermiş, bugüne kadar beni tanıştırdığı ilk kız arkadaşı sensin diye..
Ve de ağladı, oğlunun bana yaptığı şeylere..

Çok uzun anlatmayacağım.. Yaklaşık 10 ayda yaşanan o kadar çok olay var ki.. Kelimelere sığdırmam mümkün değil canımın acısını.. Biz annesi ile görüşmemizin ardından eski erkek arkadaşım ile de görüştük.. Tabiiki pek de olumlu bir şekilde sonlanmadı o görüşme.. Ve ben o görüşme ardından kafama koydum bu şehirden gitmeyi.. Kurban bayramının son günü de iş bularak, eskiden öğrenci olduğum şehre geri döndüm. Ama ne oldu? Hastalandım ve 6 günümü hastanede geçirmek zorunda kaldım ve o dönemde yine eski erkek arkadaşım destek oldu bana.. Telefonla da olsa her anımda benimleydi.. Küçük bir operasyon geçirdim, ağlaya ağlaya canım çıktı ama desteği veren o oldu. Ama sonra, geçirdiğim duygusal dönemlerin ardından patladım! Ya kal ya git diye.. Cevabı, sen bilirsin oldu ve biz uzun bir görüşmedik.. Ta ki 1 Kasıma kadar.. İş için gittiği şehirde rahatsızlandığım için, işe başlama şansım olmadığından işsiz kaldım ve de o bu duruma oldukça kızdı. Ne işin var senin orada tek başına rahatsızken diye.. Ve CV bahanesi ile biz yeniden iletişime geçtik..
7-8 Kasım döneminde de direksiyon sınavına 4. kez gireceğim için istanbul'a geldim ve de benimle görüşmek istediğini söyledi. Buraya kadar herşey normal.
Sınava girdim.. Sonunda ehliyet almaya hak kazandım ve geri dönüşte uçağa beni o bırakacağı için onda kalmak zorunda kaldım.. O gece benden ona tokat atmamı istedi, yapamam dedim.. "Ne kadar seviyorsan o kadar vur!" diyerek gaza getirmeye kalktı beni.. Ağlaya ağlaya attım her tokatımı...
Ve sonunda bana sarıldı ve umarım rahatlamışsındır dedi..
Dedim ki "bana bunu yaptırdığın için hiç affetmeyeceğim seni.." O da; "bunu ben istedim senden, o nedenle affetmeyecek bir şey yok.."

Ertesi sabah uçağa bıraktı beni.. Ama çok kötü bir halde döndüm ben.. Ellerim ona tokat atmaktan şiş ve acıyordu.. ve bir anda istanbula geri dönme kararı aldım.. 20 saat içerisinde :)
Bu haberi ona vermek istedim, çünkü tokatların ardından kendimi oldukça kötü hissettim ve de konuşmak istedim ama telefonu açılmadı.. Ben de sinirlendim ve de açmadım telefonunu..
Ertesi gün istanbul'a döndükten sonra aradım.. Ve bana ne dedi biliyor musunuz.. "2 gündür her yutkunduğumda çektiğim acıya değmezmiş.."..

Ben 10 aydır hergün acı çekiyorum.. Seviyorum hala, herşeyine rağmen seviyorum.. Ama ilişkiye dair hiçbir şey yok aklında da dilinde de.. Kıskanıyor, hayatıma müdahale ediyor.. Ama ilişki namına hiç bir şey yok!
Ben de az önce dayanamadım ve de öyle bir mail döşedim ki ona..
Biliyorum.. Birçoğunuz diyeceksiniz ki, bu adam seni zaten hiç sevmemiş nasıl göremedin..
İnanın bana, içinde biryerlerde olan adamı sevdim ben..
Bu o olamaz, içinde biryerlerde hala duyguları olan bir insan var, biliyorum.
Neler olup bittiğini bilmiyorum..
Bana birşeyler söyle, gitmem gerekiyorsa git de diyorum cevap yok..

