Ben anne olabılır mıyım ??

gizemumutlu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
33
5
34
Merhabalar kk üyelerı arkadaşlarım;

Sizleri uzun süredir takip edıyorum fakat,üye olmak bugune nasipmiş diyelim. Ben vajinismus hastasıyım , yani tam birleşme yasayamıyorum giriyor ama tamamı değil, şimdi doktora git tedavı ol deyeceksınız o tur hastalar hıc ılışkı yasayamıyorlar benımkısı tam anlamıyla nedır onu bılemıyorum, açıkcası doktorada gıtmek ıstemıyorum zaten bir şikayetımızde yok , çünkü zevk alıyoruz ama tam bırleşme olmuyor eşimde zorlamadı hıc sagolsun çokta onemsemedık takı çocuk dusunene dek tam vajına ıcıne boşalmadan tam anlamıyla gırmeden hamıle kalabılme sansımın duşuk oldugunu öğrendım bugun; fakat bu sekılde hamıle kalanlarıda bılıyorum benım halımden anlayan arkadaslarım bu sekılde hamıle kalmış arkadaslarım sizlere seslenıyorum lütfen bana yardımcı olun; bu arada bugun bunu öğrendım ve doktora gıtmeyede karar verdım fakat sızede danışmak ıstedım değerli vaktınız ıcın şımdıden teşekkur ederım hayırlı akşamlar...

Düşük bir ihtimalle hamile kalma olasılığınız var.
Ama anlamadığım nokta neden bir doktora gitmiyorsunuz? Belli ki bir sorununuz var, belki fizyolojik belki psikolojik bişey. Çözümü varken, tedavisi yapılabilecekken neden sorunlarınızın üstünü örtme yolunu tercih ediyorsunuz?

Korkuyorum korkuyorum.... 1 senedir kaçıyorum bılmemkı çok uzgunum bu konuda aslında ama hep erteledım

Alttan muayene olmak ıstemıyorum,canımın yanmasından korkuyorum kotu seyler duymaktan korkuyorum

kendini çok kastığından canım seni anlıyorum ben kendi kendime aştım bu durumu, ağrıyı acıyı anlayabiliyorum ama kasmayı bırak bu konuda ve doktora git, ben doktora gitmedim ama doktora giden arkadaşım orada alttan muyanede sorun olmadığını söylemişti

Bebekten önce cinsel hayatını düzene sokmaya çalışsan? Daha düzgün bir birleşme yaşayamadan bebeğe takmışsın. Bebek için değil birleşememe için doktora git.
Tabıkı onemlı onun ıcınde gıdecegım ,ama ben bunu basaramassam nolucak?

O zaman siz cocuk doguruncada korkuyorum diye yapmayin bence gidin doktara ozele gidin orda sakin davraniyorlar orda alusinca tedaviye devlete donersiniz

Sen nasıl başardın? Daha doğrusu ılişkiye gırıyoruz ama tam bırleşme olmuyor ıste canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…