Ben Aldrma..Yardm!

canım çok eski bi msjmış am umarım görürüsn senin benin nasışldı ki lazert uygun dedi? yani yüzeysel mi koyu mu büyük mü nası ve nerde yüzünün nersinde umarım görürüsün cvplarsın..

Merhaba bende yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyodumda ancak kaydolabildim buraya baktım dün yazılmış hemen cevap veriyim istedim :) yüzümde çok sayıda ben var küçüklü büyüklü öyle itici bi görüntüsü yok ama insan takıldımı kendine onlardan kurtulana kadar uğraşıyo bende biraz araştırma yaptım henüz icraata geçemedim ama lazerle bıçak arasında çok bi fark yokmuş yani doktorlar demişki 2 yöntemdede cillte kesik oluşuyor sonuçta 2 sindede dikiş gerekiyomuş yani lazer lazer diyince herkes oo lazerse hiç iz kalmaz diye düşünüyor benimde ilk başta düşündüüm gibi :) ama bu iz kalma olayı tamamen atılan dikişe ve cilt tpine bağlıymış her şekilde iz kalırmış ama hiç belli olmıcak kadar olurmuş falan filan iyi bi doktor bulmak gerek sanırım plastik cerrah falan galiba.. önerileriniz olursa çok sevinirim :)

hangi cilt tiplerinde daha çok iz kalıyor acaba onları da sormak gerekir

denisim benlerle ilgili bi sıkıntım var özelden msj atamıyorum bana yardım edebilirmisin lütfeeen özelden yazarsan ordan durumumu açıklayabilirim

denisim benlerle ilgili bi sıkıntım var özelden msj atamıyorum bana yardım edebilirmisin lütfeeen özelden yazarsan ordan durumumu açıklayabilirim

Selam bentedavi,
Bizim yardımcı olabileceğimiz bir durum varsa burdan da söyleyebilirsin . Geçmiş olsun umarım sıkıntın geçmiştir.

Benimde yüzümde ben var nerden ve nasıl aldırabilirim fiyatları nekadardır??

ben de benimi 2 yıl önce aldırdım.tam burnumun üzerinde hızma gibi duruyordu.ama iyiki aldırmışım hiç düşünme derim.özel bi tıp merkezine genel cerrahide aldırdım.lokal anestezi ile 15 dakikada alındı.2 yıl önce 100 tl verdiğimi hatırlıyorum.çok az bir iz kaldı ama fark bile edilmiyor.aldırdığın yere göre değişiyor iz kalıp kalmaması.iz kalsa bile zaten benden daha kötü durmuyor.umarım başarılı bir operasyon geçirirsin canım.

Selam bende lazerle benimi aldırdım plastik cerrahiye. benim tam andımın ortasında 25 kuruş büyüklügünde ve yuvarlaktı. doktor bey lazerle alalım dedi bende tamam dedim.3 kere 2-3 ay içinde benimin üzerinden lazerle geçti şuan biraz kısarık ve şişlik var.Doktor krem önermedi ama sizin önerebilceniz bir krem varmı ve ya Dermatolojiye gidip kestirip aldırsammı tekrar uff kara vermedim ya

Selam glorfindel!
Son durumun nasıl merak ettim tekrar yazmamışsın. umarım şişlikler inmiştir. ben lazerle ben aldırmanın bir kaç seans sürdüğünü bilmiyordum. Zor olmuştur öyle. Bu arada dermatologlar değil estetik cerrahlar ben alıyorlar.Aklında olsun. geçmiş olsun tekrar.

Selam kuzu_
Estetik cerraha gitmiştim. Şişlikler inmedi 3 gün önce cildiyeye gittim doktor beye göstertim bana antibiyotik kremi verdi 10 gün bunu kullan sonra yanıma gel dedi.10 gün dolmasını bekliyorum inşallah şişlikler iner inmesse tekrar cildiyeye gidicem

Çok geçmiş olsun tatlım sıkıntı yapma inşallah geçer yakın zamanda. Ben de benlerimi kesi yöntemiyle mart başlarında aldırmıştım eylül ekim gibi durumum daha netlik kazanır diye düşünüyorum.izler baya azaldı ama hala az da olsa belli oluyor sıkıntılı bir süreç. doktor bana lazeri tavsiye etmemişti çukurluk kalabilir demişti üstelik merkezlerinde o lazerden vardı. ama senin benin benimkinden çok daha büyük kesi belki zor olur bilemiyorum tabi doktorun takdiri.

