• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık çok caresizim bana yardim edin

pofudukyastk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
61
7
1
Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrm :( Evden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum

Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrm :KK43: Evden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum

Okuyor musun ?

O zaman kaçmayı düşünme,
''sevdiğim adam'' diyorsun da bakalım güvenilir biri mi nasıl emin olabilirsin .
Okuyup meslek edinip, kendi ayaklarının üzerinde durarak hiç kimseye minnet etmemelisin .
Bu şekilde bir cehennemden muallak bir yere kaçarsın .

tatlim, okuyormussun ne guzel.
sevdigim adam diyorsun ya, insan kendi ayaklari uzerinde durmayinca kimseye guvenmemelisin.
basarabilirsen universiteyi kazan lutfen, olmazsa da kendine uygun bir is bul, ayaklarinin uzerinde dur ve oyle cik o evden.
gecmisinde buyuk yukler tasimak zorunda kalmis birisin, bundan dolayi senden istifade etmek isteyecek cok insan cikacaktir karsina. Sevdigini dusundugun adam da bunlardan birisi olmali.

konunuz inandırıcı gelmemekle birlikte... böyle durumda karşılaşan kızlar olabileceği için yine de yazacağım...

tecavüze uğradığınızı ispat edemezsiniz artık... şikayet etseniz de boş... ama sığınma evinde kalmak isteyebilirsiniz. aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidip görüşün. bu süre içinde de ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin. evlilik daha sonra...

Konum pek inandırıcı gelmemiş bazılarına bir insan durduk yere neden boyle bir konu hakkinda yalan soyler ki . Kimseye inandirmak zorunda değilim allah biliyr caresizligimi sizden ffikir almak istedim sadece sizin gibi insanlara kendmi anlatmak icin geçirdim 11 yilimi ben ve sizin gibi insanlar yuzunden kendime olan güvenimj kaybettim

Konum pek inandırıcı gelmemiş bazılarına bir insan durduk yere neden boyle bir konu hakkinda yalan soyler ki . Kimseye inandirmak zorunda değilim allah biliyr caresizligimi sizden ffikir almak istedim sadece sizin gibi insanlara kendmi anlatmak icin geçirdim 11 yilimi ben ve sizin gibi insanlar yuzunden kendime olan güvenimj kaybettim
Sizin gibi insanlar derken?
Burda öldüğünü iddia edip yaşayan insanlar kanıtlandı.
Keşke o zaman annenizle birlikte polise gitseydiniz.
Neden herkes göz yumdu ve o şerefsizle nasıl hala yüz yüze geliyorsun. Öz baba sana inanmadı ama aklına hiç mi kuşku düşüp seni doktora götürmediler?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.Evden kaçma oku mesleğini eline al.

ArKadaşım burda tanımadığın etmediğin kişilerr anlatacağına anlatmak inandıtmak için uğraşacağına git polise söyle. Kaçmak yerine oku hayatını kurtar. Kabullenmek yerine isyan et hayatını elinden almalarına izin verme. Kimse inanmasa sen biliyorsun yaşadın o olayı. Ne diye burda zaman kaybediyorsun git polise belki başka çocuklarada zarar verdi veya veriyor hala. Onu durdrmak sizin elinizde. Gelip burada sana inanmayanlara sitem edeceğine git polise hali hazırdaki çocukların hayatını kurtar!

Pofuduk, burada cok fazla hikayeler uyduranlar oldugu icin tepkiler gelebilir,
ama sen icinden sana yardim edecek seyleri al. sonucta ne yasadigini sen kendin biliyorsun, dogruyu soyluyorsan uzerine alinma, guvenini filan da kaybetme.
ama tekrar ediyorum, sevdigini dusundugun adama filan kacma, bir yanlistan baska bir yanlisa suruklenmis olursu.
lutfen kendine part time yada tam zamanli bir is bul. dogru zaman geldiginde, dogru insan karsina ciktiginda elbette sende evleneceksin. Ama suan yaparsan bu da buyuk bir hataya donusebilir.

Burda çok oluyor böyle şeyler, insanların ilk etapta inanmaması çok doğal
Başına geleni kanıtlama ve şikayetçi olma şansın yok, üzerinden yıllar geçmiş
Ancak evlenmek de kaçış değildir bu işlerde
Orada yaşamak istemiyorsan, kadın sığınma evine geçebilirsin
Ya da bir meslek sahibi olana kadar sabredeceksin
Sevdiğim adam dediğine bel bağlama hiç, o asla bir kurtuluş değil

ArKadaşım burda tanımadığın etmediğin kişilerr anlatacağına anlatmak inandıtmak için uğraşacağına git polise söyle. Kaçmak yerine oku hayatını kurtar. Kabullenmek yerine isyan et hayatını elinden almalarına izin verme. Kimse inanmasa sen biliyorsun yaşadın o olayı. Ne diye burda zaman kaybediyorsun git polise belki başka çocuklarada zarar verdi veya veriyor hala. Onu durdrmak sizin elinizde. Gelip burada sana inanmayanlara sitem edeceğine git polise hali hazırdaki çocukların hayatını kurtar!
dombik nasil kanitlayacak ?
en basta babasi karsi savunma yapar, inanmamis ya? bu gibi durumlarda polis cozum olsa keske ama olmuyor, sahiti kaniti yok.

Sizin gibi insanlar derken?
Burda öldüğünü iddia edip yaşayan insanlar kanıtlandı.
Keşke o zaman annenizle birlikte polise gitseydiniz.
Neden herkes göz yumdu ve o şerefsizle nasıl hala yüz yüze geliyorsun. Öz baba sana inanmadı ama aklına hiç mi kuşku düşüp seni doktora götürmediler?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.Evden kaçma oku mesleğini eline al.
yerimde olsan inan kafayi siyirrirsin o zamanlar çocuktum aklim ermiyordu benim ya dusun annem korkusundan iste. O olay oldgnsa biz babama ulasmaya calisirken oz halam babami arayp abine iftra atıyorlar sakin inanma diyor . ordN bakınca hersey cok kolaay ama durumalr cok değişik .

Polise gidip ne diyecek
11 yıl geçmiş bir tecavüz nasıl kanıtlanır
Bilmediğimden soruyorum ciddiyim yani
Böyle eski olayların tahkikatını yapabiliyorlar mı ??
İspatlı şahitli tecavüze rıza var denen memlekette, 11 yıl önce bu haltı işlemiş amcanın ceza alması olasılık dahilinde mi ?

Back