Ben Aldrma..Yardm!

bu arada kuzu bndeki bu sıkıntı geçmez çok fazla var çnkü.iz kalmadan bikaç tanesini bir şeklde halledeyim yeter.fraksiyonel lazerle 1 tane yaptrdm onn da izi kaldı bi dha fraksiyonel yaptrmak istemiyorum.

Arkadaşlar ben 12 gün önce lokal anestezi ile aldırdım. 7. gün dikişler alındı. Dikiş izleri geçti gibi.. Sadece çok yakından belli oluyor ama kızarıklık hala duruyor. Hatta kırmızı ile kahverengi arası bir renk. Bu ne zaman geçer sizce ?

hoşgeldin canım,

doktorların sitesinde okuduğum kadarıyla,

lazer yakarak olduğundan, yanan yerde tüy çıkmayacağından lazer değilde başka yöntem uygulanır muhtemel :)

İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR

Selamlar arkadaşlar benim yüzümde de bir kaç ben var ama et ben deil silik leke gibi ben:))) Her ne kadar ben aldırmak sağlıksız olsada rahatsız oluyorum bende aldırmak istiyorum okuduğum eski yorumlara bakılırsa iz kalmıyor bende ameliyatla aldırıcam son zamanlarda aldıran varsa bilgi verebilmeleri mümkün mü? :) Şimdiden tşkler

ben aldırdım bir yıl önce yanağımdan üç tane estetik dikişi attırdın mı iz miz kalmıyor kalsada ufacık bi çizik gibi duruyor ama ben kadar dikkat cekici birşey değil hatta kimse bilemiyor bile bendekini ama bu konuda dr cok önemli. bide ist. da lazerle alıyorlar onda sanırım hiç iz kalmıyomuş araştır ben gecen yıl 200 tl ye aldırmıştım ücünü ama ist. da ilki 50 tl diğerleri 30 tl den alıyorlar die duydum

onun bi kremi olmalı ve o kızarıklık iki ay kadar sürer ondan sonra gider kremi hergün gece yatmadan öncce ameliyatlı bölgeye süreceksin benmki o kadar sürede gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…