Hayatıma girdiyse, ve de herşeye rağmen hala resmen kopamadıysak Allahımın bildiği bir şey vardır belki de diyorum.. Belki de biraz daha zamana ihtiyaç var..
İnanın bana ben de çok karıştım artık.. Sevmiyor diyorum, hiç de sevmedi..
Ama ben çocukluğumdan beri hep dürüst olmayı öğrendim, sabretmeyi..
Sabrım da kalmadı artık..
Uzun diye küfretmeyin, kafamı toplayıp da toparlayamadım bile konuyu.. Eksik noktaları dahi vardır elbet..
Bana bir çözüm bulabilmeniz dileğiyle, ya da belki de yerersiniz bilmem..
Yine de herkese teşekkürler..

Konuyu ilk görünce 'allah allaaahhhh niye kimse yazmamis' diye düşündüm.

Fakat konuya bir göz gezdirince anladım.

Konu Sahibi konu çok uzun okumaya usenmisler sanırım...

Dengesiz bir ilişki. Acilen tlf değiştirip kafanızı dağıtacak aktiviteler edinin. Bu kişiden sadece size değil hiç kimseye hatta kendisine bile Hayır gelmez.

Türkiye dizi senaryoları... eski ilişkide olduğu kızın senden haberi var miydi? Yoksa ilişkinin başında zaten ikinci kadınmışsin. Boyle adamları dert etmeyin. Geçer giderler.

uykumu getirdin. bak canm adam seni ikinci olarak görüyor. normalde görüştügü kızlarla arası bozulunca sana dönüyor. anla bunu artık ve unut geleceğe bak.

okadar uzun yazmsışın ki . keşke özetleseydin .
sen eski erkek arkadaşının arkadaşıyla mı çıktın yanlış mı okudum .
pess diyorum yani birşey demek istemiyorum .
annesi falan ne karışıyor ne saçma şeyler . kendi çözemiyor mu durumu ?koskoca insanlarsınız yok tokat at yok bilmem ne bu adam normal mi sence ?normal bir adam bunu der mi ?bu şekilde davranır mı ?

Çok özür dileyerek soruyorum bu ilişki mi yani?
Saçma sapan tavırlar, enteresan tavizler, vur bana için soğusun gibi sadistçe talepler.
Ne kadar sağlıksız, ne kadar dengesiz, ne entersan bir iletişim şekli.
Kesinlikle bitirip bir süre kendinizi dinlemenizi tavsiye ederim.
Yaşadıklarınız şaka gibi ya da kabus.

Tamamını okudum. Konunuzdan bağımsız olarak başka bir yere değineceğim. Yazım üslubunuz çok hoş. Olay örgüsü vs. Burada böyle uzun uzun yazıp da olayı net anlatabilen kişi sayısı çok az.

Benzeri benim başıma geldi.arkadaşlar "vallaha hayatında kimse yok bak bize güven" diye biriyle tanıştırdılar dediğiniz gibi bana gelen mesajları falan kıskanıyordu bende salak gibi inanmıştım...mesajlarıma cevap vermedi falan..bi araştırdım başkaları var...hiç ağlamadım.çünkü değmezdi...şimdide kimseyi istemiyorum.Leo Messi var hayatımda erkek olarak...bence sizinkide sizi yedekte tutmuş sanki...unutun gitsin..elbette karşınıza daha kimler kimler çıkacak sadece Allah bilir bunu.onu tamamen silin.

Konu uzun diye yazanlara ayrı ayar oluyorum. Daha bir paragrafı okuyamayan insanlar var.

Konu sahibi adam ne sizi bırakıyor ne diğerini. Eski sevgilisini onu derinden etkileyecek kadar çok sevmiş belli. Senle sevgiliyken bile görüşmesi çok mantıksızdı. Sağlık sorunu olsun ne olacak annesimi o. İkinizi birden kullanmış. Hattını değiştir hayatına devam et.

