- 12 Haziran 2015
- 120
- 132
- 30
-
- Konu Sahibi gizemumutlu1
O zaman kendi bilir vallaEvlenmiş zaten öncesinde ne kadar kötü zor biseymis gibi anlatılmış konu sahibi iyce korkmuş jinekologa bile gitmek istemiyo
Kendini kasmasından kaynaklı benceEvlenmiş zaten öncesinde ne kadar kötü zor biseymis gibi anlatılmış konu sahibi iyce korkmuş jinekologa bile gitmek istemiyo
Sezaryan secenegım var biliyorsun, ayrıca su hallerınızı anlayamıyorum ben burada uzuldugum bırseyı anlattım kadın kadının halınden anlar belkı fıkır alırım dıye su yorumunuza bakın!
Evet aldım randevu 4 temmuzda gıdecegım ınşallah k0rka korka...kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum.
espriyle karışık yaşadığınız ironik durumdan bahsettim.
sezeryan ile doğum yapabilirsiniz evet ama bu sizin cinsel hayatınızdaki problemleri ötelemekten başka birşey değil. çözüm aramıyorsunuz çünkü
öncelikle bir jinekologa eğer fizyolojik bir probleminiz yoksa da psikolog ya da cinsel terapi uzmanına gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. zira böyle sorunu çözmeyerek çok şey kaçırıyorsunuz. siz de eşiniz de.
En iyisini yapmıssınEvet aldım randevu 4 temmuzda gıdecegım ınşallah k0rka korka...
Sezaryan secenegım var biliyorsun, ayrıca su hallerınızı anlayamıyorum ben burada uzuldugum bırseyı anlattım kadın kadının halınden anlar belkı fıkır alırım dıye su yorumunuza bakın!
bılmedıgın bıseye neden korkuyla yaklasıyorsun o zman.Biliyordum ama ilk kez yasadıgım seyın nasıl bırsey olabılecegını bılemezdım sonucta
Kendini kasmayıp rahat davransan yeneceksin korkunu. İlk hafta ben de senin gibiydim,eşin anlayışlı sevgi dolu olacak sen de kendini rahat bırakacaksın.Evet aldım randevu 4 temmuzda gıdecegım ınşallah k0rka korka...
gercektenmı hamılemısınn:)))) cnm ozeldden yazabılırmıyım sanaÇok iyi anlıyorum seni,bende bu durumda ve 1,5 yıllık evliyken hiç beklemediğim bir anda hamile kaldim ama kismet degilmis kaybettim bebegimi kurtaj bile oldum.bu olaylardan sonra korkularını biraz daha astım.şimdi tekrar hamileyim,benimde en büyük korkum vajinal muayene ama onuda asicam inşallah. Vajinal ultrasona zor da olsa girebiliyorum yavaş yavaş geçiyor korkularım hatta normal doğum istiyorum.
Korkunun üzerine giderek asabilirsin korkularını, zaten tam olmasada birlikte olabiliyorsun bu şekilde gebe kalabilirsin,zaten bi gebe kal gerisi çorap soKuğu gibi geliyor,mecburen herseyi yaptırmak zorunda kaliyorsun
ıyıde bu haldeyken hamıle kalamam kı zaten nasıl kalıcam9 aylık evlıyım
ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
evlılıgımın 1.ayı amelıyat oldum septalı ve cıft kızlık zarım varmıs doktor genel anestezıyle zarımı aldı ve vajınamı genıslettı
vajınam okadar darmıs kı catlamıs amelıyat esnasında 4 dıkıs atıldı
amelıyatdan ıyılesmem 2 ay surdu akabınde mantar oldum 2 ayda onun tedavısı surdu
yanı ılk 6 ay hıcbı sekılde ılıskı yasayamadım
7.ayımızda yarısı oldu hıc devamı gelmedı 8.aya dogru bı baktım tamamen ılıskı gerceklesmıs
hıc aklımda yokken nasıl olsa gerceklesmıcek dıye rahatken pıt dıye mevzu gelıstı
bende hıc baska sekıl deneyemedım nıtekım hemen hamıle kaldım
doktorum sımdı bana normal dogumu onermıyor
hamılelık boyunca ılıskıyı asla aksatma dogum sonunda yıne basa donersın uzun sure yapmazsan dıyor
1 aydır hıc yapmadım ödüm kopuyor sımdı
tam olarak yenın oyle hamıle kalın derım
hamıle kalınca kurtulmuyorsun cozum degıl daha cok sıkıntı cıkar karsınıza
en ıyısı korkunuzu aşın ve yenın
1 hafta sonra kontrolum var bu hafta ıcınde korkunun ecele faydası yok dıcem artık napım yoksa doktorum kızar oda ıyılıgıme soyluyor sonucta
hamıleyken aşmaya calısımda belkı normal doguma mucızede olsa zorlarım kendımı
sezeryan ıstemıyorum