- 9 Ağustos 2021
- 14.982
- 50.961
Yemeği yer yemez yatağa geçen adam çocuğun velayetini ne yapacakmış? Kendi ayaklarınız üzerinde duruyor olmanız çok güzel, hayat geçiyor, yeniden başlayın ve hayatınızın tadını çıkarınmerhaba..
derdimi anlatmak istedim...
içime atiyorum herşeyi.. yıprandim.. saglılığım da iyi gitmiyor anksiyete ve panik atak krizi yaşıyorum zaman zaman...
10 yıllık evliligim bitiyor.. bitmek üzere... Ne zaman bilmiyorum..Eşimle aramiz düzeltme durumu yok.. tamamen ilişki bitmiş.. soğuk. buz gibiyiz.. birleşme de olmuyordu zaten.. hep benim istegimle olurdu..
ne zaman istesem sürekli yorgunum derdi.. yemegi yer yemez direk yataga giden adam.. sohbet muhabbet mi yok.. kavga içindeyiz.. öle sicak bir evlilik olmadi bilen bilir..
kaynanamla alt üstlüyüm.. görümcemle yeni barıştık. ben adim attim sonuçta barışmaya. 7 aydir barışmaya hiç adim bile atmadi.. inat etti de etti.. ama ben soğudum onlardan da küs olmayi sevmeyen bir insanim..
hala karışırlar ben he derim bende övünüp duruyorum susuyorlar artık. demek övünmek gerekti.. geç kalindı.. Eşim bizim aramizi bozmasini annemleri suçluyor onlar bitirdi soğuttu bizi diyor sürekli. ailemle görüşmemi de istemedi ben dedim ki ailemi atamam silmem dedim.. zaten en başından beri ailem eşimi hiç istemedi ben seviyorum diye tamam dediler.. 10 yılda bakiyorum birbirmizden iyice yıprandik.. bu evlilkte iki tane cocuğum oldu biri ölü doğum.. digeri 7 yaşında.. Allah hayırlı uzun ömür versin inş.
evet ben çok doldum arkadaşlar evde huzursuzluk mutsuzluk beni tedirgin ediyor 35 bin borçlar var Allah nasip ederse haziranda bitiyor hepsi..
kiraciyi cıkmasini bekliyorum.. 31 aralıka kadar var. cıksa ben kendi evime geçecegim sıfırdan bir hayat kurmak istiyorum.. çocuğun velayete gelirsek eşim almak istiyor ben vermek istemiyorum.. o konuda hiç anlaşamiyoruz..
bizim boşanacagimiz en başından beri belliymiş hocaya baktirsaydim vazgeçerdim bilemiyorsun o konuda bilseydim konu açar danişirdim bu evlilik olmaz derlerse vazgeçerdim.. nasip diyelim..
inanki ben çok yoruldum... işim evim var çok şükür.. araba ortakti.. benim üstümdeydi ama evlendikten sonra alindi araba.. ikiye bölünecek. bu arada piyasa çok durgun araba satmasi çok zor gözüküyor.
ben ne yapacagi bilmiyorum.. acaba nasıl bir hayatim olacak bilmiyorum.. bu hayatımla güzel yaşayabilir miyim... çok doldum çok yıprandim.. sanki ölü gibiyim..
yorumlari bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim...
Ben sizin “hocaya baktırsaydım vazgeçerdim” sözünüze takıldım. Eğitiminizi ve mesleğinizi merak ettim doğrusu.merhaba..
içime atiyorum herşeyi.. yıprandim.. saglılığım da iyi gitmiyor anksiyete ve panik atak krizi yaşıyorum zaman zaman...
10 yıllık evliligim bitiyor.. bitmek üzere... Ne zaman bilmiyorum..Eşimle aramiz düzeltme durumu yok.. tamamen ilişki bitmiş.. soğuk. buz gibiyiz.. birleşme de olmuyordu zaten.. hep benim istegimle olurdu..
ne zaman istesem sürekli yorgunum derdi.. yemegi yer yemez direk yataga giden adam.. sohbet muhabbet mi yok.. kavga içindeyiz.. öle sicak bir evlilik olmadi bilen bilir..
kaynanamla alt üstlüyüm.. görümcemle yeni barıştık. ben adim attim sonuçta barışmaya. 7 aydir barışmaya hiç adim bile atmadi.. inat etti de etti.. ama ben soğudum onlardan da küs olmayi sevmeyen bir insanim..
hala karışırlar ben he derim bende övünüp duruyorum susuyorlar artık. demek övünmek gerekti.. geç kalindı.. Eşim bizim aramizi bozmasini annemleri suçluyor onlar bitirdi soğuttu bizi diyor sürekli. ailemle görüşmemi de istemedi ben dedim ki ailemi atamam silmem dedim.. zaten en başından beri ailem eşimi hiç istemedi ben seviyorum diye tamam dediler.. 10 yılda bakiyorum birbirmizden iyice yıprandik.. bu evlilkte iki tane cocuğum oldu biri ölü doğum.. digeri 7 yaşında.. Allah hayırlı uzun ömür versin inş.
evet ben çok doldum arkadaşlar evde huzursuzluk mutsuzluk beni tedirgin ediyor 35 bin borçlar var Allah nasip ederse haziranda bitiyor hepsi..
kiraciyi cıkmasini bekliyorum.. 31 aralıka kadar var. cıksa ben kendi evime geçecegim sıfırdan bir hayat kurmak istiyorum.. çocuğun velayete gelirsek eşim almak istiyor ben vermek istemiyorum.. o konuda hiç anlaşamiyoruz..
