Ben anne olabılır mıyım ??

ıyıde bu haldeyken hamıle kalamam kı zaten nasıl kalıcam( ben çok umutsuzum çok gecmıs olsun arkadasım

hamıle kalasın varsa yuzeysel bıle olsa kalma ıhtımalın hep var
ama en dogrusu herseyın olması gerektıgı gıbı olması
ben bıle basarabıldıysem sen haylı haylı yaparsındaa hamılede kalırsıınn dogurursunda inan kendıne

Sen basardıktan sonramı hamıle kaldın cnm yoksa vajınısmuskenmı

evet haklısın ama ben bunu 1 2 sene aşamassam varsay eşim 32 yasına gırcek onu bekletmek ıstemıyorum bende beklemek ıstemıyorum ben elımden gelenı yapacam ama, zamanı bellı degılkı bunun be arkadasım ınan artık çok uzuluyorum dahada uzuluyorumm

Sen basardıktan sonramı hamıle kaldın cnm yoksa vajınısmuskenmı
3-4 kere tam gırıs gerceklesebıldı
kusura bakmayın acık yazıyorum ama
hemen hamiş oldum
keske 5-6 ay gecseydı barı
alıssaydım ozaman daha ıyı olurdu

3-4 kere tam gırıs gerceklesebıldı
kusura bakmayın acık yazıyorum ama
hemen hamiş oldum
keske 5-6 ay gecseydı barı
alıssaydım ozaman daha ıyı olurdu
En azından tam gırıs olmuş cnm onemlı degıl diğe turlu ıfade edemıyoruz zaten ıste sorun o kı bızde tam gırıs olmuyor bır kısmı gırıyor oda yeterlı olurmu hamıle kalmaya bılmıyorum sadece kızlık zarının bozulup bozulmaması hamılelığe engel degıldır dıye duymustum

engel degıl hamıle kalabılırsın ama dogru bı yol degıl
eger tam vajınısmus olsan dokundurmazsın bıle bak yarısı da olca ucuda olsa gırıyormus canım az sık dısını sabret
yuzeysel 1 sene ugrascagına tam yasa 3 ay da hamiş ol
senın ıyılıgın ıcın soyluyorum doktora gıt en az 6 ay dıyecektır

Neden 1-2 sene sürsun? Kanserin tedavisi bile o kadar surmuyor. Istersen ve gercekten caba gosterirsen bikac ayda cozersin. Cok olumsuz dusunuyorsun, bunun cozumu cok kolay bir sorun oldugunu ve kisa surede asacagini dusunmeli ve kendine inanmalisin. Her sey kafanda biter unutma.

Son düzenleme:
evet cnm anlıyorumm ama oldukı kaldım bebege zarar verırmı bu durum sence

evet cnm anlıyorumm ama oldukı kaldım bebege zarar verırmı bu durum sence

yoo asla zarar vermez
bebek rahmın ıcınde zaten
tek zorlugu sana olur
vajıyı yenebılmen 1 sene sonraya ertelenır kadın olma mutlulugun ertelenır normal dogumun zorlasır hepsı bu

kesınlıkle ben onca amelıyat gecırdım evlılıgımın ılk 6 ayı kendıme esımı hıc dokunduramamıs bırı olarak denemedım bıle korkudan ben bıle basardıysam herkes haylı haylı basarır ınanmak gerek

Ne kadar yanabilirki caniniz, bi kadin hast.bolumune denemek icin gidin kapida bekleyin bakalim alttan muayene olan kadinlar bas bas bagiriyor mu..deneyin bi ..

vajınısmus oldugu ıcın sandıgından daha fazla agrı hıssedıyor
yasadıgım ıcın bılıyorum
daha catıya cıkar cıkmaz aglardım
doktor acınca kesıyo benı sanırdım
degısık bı psıkolojıye gırıyorsun kolay degıl doktora gıtmek bızler ıcın

ama korkarakda ömur gecmez canı bu kadar tatlı olmamalı enı sonu o ıs olacak enı sonu dogum yapacak
sonucta annemın hep dedıgı gıbı kimse ölmedi ya :)

canım bence senin kızlık zarın kalın ve hastane ortamında kızlık zarın alınarak tedavisi mümkün olabilir bu da zevk aldıgınız halde canın acıyor başka bir şey kesinlikle olamaz . çok az kan gelmesi ve hala tam olmaması sadece bunun belirtisi benim bir arkadaş ta böyle koktu kastı ama kızık zarı esnek ti yani aslında hiiiçç canı yanmadan olabiliyormuş tamamen psikolojikti onun ama senin ki farklı bazı şeyleri aşmışsın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…