Tekrar geçmiş olsun , iyi haberlerini alırız umarım.

Çol teşekkür ederim kuzu_ Sanada geçmiş olsun bu arada.Şişlikler inmicek die korkuyorum ya.Cildiyeye gidicem bu perşembe inşallah bi cözümünü buluruz.Doktor bey bana lazeri önermişti keşke kestirerekmi alsaydım.Seninkilerdede şişlik ve kızarıklık oldumu?
Tekrar geçmiş olsun.

Canim icini ferah tut insallah sislikler inecek. Belki hassas bir tenin vardir hersey olabilir.kremini guzelce kullanirsin gunese de dikkat et doktorlar hep bunu soyluyor. Bence senin benin buyuk oldugu icin lazeri tercih etmis olabilir. Benimkilerde sislik olmadi once mor gibiydi sonra bir sure kizarik kaldi fondotenle kapadim simdi hafif pembelik var ama surekli makyaja gerek duymuyorum. Benim bir benimin yeri dudagimin 2 parmak yanindaydi sanirim zor bir nokta orasi. Biraz gergin ve sanki icine cokmus gibi duruyordu. İlk gunden bugune cok fark var. Sanki gun gectikce doluyor orasi. Diger benim zaten cizgi gibi duruyor. O yanagimdaydi. Ozetle ben de baslarda pisman olmustum cunku zor bir surec . Bir de kendi istegimizle yapiyoruz sonucta kaza degil kendi kararimiz buna katlanmak da zor. Ama sukur simdi cok daha iyi kimse anlamiyor bile. Doktora 3 hafta once kontrole gittigimde en kotu hali dedi bana o da biraz icimi rahatlatti acikcasi. Lutfen sen de uzulme. İnsallah iyi olacak.
Percem kullanirsin iyilesene kadar. Bence alindaki ve cenedeki izler yanak burun bolgeleri kadar ilgi cekmiyor.
Persembe bize sonucu yazarsin. Kotu birsey cikacagini sanmiyorum ben

Sagol iyi dilegin icin.

Kuzu_ Herşey için çok teşekkür ederim.Benim tenim hassas oldunu sanmıyorum ya.Geçen 2 kere denize gitmiştim benimi aldırdıgım yer kızarmıştı gerçi her yerim kızarmıştı.Sonra kızarıklar geçince eski haline döndü açıkcası leke kalcanı zannetmiyorum.Sadece şişlikver var sıkıntım ondan yana.
Desteğin için çok teşekkür ederim

merhabaa yeni üye oldum mutluyumm:))) bi de siteyi kullanabilmeyi öğrensem daha güzel olacak:))
ben de merak ediyorum saçlarımın içinde bi et beni var büyük ve rahatsız edici acaba onu aldırsam orda saç olmama ihtimali olur mu ki

tecrübesi olanlar ne önerir acaba?

Tekrar Merhaba
Bugün Cildiyeye gittim ve doktor beye gösterdim şişlik olan yere biraz inmiş 1 hafta kullandım kremi.Doktor bey kullanmaya devam etmemi söledi.İnşallah 2-3 hafta içinde iner şişliklerim.

Tekrar Merhaba
Bugün Cildiyeye gittim ve doktor beye gösterdim şişlik olan yere biraz inmiş 1 hafta kullandım kremi.Doktor bey kullanmaya devam etmemi söledi.İnşallah 2-3 hafta içinde iner şişliklerim.

Selam Glorfindel,
Geçmiş olsun tatlım demekki iyileşiyor. 1 hafta zaten kısa bir süre. bence tamamen geçer.

Dikkat et kendine.

Selam Glorfindel,
Geçmiş olsun tatlım demekki iyileşiyor. 1 hafta zaten kısa bir süre. bence tamamen geçer.

Dikkat et kendine.

Selam kuzu_
Çok teşekkür ederim.Evet gerçekten 1 hafta içinde şişlikler indi biraz.

Son düzenleme:
Selam bentedavi,
Bizim yardımcı olabileceğimiz bir durum varsa burdan da söyleyebilirsin . Geçmiş olsun umarım sıkıntın geçmiştir.
denisim 2 tane benini tıraşlama yöntemiyle aldırmış dikişsiz keserek ama ona ulaşamıyorum hiç iz kalmamış.bn de yaptrmak istiyorum acaba nerde yaptrmış bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…