bizim boşanacagimiz en başından beri belliymiş hocaya baktirsaydim vazgeçerdim bilemiyorsun o konuda bilseydim konu açar danişirdim bu evlilik olmaz derlerse vazgeçerdim.. nasip diyelim..
inanki ben çok yoruldum... işim evim var çok şükür.. araba ortakti.. benim üstümdeydi ama evlendikten sonra alindi araba.. ikiye bölünecek. bu arada piyasa çok durgun araba satmasi çok zor gözüküyor.
ben ne yapacagi bilmiyorum.. acaba nasıl bir hayatim olacak bilmiyorum.. bu hayatımla güzel yaşayabilir miyim... çok doldum çok yıprandim.. sanki ölü gibiyim..
yorumlari bekliyorum.
anasına kardeşine güveniyor onlar bakacak zaten kendisi degil..Yemeği yer yemez yatağa geçen adam çocuğun velayetini ne yapacakmış? Kendi ayaklarınız üzerinde duruyor olmanız çok güzel, hayat geçiyor, yeniden başlayın ve hayatınızın tadını çıkarın
merak etme avukatta tutarim ben biraz zaman bekliyorum.. arabayi ve evime yerleşeyim bi süre sonra.Ben sizin “hocaya baktırsaydım vazgeçerdim” sözünüze takıldım. Eğitiminizi ve mesleğinizi merak ettim doğrusu.
Hocaya para verip avukata vermekten kaçınmak ilginç geldi bana…
araştirmam gerekiyordur baktım. araştirmadan öyle paaat diye boşansam kötü hal alirdim..Herseyde haklisiniz da avukata para vermeye gelince cebinizdeki akrebe hic hak veremiyorum. Google avukatligina soyunmussunuz belli ama daha velayetin neye gore anneye babaya verileceginden bihabersiniz. Paraniza azicik kiyio bir avukatla sureci yonetirseniz velayet endisenizi de minimuma.indirirsiniz. Onun harici bu tabloda sizi zorlayacak bir sey yok koskoca yetiskinsiniz. Bosandiniz diye babaliktan da bosanilmadigina gore endiselerinize hak veremiyorum malesef. Ha dersiniz cocugumu dolduracak bana karsi vs evet bu endisenizde bir nebze haklilik payi var ama onun icin de psikologlar var. Cocugunuzun bu sureci en az hasarla gecirmesi icin psikolog destegi almaktan cekinmeyin. Hem cocuk hem kendiniz icin.
canım minikim.. evet sende biliyorsun herkes biliyor beni.. bu senin için hayırlı degil boşanmak daha hayırlı demişlerdi inanmamişim şimdi de tamamen birbirmizden uzagiz soğuduk.Hakkında hayırlısı olsun belki boşanmak sana iyi gelecek .çünkü evliliğin boyunca hiç mutluyum dediğin gün olmadı ki
Biraz ferahlat yüreğini hep kötüyü çağırıyorsun..pozitif düşün
ah hiç sorma çok pasifim gerçekten yıprandim iyice ben bu işin altindan çikabilir miyim dedim.. cocuğumu alcam orasi kesin.. ailemle de görüşürüm..Konu sahibi ben neyi anlamıyorum biliyor musun bir kadının bu kadar pasif olmasını .
Anasının dibinde oturuyorsunuz . Görümcenin peşinde koşuyorsunuz adam sizin kendi ailenizle görüşmenizi bile istemiyor .
Yok çocuğun velayetini alırım diyor. Ev var , iş var yazma şeklinize bakıyorum hep yıkık , hep arabesk , aman öldü bitti . Sizi sarsacak bir tanıdığınız yok mu ? Niye bu kadar ezik ezik yaşadınız ki ? V
Adam size ait ne varsa alabileceğine inanıyor . Çocuğu alırim yok ailenle görüşme . Nasıl bu kadar pasif olunuyor
Allah bu erkeklere vicdan merhamet versin.. Cocugu annesinden alıp elaleme baktırmak nasıl bir akılsızlıktır.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..anasına kardeşine güveniyor onlar bakacak zaten kendisi degil..
avukat arayacagım bunun bir zamani var. hemen açmayacagim. öncelik arabayi satayım hele evime bi yerleşeyim öle yapacagim..
merhaba..
yorumlari bekliyorum.
canım sana söyleyeceğim şey: düşünerek adım at, mal paylaşımlarına çok dikkat et, kararlı ol.... inan gerisi gelir. her şeyin çok güzel olacağına inan. kafanda kurduğun her olumsuz seçenek karşına çıkar. o nedenle düşüncelerini olumluya çevir lütfen10 yılda ben gerçekleri göre göre yaşadım..
aşık mıyım.. eskisi gibi degilim.. benimde duygusal bagim bitti eşimle olan. yani diyorum ki ikimiz de tamamen ilişki bitmiş çok soğuk durumdayiz..
borçlarin bitmesini bekliyorum..kiraci cıksin gidicem evime geçicem zaten o konuda hep aklımda..
Allah yardımcınız olsunmerak etme avukatta tutarim ben biraz zaman bekliyorum.. arabayi ve evime yerleşeyim bi süre sonra.
10 senede biz hiç bişey yapmadik.. Demek Allah nasip etmedi etmiyordur dedim..canım sana söyleyeceğim şey: düşünerek adım at, mal paylaşımlarına çok dikkat et, kararlı ol.... inan gerisi gelir. her şeyin çok güzel olacağına inan. kafanda kurduğun her olumsuz seçenek karşına çıkar. o nedenle düşüncelerini olumluya çevir lütfen
şu an gerginsin ama herşey yoluna girecek