- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi gizemumutlu1
ıyıde bu haldeyken hamıle kalamam kı zaten nasıl kalıcam( ben çok umutsuzum çok gecmıs olsun arkadasım
Sen basardıktan sonramı hamıle kaldın cnm yoksa vajınısmuskenmıhamıle kalasın varsa yuzeysel bıle olsa kalma ıhtımalın hep var
ama en dogrusu herseyın olması gerektıgı gıbı olması
ben bıle basarabıldıysem sen haylı haylı yaparsındaa hamılede kalırsıınn dogurursunda inan kendıne
evet haklısın ama ben bunu 1 2 sene aşamassam varsay eşim 32 yasına gırcek onu bekletmek ıstemıyorum bende beklemek ıstemıyorum ben elımden gelenı yapacam ama, zamanı bellı degılkı bunun be arkadasım ınan artık çok uzuluyorum dahada uzuluyorummYorumlarin cogunu okudum arkadaslar her seyi yazmis zaten, hamile kalirsin kalmaya da butun hayatini saglikli ve normal bir cinsel hayatin olmadan geciremezsin. Nasil ki beslenmeni, solunumunu yarim yaptiginda bu ciddi bir sorunsa cinsel hayatini yarim yasaman ve kendi bedeninden bu kadar korkman da ciddi bir sorun.
Kizlik zari denen sey catlayan patlayan bisey degil, kendini kasmazsan aciyacak bisey de degil. Mutlaka tibbi yardim alip bu durumdan kurtulmalisin, cocugu sonra dusunursun.
3-4 kere tam gırıs gerceklesebıldıSen basardıktan sonramı hamıle kaldın cnm yoksa vajınısmuskenmı
En azından tam gırıs olmuş cnm onemlı degıl diğe turlu ıfade edemıyoruz zaten ıste sorun o kı bızde tam gırıs olmuyor bır kısmı gırıyor oda yeterlı olurmu hamıle kalmaya bılmıyorum sadece kızlık zarının bozulup bozulmaması hamılelığe engel degıldır dıye duymustum3-4 kere tam gırıs gerceklesebıldı
kusura bakmayın acık yazıyorum ama
hemen hamiş oldum
keske 5-6 ay gecseydı barı
alıssaydım ozaman daha ıyı olurdu
İlişkide ağrı olması enfeksiyon belirtisi de olabiliyorHer hareketı yapamıyorum; mısal en ustte hıcbızaman olamam çunku agrı oluyor denemektende kaçıyorum artık bunun dısında tamamen ; girmiyor
engel degıl hamıle kalabılırsın ama dogru bı yol degılEn azından tam gırıs olmuş cnm onemlı degıl diğe turlu ıfade edemıyoruz zaten ıste sorun o kı bızde tam gırıs olmuyor bır kısmı gırıyor oda yeterlı olurmu hamıle kalmaya bılmıyorum sadece kızlık zarının bozulup bozulmaması hamılelığe engel degıldır dıye duymustum
evet haklısın ama ben bunu 1 2 sene aşamassam varsay eşim 32 yasına gırcek onu bekletmek ıstemıyorum bende beklemek ıstemıyorum ben elımden gelenı yapacam ama, zamanı bellı degılkı bunun be arkadasım ınan artık çok uzuluyorum dahada uzuluyorumm
evet cnm anlıyorumm ama oldukı kaldım bebege zarar verırmı bu durum senceengel degıl hamıle kalabılırsın ama dogru bı yol degıl
eger tam vajınısmus olsan dokundurmazsın bıle bak yarısı da olca ucuda olsa gırıyormus canım az sık dısını sabret
yuzeysel 1 sene ugrascagına tam yasa 3 ay da hamiş ol
senın ıyılıgın ıcın soyluyorum doktora gıt en az 6 ay dıyecektır
evet cnm anlıyorumm ama oldukı kaldım bebege zarar verırmı bu durum sence
Neden 1-2 sene sürsun? Kanserin tedavisi bile o kadar surmuyor. Istersen ve gercekten caba gosterirsen bikac ayda cozersin. Cok olumsuz dusunuyorsun, bunun cozumu cok kolay bir soru oldugunu ve kisa surede asacagini dusunmeli ve kendine inanmalisin. Her sey kafanda biter unutma.
Ne kadar yanabilirki caniniz, bi kadin hast.bolumune denemek icin gidin kapida bekleyin bakalim alttan muayene olan kadinlar bas bas bagiriyor mu..deneyin bi ..Alttan muayene olmak ıstemıyorum,canımın yanmasından korkuyorum kotu seyler duymaktan korkuyorum
Ne kadar yanabilirki caniniz, bi kadin hast.bolumune denemek icin gidin kapida bekleyin bakalim alttan muayene olan kadinlar bas bas bagiriyor mu..deneyin bi ..
katılıyorum +1Bebekten önce cinsel hayatını düzene sokmaya çalışsan? Daha düzgün bir birleşme yaşayamadan bebeğe takmışsın. Bebek için değil birleşememe için doktora git.