Sonuna kadar okudum . Bir daha görüşmemelisin . Her problemi kendi başına çözmeye çalışmalısın. Diğer eski sevgiliyle görüştüğü destek olduğu gibi sana da aynısını mı yapmaya mı çalışıyor nedir . Kendine onsuz yeni bir sayfa açmaya çalış . Bu sana iyi gelebilir . Bağlanma sorunu da olduğunu sanmıyorum .Eski sevgiliye de sana da kısaca hayatına girenlere bağlanıyor . Tam destek veriyor üstelik . :KK43: Hep iki şehir diyorsun ya belki yeni şehirler tanıma zamanı gelmiştir senin için :KK66:

benim eskide bana bağlanma problemim var demişti yıllar önce . bir öğrendim eski sevgilisiyle devam ediyormuş adam zaten . hepsi bahane ya . böyle diyen adamdan korkucan .bu ıssız adam tirpleri . hani gerçekten varda olabilir ama çoğu erkek bunun arkasına sığınıyor ama altında başka bir kadın oluyor . kimse çıkıp dürüstce evet kardeşim var biri demiyor . yok bağlanma problemim var yok hazır değilim yok düşünmem yalnız kalmam gerek .bir sürü terane... yalan dolan işte .

keşke tokatlamasaydın biraz acayip olmamış mı

Zorladı beni, o zorlayınca ben de atmak zorunda kaldım maalesef. Normalde herhangi bir ilişki içerisinde zaten karşıyım ben bu tarz şeylere, kavgalara, ses yükseltmelere bile..

okadar uzun yazmsışın ki . keşke özetleseydin .
sen eski erkek arkadaşının arkadaşıyla mı çıktın yanlış mı okudum .
pess diyorum yani birşey demek istemiyorum .
annesi falan ne karışıyor ne saçma şeyler . kendi çözemiyor mu durumu ?koskoca insanlarsınız yok tokat at yok bilmem ne bu adam normal mi sence ?normal bir adam bunu der mi ?bu şekilde davranır mı ?

Yaşananlar o kadar uzun ki, ancak bu kadar özetleyebildim.. Herşeyi anlatamadığım için de pes! ile geliyorsunuz karşıma. Öncelikle şunu söylemek istiyorum.. Kimse kimseye hesaplayarak aşık olmuyor. Hesaplayamadığım ve de hayatımda karşı karşıya kaldığım ilk durumdu. Ayrıca evet tanışıyorlar ama o kadar da samimi değiller.. Bu durum beni de yaralıyor ama, yorumunuz için yine de teşekkürler..
Normal bir adam bunu der mi konusuna gelince.. İnanın bana ben de bilmiyorum ne doğru, ne yanlış, neler olacak, neler bitecek..

Tamamını okudum. Konunuzdan bağımsız olarak başka bir yere değineceğim. Yazım üslubunuz çok hoş. Olay örgüsü vs. Burada böyle uzun uzun yazıp da olayı net anlatabilen kişi sayısı çok az.

Konuya yorum yapacak olursam adamın psikolojik bir rahatsızlığı var bence bipolar olabilir. Bu kadar dengesiz davranmasını başka türlü açıklayamıyorum.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince kısa ve öz anlatmaya çalıştım ama kendi arkadaşlarıma dahi anlatırken kaçırdığım noktalar oluyor ve de anlaşılması bu şekilde zor oluyor.
Ben de aynı şekilde psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşündüm.. Hatta rica ettim ayrılırken, ne olur psikoloğa git diye..
Benim ona ayıracak vaktim yok dedi, ben de peki dedim.. Ne diyebilirim ki..

Konu uzun diye yazanlara ayrı ayar oluyorum. Daha bir paragrafı okuyamayan insanlar var.

Konu sahibi adam ne sizi bırakıyor ne diğerini. Eski sevgilisini onu derinden etkileyecek kadar çok sevmiş belli. Senle sevgiliyken bile görüşmesi çok mantıksızdı. Sağlık sorunu olsun ne olacak annesimi o. İkinizi birden kullanmış. Hattını değiştir hayatına devam et.

Herkese teşekkür ediyorum.
Tahmin ettiğim gibi bir kısmınız beni yermiş, bir kısmınız onu.
Ama zaten beklediğim yorumlardı bunlar..
Bir kısmınıza alıntılayarak yazdım, buradan da devam etmek istiyorum..

