- 16 Haziran 2015
- 33
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi gizemumutlu1
Her hareketı yapamıyorum; mısal en ustte hıcbızaman olamam çunku agrı oluyor denemektende kaçıyorum artık bunun dısında tamamen ; girmiyorVajinismus oldugunuzu nerden biliyorsunuz
Korkuyorum korkuyorum.... 1 senedir kaçıyorum bılmemkı çok uzgunum bu konuda aslında ama hep erteledımDüşük bir ihtimalle hamile kalma olasılığınız var.
Ama anlamadığım nokta neden bir doktora gitmiyorsunuz? Belli ki bir sorununuz var, belki fizyolojik belki psikolojik bişey. Çözümü varken, tedavisi yapılabilecekken neden sorunlarınızın üstünü örtme yolunu tercih ediyorsunuz?
Korkunun ecele faydası yok. Neden korkuyorsunuz hem? Korkunuzun sebebini anlarsak belki yardımcı olabiliriz.Korkuyorum korkuyorum.... 1 senedir kaçıyorum bılmemkı çok uzgunum bu konuda aslında ama hep erteledım
Alttan muayene olmak ıstemıyorum,canımın yanmasından korkuyorum kotu seyler duymaktan korkuyorumKorkunun ecele faydası yok. Neden korkuyorsunuz hem? Korkunuzun sebebini anlarsak belki yardımcı olabiliriz.
Evlenince cinsellik yaşayacağınızı bilmiyormuydunuzda korkuyosunuzKorkuyorum korkuyorum.... 1 senedir kaçıyorum bılmemkı çok uzgunum bu konuda aslında ama hep erteledım
Biliyordum ama ilk kez yasadıgım seyın nasıl bırsey olabılecegını bılemezdım sonuctaEvlenince cinsellik yaşayacağınızı bilmiyormuydunuzda korkuyosunuz
Bununla mücadele edıp bunu aşamayan ınsanlar var ya dıyorum aşamassam ya benım bebegım olmassa ?Evlenince cinsellik yaşayacağınızı bilmiyormuydunuzda korkuyosunuz
Alttan muayene olmak ıstemıyorum,canımın yanmasından korkuyorum kotu seyler duymaktan korkuyorum
O zaman doğumu kendi basinizami yapmayı düşünüyosunuz cocuk nasil olacak peki kimse yardim etmezseAlttan muayene olmak ıstemıyorum,canımın yanmasından korkuyorum kotu seyler duymaktan korkuyorum
Tabıkı onemlı onun ıcınde gıdecegım ,ama ben bunu basaramassam nolucak?Bebekten önce cinsel hayatını düzene sokmaya çalışsan? Daha düzgün bir birleşme yaşayamadan bebeğe takmışsın. Bebek için değil birleşememe için doktora git.
HaklısınO zaman doğumu kendi basinizami yapmayı düşünüyosunuz cocuk nasil olacak peki kimse yardim etmezse
Sen nasıl başardın? Daha doğrusu ılişkiye gırıyoruz ama tam bırleşme olmuyor ıste canım yanıyorkendini çok kastığından canım seni anlıyorum ben kendi kendime aştım bu durumu, ağrıyı acıyı anlayabiliyorum ama kasmayı bırak bu konuda ve doktora git, ben doktora gitmedim ama doktora giden arkadaşım orada alttan muyanede sorun olmadığını söylemişti
Korkmana gerek yok git bi jinekologa anlat derdini böyle devam edersen evliliginden hic bişey anlayamazsinHaklısınCesaretımı toplamam gerek