- 16 Haziran 2015
- 33
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi gizemumutlu1
Haklısın randevu aldım pekı onlar acısız bır sekılde kızlık zarını patlatabılırlermı?Ben hala bozulmadıgı dusuncesındeyım cok az kan gelmişti ama eger bozulsaydo su an acı cekmezdımKorkmana gerek yok git bi jinekologa anlat derdini böyle devam edersen evliliginden hic bişey anlayamazsin
Sezaryan secenegım var biliyorsun, ayrıca su hallerınızı anlayamıyorum ben burada uzuldugum bırseyı anlattım kadın kadının halınden anlar belkı fıkır alırım dıye su yorumunuza bakın!alttan muayene olmaktan korkuyorsunuz ama oradan kocaman kafalı bir çocuk çıkmasından korkmuyorsunuz, ilginçmiş :)
Sen nasıl başardın? Daha doğrusu ılişkiye gırıyoruz ama tam bırleşme olmuyor ıste canım yanıyor
Yahu seni nasil boyle kizlik zari cok acir diye kandirmislar yok öyle bişeyHaklısın randevu aldım pekı onlar acısız bır sekılde kızlık zarını patlatabılırlermı?Ben hala bozulmadıgı dusuncesındeyım cok az kan gelmişti ama eger bozulsaydo su an acı cekmezdım
İşte malesef :) Şaka bır yana sorular kafamı cok bulandırdı ama doktora gıdecegım artık stresten kurtulmak ıstıyorum kafamda bın bırturlu soruYahu seni nasil boyle kizlik zari cok acir diye kandirmislar yok öyle bişey
Evet güm diye bi patlar sende havaya ucarsin tövbe estağfurullah
Çok tesekkur ederım destegın ıcın canım gıdecem,sonunda ölüm yok ya:)kabullendim bu iş olacak ya olacak dedim, kasmayı kestim açıkcası zaten eşinde anlayışlıysa zamanla düzeliyor ama doktora da gitmeyi tavsiye ederim canım
Çok tesekkur ederım destegın ıcın canım gıdecem,sonunda ölüm yok ya:)
Haklısın randevu aldım pekı onlar acısız bır sekılde kızlık zarını patlatabılırlermı?Ben hala bozulmadıgı dusuncesındeyım cok az kan gelmişti ama eger bozulsaydo su an acı cekmezdım
İnş cnm :)aynen öyle ve bunu aşabilirsin gerçekten korkularımız yüzünden daha da büyüyor ağrı falan, aşarsın kesinlikle :))
Tesekkur ederım haklısınız.Çektiğin acının zarla hiç bir ilgisi yok önce bunu öğrenmelisin
Acı sadece kendini kasmandan oluyor
Doktorla bu işi çözersin, alttan muayenede bir sorun yok, hiç bir şey hissetmiyorsun
Bana korkun bilgisizliğinden gibi geldi, öncelikle doktorundan yani doğru ağızdan kendi anantominle ilgili bilgi edin bu çok önemli
Alttan muayene olmak ıstemıyorum,canımın yanmasından korkuyorum kotu seyler duymaktan korkuyorum
Yahu seni nasil boyle kizlik zari cok acir diye kandirmislar yok öyle bişey
Evet güm diye bi patlar sende havaya ucarsin tövbe estağfurullah
Bilmesıne ragmen insan yıne kendını kasıyor işteEvlenince cinsellik yaşayacağınızı bilmiyormuydunuzda korkuyosunuz
Merhabalar kk üyelerı arkadaşlarım;
Sizleri uzun süredir takip edıyorum fakat,üye olmak bugune nasipmiş diyelim. Ben vajinismus hastasıyım , yani tam birleşme yasayamıyorum giriyor ama tamamı değil, şimdi doktora git tedavı ol deyeceksınız o tur hastalar hıc ılışkı yasayamıyorlar benımkısı tam anlamıyla nedır onu bılemıyorum, açıkcası doktorada gıtmek ıstemıyorum zaten bir şikayetımızde yok , çünkü zevk alıyoruz ama tam bırleşme olmuyor eşimde zorlamadı hıc sagolsun çokta onemsemedık takı çocuk dusunene dek tam vajına ıcıne boşalmadan tam anlamıyla gırmeden hamıle kalabılme sansımın duşuk oldugunu öğrendım bugun; fakat bu sekılde hamıle kalanlarıda bılıyorum benım halımden anlayan arkadaslarım bu sekılde hamıle kalmış arkadaslarım sizlere seslenıyorum lütfen bana yardımcı olun; bu arada bugun bunu öğrendım ve doktora gıtmeyede karar verdım fakat sızede danışmak ıstedım değerli vaktınız ıcın şımdıden teşekkur ederım hayırlı akşamlar...
Evlenmiş zaten öncesinde ne kadar kötü zor biseymis gibi anlatılmış konu sahibi iyce korkmuş jinekologa bile gitmek istemiyoBilmesıne ragmen insan yıne kendını kasıyor işte