Ben anne olabılır mıyım ??

G gizemumutlu1 canının acıması kendini kastığın için zevk alamadığın için canım vajinanın kuru kalmasından kaynaklanıyor su bazlı kayganlajtırıcı jeller var ondan kullanabilirsin kendin bile zevk alırsın ozaman ne kasılma nede acı hissedersin

Benim de hep ilişkim Acılı olurdu . Sonra hamileyken çatı muayenesinde öğrendim ki vajina girişindeki kemik aşağıdaymış . Doktor senin ilişkin de Acılı olur dedi . Nitekim sezaryen oldum.

Yani hemen yargılamayın kızlar fizyolojik sorunlar olabiliyor . Acıyacağını bildiğin için de her şeyden korkuluyor

bu aşamaya gelmişsiniz vajinismus değilsiniz diycem ama muayeneden de korkuyosunuz.bilemedim.gerçekten fizyolojik bi sorun da olabilir.korkulcak bişey yok muayeneden bekar muamelesi görürsünüz bence zaten.nereye kadar kaçıcaksınız ki.doktora gidin gerisini daaha sonra düşünürsünüz

Ben aşağıdanda muayene oldum,agrı olmuyor,zaten sende durumunu iyiyce belirtirsen seni dr da zorlamaz cnm

Zaten hamilelikte bazen bebek ilk haftalarda ultrasonda görünmeyebiliyor yüzden
Vajinal muayene ediyor doktor seni. Bebek istiyorsun ama yinede bunlardan kacisin olmicak ki korksan bile gözünü karartip gidiceksin arkadasim bende korktum ama doktorlar biliyor isini merak etme

Sezaryan secenegım var biliyorsun, ayrıca su hallerınızı anlayamıyorum ben burada uzuldugum bırseyı anlattım kadın kadının halınden anlar belkı fıkır alırım dıye su yorumunuza bakın!

kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum.
espriyle karışık yaşadığınız ironik durumdan bahsettim.
sezeryan ile doğum yapabilirsiniz evet ama bu sizin cinsel hayatınızdaki problemleri ötelemekten başka birşey değil. çözüm aramıyorsunuz çünkü
öncelikle bir jinekologa eğer fizyolojik bir probleminiz yoksa da psikolog ya da cinsel terapi uzmanına gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. zira böyle sorunu çözmeyerek çok şey kaçırıyorsunuz. siz de eşiniz de.

Evet aldım randevu 4 temmuzda gıdecegım ınşallah k0rka korka...

Sezaryan secenegım var biliyorsun, ayrıca su hallerınızı anlayamıyorum ben burada uzuldugum bırseyı anlattım kadın kadının halınden anlar belkı fıkır alırım dıye su yorumunuza bakın!

Arkadaşın yorumunda azarlanacak hiç bir şey yok
Hamile kalınca öyle doktorcuğum ben korkuyorum elletmem şöyle bi üstten bak diyemiyorsun her durumda
Kanaman vs olduğunda bi sorun olduğunda alttan bakıyor mecburi
Yani o yüzden arkadaşın dediği doğru şu an sadece ilişkiden çekiniyorsun ama hamilelik doğum daha fenası
O yüzden tedavi olmadan bebek yapma

Biliyordum ama ilk kez yasadıgım seyın nasıl bırsey olabılecegını bılemezdım sonucta
bılmedıgın bıseye neden korkuyla yaklasıyorsun o zman.
bı arkadasımın esıde yıllarca aynı durumdaydı. helekı bısekılde cocukta olunca hıc yanasmadı doktora..
sonra kocası zarar görmeye başladı ilaclarla erkeklıgını devam ettırmeye calıstı. istediği zaman olmuyor , kadın kendını hazırlayacakta , ses etmeyecekte razı gelecekte derken 5 yıl sonunda kız doktora gıttı nıyahet sımdı gayet saglıklı bır cınsel hayatı var. ve vajinısmusta degılmıs !

Çok iyi anlıyorum seni,bende bu durumda ve 1,5 yıllık evliyken hiç beklemediğim bir anda hamile kaldim ama kismet degilmis kaybettim bebegimi kurtaj bile oldum.bu olaylardan sonra korkularını biraz daha astım.şimdi tekrar hamileyim,benimde en büyük korkum vajinal muayene ama onuda asicam inşallah. Vajinal ultrasona zor da olsa girebiliyorum yavaş yavaş geçiyor korkularım hatta normal doğum istiyorum.
Korkunun üzerine giderek asabilirsin korkularını, zaten tam olmasada birlikte olabiliyorsun bu şekilde gebe kalabilirsin,zaten bi gebe kal gerisi çorap soKuğu gibi geliyor,mecburen herseyi yaptırmak zorunda kaliyorsun

gercektenmı hamılemısınn:)))) cnm ozeldden yazabılırmıyım sana

9 aylık evlıyım
ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
evlılıgımın 1.ayı amelıyat oldum septalı ve cıft kızlık zarım varmıs doktor genel anestezıyle zarımı aldı ve vajınamı genıslettı
vajınam okadar darmıs kı catlamıs amelıyat esnasında 4 dıkıs atıldı
amelıyatdan ıyılesmem 2 ay surdu akabınde mantar oldum 2 ayda onun tedavısı surdu
yanı ılk 6 ay hıcbı sekılde ılıskı yasayamadım
7.ayımızda yarısı oldu hıc devamı gelmedı 8.aya dogru bı baktım tamamen ılıskı gerceklesmıs
hıc aklımda yokken nasıl olsa gerceklesmıcek dıye rahatken pıt dıye mevzu gelıstı
bende hıc baska sekıl deneyemedım nıtekım hemen hamıle kaldım
doktorum sımdı bana normal dogumu onermıyor
hamılelık boyunca ılıskıyı asla aksatma dogum sonunda yıne basa donersın uzun sure yapmazsan dıyor
1 aydır hıc yapmadım ödüm kopuyor sımdı

tam olarak yenın oyle hamıle kalın derım
hamıle kalınca kurtulmuyorsun cozum degıl daha cok sıkıntı cıkar karsınıza
en ıyısı korkunuzu aşın ve yenın
1 hafta sonra kontrolum var bu hafta ıcınde korkunun ecele faydası yok dıcem artık napım yoksa doktorum kızar oda ıyılıgıme soyluyor sonucta
hamıleyken aşmaya calısımda belkı normal doguma mucızede olsa zorlarım kendımı
sezeryan ıstemıyorum

ıyıde bu haldeyken hamıle kalamam kı zaten nasıl kalıcam( ben çok umutsuzum çok gecmıs olsun arkadasım

Yorumlarin cogunu okudum arkadaslar her seyi yazmis zaten, hamile kalirsin kalmaya da butun hayatini saglikli ve normal bir cinsel hayatin olmadan geciremezsin. Nasil ki beslenmeni, solunumunu yarim yaptiginda bu ciddi bir sorunsa cinsel hayatini yarim yasaman ve kendi bedeninden bu kadar korkman da ciddi bir sorun.
Kizlik zari denen sey catlayan patlayan bisey degil, kendini kasmazsan aciyacak bisey de degil. Mutlaka tibbi yardim alip bu durumdan kurtulmalisin, cocugu sonra dusunursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…