Ben anne olabılır mıyım ??

Korkmana gerek yok git bi jinekologa anlat derdini böyle devam edersen evliliginden hic bişey anlayamazsin
Haklısın randevu aldım pekı onlar acısız bır sekılde kızlık zarını patlatabılırlermı?Ben hala bozulmadıgı dusuncesındeyım cok az kan gelmişti ama eger bozulsaydo su an acı cekmezdım

alttan muayene olmaktan korkuyorsunuz ama oradan kocaman kafalı bir çocuk çıkmasından korkmuyorsunuz, ilginçmiş :)
Sezaryan secenegım var biliyorsun, ayrıca su hallerınızı anlayamıyorum ben burada uzuldugum bırseyı anlattım kadın kadının halınden anlar belkı fıkır alırım dıye su yorumunuza bakın!

Haklısın randevu aldım pekı onlar acısız bır sekılde kızlık zarını patlatabılırlermı?Ben hala bozulmadıgı dusuncesındeyım cok az kan gelmişti ama eger bozulsaydo su an acı cekmezdım
Yahu seni nasil boyle kizlik zari cok acir diye kandirmislar yok öyle bişey

Evet güm diye bi patlar sende havaya ucarsin tövbe estağfurullah

Yahu seni nasil boyle kizlik zari cok acir diye kandirmislar yok öyle bişey
Evet güm diye bi patlar sende havaya ucarsin tövbe estağfurullah
İşte malesef :) Şaka bır yana sorular kafamı cok bulandırdı ama doktora gıdecegım artık stresten kurtulmak ıstıyorum kafamda bın bırturlu soru

Çektiğin acının zarla hiç bir ilgisi yok önce bunu öğrenmelisin
Acı sadece kendini kasmandan oluyor
Doktorla bu işi çözersin, alttan muayenede bir sorun yok, hiç bir şey hissetmiyorsun
Bana korkun bilgisizliğinden gibi geldi, öncelikle doktorundan yani doğru ağızdan kendi anantominle ilgili bilgi edin bu çok önemli

Tesekkur ederım haklısınız.

Alttan muayene olmak ıstemıyorum,canımın yanmasından korkuyorum kotu seyler duymaktan korkuyorum

Vajinal muayene olmadan ömrünü geçiremezsin öyledeğil mi? Aktif cinsel hayatı olan insanların 6 ayda bir vajinal muayeneden geçmesi lazım. Bak farkındaysan senin sorunlarını falan bir tarafa bıraktım. Çünkü jinekoloğa gitmememek,muayene olmamak hayatında yapacağın enbüyük hatalardan biri olur. Canın yanmayacak korkma. Hem bu kadar canın tatlı olmasın yahu. Bebek istiyorum diyorsun, nırmal doğum da yapsan sezaryen de canın acıyacak biliyorsun değil mi?

Caninin acimasina kizlik zari sebep olmuyor kendini kastiğin için acıyor canın.
Doktora gidin mutlaka. Defalarca jinikoloğa gitmiş biri olarak söylüyorum korkocak birşey yok.

Bak arkadaşım sağlıklı bi kadında cinsel ilişki esnasında zorlama, vajinal kuruluk yoksa, çoook uzın süre birliktelik yaşanmıyorsa acı olmaz.
Bi kısmı giriyo kalan kısmı girmiyosa sen kendini kasıyosundur önce kasma rahat ol.
Üstteyken yada dizlerinin üstündeyken birlikte olurken acı hissediyosan kist olabilir. Özellikle pcosta bu pozisyonlarda acı hissi olur.
Prolaktinin yüksekse de vajinal kuruluk, ilişkide ağrı çekersin.
Sen önce jinekoloğa git tahlillerin yapılsın ultrasonda bi yumurtalıklarına bakılsın.
Çocuğu sonra düşünürsünüz.

Hamile kalmadan once saglikli bir gebelik gecirmek icin doktora gitmen gereketigini bilmiyor musun? Merak etme hiiiiic acimiyor. Ben evlendigimin ilk ayinda kosarak doktora gittim bi sikintim var mi acaba diye ilerde sikinti yasayacagima kontrolden gecerim saglik bu ihmale gelmez. Hem koca 1 senedir tam birlesme olmadan nasil oluyor yeni evlisiniz siz korkunu yenmelisin bu gunler geri gelmicek

Ne kadar o an sitres yaparsan o kadar kasılır ve işin zorlaşır cnm o yuzden zor olsa bile kendını rahat bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…