Evet ben çok kötü bir insan olarak eski erkek arkadaşım ile tanışan birine aşık oldum, pess! değil mi.. Dünyadaki bütün kötülükleri hakediyorum..
Ama atlanan şöyle bir ayrıntı var; benim de bir kalbim var..
Oturup doğruyu yanlışı tarttığımda, özeleştiri de yapabiliyorum ve de zaman zaman kendime kızıyorum; neden sevdim diye..
Ama yine de bu şekilde tepkiler canımı acıtıyor..

Eski kız arkadaşı ile iletişimleri sürekli kavga ile sonlandı zaten.. Kız biliyordu yani, onun bir daha hayatına girmeyeceğini.. Ama herhangi bir şeyi bahane ederek sürekli konuşma yaratıyordu. Evet kızın benden haberi vardı..
Yani ilişki içerisinde değillerdi..

Bütün bunların dışında.. Erkek arkadaşım kendisinin kötü biri olduğunu ya da beni üzeceğini biliyor heralde.. Her defasında neredeyse bunu vurgulaması değişik.
En iyisi ben gidip bir köşede sonsuza dek ağlayayım..
Hem bana kızan, bağıran olmaz.. Hem de belli bir yerden sonra diner acım heralde..
Tekrar teşekkürler..

Zorladı beni, o zorlayınca ben de atmak zorunda kaldım maalesef. Normalde herhangi bir ilişki içerisinde zaten karşıyım ben bu tarz şeylere, kavgalara, ses yükseltmelere bile..

Yaşananlar o kadar uzun ki, ancak bu kadar özetleyebildim.. Herşeyi anlatamadığım için de pes! ile geliyorsunuz karşıma. Öncelikle şunu söylemek istiyorum.. Kimse kimseye hesaplayarak aşık olmuyor. Hesaplayamadığım ve de hayatımda karşı karşıya kaldığım ilk durumdu. Ayrıca evet tanışıyorlar ama o kadar da samimi değiller.. Bu durum beni de yaralıyor ama, yorumunuz için yine de teşekkürler..
Normal bir adam bunu der mi konusuna gelince.. İnanın bana ben de bilmiyorum ne doğru, ne yanlış, neler olacak, neler bitecek..ayrıca eski sevgilisiyle niye görüşüyor konuşuyor hala çok saçma . adam kopamıyor işte ikinizde buna razısınız . belkide ona senin için arkadaşım vs diyor uyutuyor ikisinizde .

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince kısa ve öz anlatmaya çalıştım ama kendi arkadaşlarıma dahi anlatırken kaçırdığım noktalar oluyor ve de anlaşılması bu şekilde zor oluyor.
Ben de aynı şekilde psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşündüm.. Hatta rica ettim ayrılırken, ne olur psikoloğa git diye..
Benim ona ayıracak vaktim yok dedi, ben de peki dedim.. Ne diyebilirim ki..

Herkese teşekkür ediyorum.
Tahmin ettiğim gibi bir kısmınız beni yermiş, bir kısmınız onu.
Ama zaten beklediğim yorumlardı bunlar..
Bir kısmınıza alıntılayarak yazdım, buradan da devam etmek istiyorum..

Evet ben çok kötü bir insan olarak eski erkek arkadaşım ile tanışan birine aşık oldum, pess! değil mi.. Dünyadaki bütün kötülükleri hakediyorum..
Ama atlanan şöyle bir ayrıntı var; benim de bir kalbim var..
Oturup doğruyu yanlışı tarttığımda, özeleştiri de yapabiliyorum ve de zaman zaman kendime kızıyorum; neden sevdim diye..
Ama yine de bu şekilde tepkiler canımı acıtıyor..

Eski kız arkadaşı ile iletişimleri sürekli kavga ile sonlandı zaten.. Kız biliyordu yani, onun bir daha hayatına girmeyeceğini.. Ama herhangi bir şeyi bahane ederek sürekli konuşma yaratıyordu. Evet kızın benden haberi vardı..
Yani ilişki içerisinde değillerdi..

Bütün bunların dışında.. Erkek arkadaşım kendisinin kötü biri olduğunu ya da beni üzeceğini biliyor heralde.. Her defasında neredeyse bunu vurgulaması değişik.
En iyisi ben gidip bir köşede sonsuza dek ağlayayım..
Hem bana kızan, bağıran olmaz.. Hem de belli bir yerden sonra diner acım heralde..
Tekrar teşekkürler..
etik olarak doğru bulmuyorum ç
benim bir arkadaşım eski sevgilimle olursa hakkımı helal etmem ikisinede . sert yazmak istemiyorum . o zaman herkes herkese aşık olabilir hesap kitap olmuyor tabi aşkta ama bazı şeylerde önemli . mesela evli birinle aşk yaşamak yada sevgilinin arkadaşına aşık olmak vs vs . benim haat görüşmüme göre çok çok ters . ayrıca anlattığına göre sen eski sevgilinden bu çocukla tanıştığın için ayrıldın . o çocuğun piskolojisini düşünemiyorum bile yazık ya . ah almışsan zor mutlu olman kusurra bakma canım yada bakabilirsin .

etik olarak doğru bulmuyorum ç
benim bir arkadaşım eski sevgilimle olursa hakkımı helal etmem ikisinede . sert yazmak istemiyorum . o zaman herkes herkese aşık olabilir hesap kitap olmuyor tabi aşkta ama bazı şeylerde önemli . mesela evli birinle aşk yaşamak yada sevgilinin arkadaşına aşık olmak vs vs . benim haat görüşmüme göre çok çok ters . ayrıca anlattığına göre sen eski sevgilinden bu çocukla tanıştığın için ayrıldın . o çocuğun piskolojisini düşünemiyorum bile yazık ya . ah almışsan zor mutlu olman kusurra bakma canım yada bakabilirsin .

Keşke sorsan bana da yanıtlasam ben de merak ettiğin konuları..
Şimdi olay şu şekilde.. Ben eski erkek arkadaşımdan bu çocukla tanıştığım için ayrılmadım. İlişkim içerisinde herhangi bir şekilde yaşanan tartışmalardan kesinlikle hoşlanan bir insan değilim bu bir.. İkincisi de karşımdaki herhangi bir kişiyi, birinden etkilendim diye terkeden ya da terkedebilecek bir insan hiç değilim.
Herkesin yaşadığı ilişkiler var, ve de o ilişkilerde duygular toparlanamayacak duruma geldiğinde kangren şekilde ilişkiyi devam ettirmek mi daha güzel yoksa biz devam edersek birbirimizi kırarız demek mi daha doğru?

Aynı ortamda sadece birbirini tanıyan insanlar evet. Kaldı ki, ben karşınıza geçip de demiyorum ki "ee nolmuş yani sevdiysem?" diye.. Hesapsız kitapsız tabiiki aşık olmasın insanlar birbirine.. Ama yazdığım onca paragraftan bunu çıkarıyorsanız, size sadece teşekkür ediyorum..
Bu kişi eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan aylar sonra karşıma çıktı ve de duygusal anlamda yoğun şeyler hissederek aşık oldum. Kalbimi söküp atarsam kurtulurum heralde? ya da senin demek istediğin gibi: Oh bana :) di mi..

Keşke sorsan bana da yanıtlasam ben de merak ettiğin konuları..
Şimdi olay şu şekilde.. Ben eski erkek arkadaşımdan bu çocukla tanıştığım için ayrılmadım. İlişkim içerisinde herhangi bir şekilde yaşanan tartışmalardan kesinlikle hoşlanan bir insan değilim bu bir.. İkincisi de karşımdaki herhangi bir kişiyi, birinden etkilendim diye terkeden ya da terkedebilecek bir insan hiç değilim.
Herkesin yaşadığı ilişkiler var, ve de o ilişkilerde duygular toparlanamayacak duruma geldiğinde kangren şekilde ilişkiyi devam ettirmek mi daha güzel yoksa biz devam edersek birbirimizi kırarız demek mi daha doğru?

Aynı ortamda sadece birbirini tanıyan insanlar evet. Kaldı ki, ben karşınıza geçip de demiyorum ki "ee nolmuş yani sevdiysem?" diye.. Hesapsız kitapsız tabiiki aşık olmasın insanlar birbirine.. Ama yazdığım onca paragraftan bunu çıkarıyorsanız, size sadece teşekkür ediyorum..
Bu kişi eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan aylar sonra karşıma çıktı ve de duygusal anlamda yoğun şeyler hissederek aşık oldum. Kalbimi söküp atarsam kurtulurum heralde? ya da senin demek istediğin gibi: Oh bana :) di mi..
bilmiyorum etik bulmadım bu benim fikrim . canım hepsi bahane . diğer adamdan hoşlandığın için öbürü batmış yaptıkları . neyse herşey olucağına varır bence . zaten bu adamda tuhaf ruh sağlığı iyi olan biri bana tokat at falan demez .sen kendin yazmışsın sevgilin varken bu adamı gördüğünü beğendiğini . yani ayrılmanda etkisi direk olmasada var . bunu önce kendine itiraf et bence .
ben kendimi o çocuğun yerine koydum da çok üzüldüm durumuna . sana üzülmedim yalan söyleyemem . çünkü benimde bir arkadaşım eski sevgilimle olsa bilmiyorum kötü bir durum .
zaten nedense insanlar eleştirilince bozuluyor burda . doğru birşey olduğunu düşünsem eleştirmem . ama kesinlikle yanlış birşey bu bana göre . oh olsun demedim banane ama hak etmişsin biraz bence canım .
nedense insanlar empati yapmayı beceremiyor . hep kendi aşkı büyük falan sanıyor diğer insanların ne hissettiğini umursamıyor bile . kalbini söküp atmana gerek yok abartma . hepimiz aşk acısı yaşadık yaşıyoruz hatta şu an bile . ama benim duyduğum aşk başkasının mutsuzluğu olmamalı . yazık çocuk senin içinde emek vermiş . bu hikayede en çok o çocuğa acıdım .

bilmiyorum etik bulmadım bu benim fikrim . canım hepsi bahane . diğer adamdan hoşlandığın için öbürü batmış yaptıkları . neyse herşey olucağına varır bence . zaten bu adamda tuhaf ruh sağlığı iyi olan biri bana tokat at falan demez .sen kendin yazmışsın sevgilin varken bu adamı gördüğünü beğendiğini . yani ayrılmanda etkisi direk olmasada var . bunu önce kendine itiraf et bence .
ben kendimi o çocuğun yerine koydum da çok üzüldüm durumuna . sana üzülmedim yalan söyleyemem . çünkü benimde bir arkadaşım eski sevgilimle olsa bilmiyorum kötü bir durum .
zaten nedense insanlar eleştirilince bozuluyor burda . doğru birşey olduğunu düşünsem eleştirmem . ama kesinlikle yanlış birşey bu bana göre . oh olsun demedim banane ama hak etmişsin biraz bence canım .

Herkesin her türlü görüşüne saygı duyuyorum.
Her zaman da duydum, ve de bundan vazgeçmedim..
Özeleştiri kadar eleştirilmek de güzeldir çünkü..Hepimiz bazı zamanlarda, bu tarz şeyler hissedebiliriz..
Ne kadar açıklama yaparsam yapayım da değişmeyecek ama ben yazmaya devam edeceğim..1 kez gördüm, deli gibi etkilenmek aşık olmak değildi o..Görünce etkilenebileceğim bir karakter olduğunu söyledim..
İlişkimin henüz başıydı.. Sonra bu yıla kadar bu kişiyi bir daha görmemişken, nasıl ilişkimi bitirmem için sebep olabiliyor onu anlayamadım.
Yine de diyorum ya görüşünüze saygı duyuyorum.. Ama yargısız infaz da oldukça kötü..
Ah almışım ama doğrudur.. Ölene kadar da çekerim acımı ben, mühim değil..
İlla sevdiğimiz kişiye kavuşacağız diye birşey yok..
Sevdim, ve de sonsuza kadar yaşadığım anılarda aldığım ahlarla yaşamak da bir çözüm..

Back
X