Ben Aldrma..Yardm!

denisim

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
289
0
621
İstanbul
Benimde yüzümde ben var nerden ve nasıl aldırabilirim fiyatları nekadardır??

Son düzenleme:
hu huuuu kimse yokmu :sm_cool: nerdesiniz arkadaşlar çoğu kişi okumuş ama cevap yazıcak kimseyi bulamdım gerçekten ihtiyacım var arakadaşalr en kısa zaman da ben de yaptırmayı düşünüyorum bana destek ve güven verin a.s.

vala canım bende de var ben ama ben sevıyorum farklılık verıyor bence ... allah vergısı :) ama sen aldırmakta kararlıysan ben ız kalıyor dıye duymustum

denisim ben daha önce yazmıştım ama bir daha yazayım, ben sırtımdan aldırmıştım ama benden çok daha büyük bir iz kaldı. bide sırtımda olunca sanki kurşun yemişimde çıkarmışlar gibi oldu Kısacası bana sorarsan tavsiye etmem çünkü çok acayip bişey ama küçücük bir kesi olmasına rağmen bazen sızlama hissdiyorum oramda :) Tabi cilt tipiyle ilgili olabilir, belki sen yaşamazsın. yaptırırsan tavsiyem en az 6 ay güneşten korunmaya çalış.

ben daha önce bu konuyla ilgili yazmıştım tekrar yazayım,yüzümde yanağıma yakın bir yerde çenemin üstünde bir benim vardı ve bu beni rahatsız ediyordu,bir gün benlerle ilgili internette araştırma yaparken bir yazı okudum,benlerin tehlikeli olabileceği ve kesinlikle muayene edilmesi gerektiği yazıyordu ve bu yazıyı yazan Dr. Barış Çakır'dı,bende kendisinden randevu aldım,muayene etti ve beni aldırmaya karar verdik,iki iğne vurdu kıldan bile inceydi iğneler,hiç bir şey hissetmedim ,keserek aldı,patolojiye gönderdi ve sonuçlarım temiz çıktı çok şükür,benimi aldıralı henüz 1 sene olmadı ancak hiç iz kalmadı çok dikkatli bakılırsa belki farkedilir o da mühim değil,benim varken çok uzaktan bile farkedilirdi,şimdiki halimden memnunum herkesin benimle ilgili soru sormasından sıkılmıştım,yüzüme bakarken yalnızca benimi incelemelerinden rahatsız oluyordum insanın ister istemez gözü kayıyor demek ki -tatlicadiarzu-
Barış Bey Memorial hastanesinde ve internetten tel vs. bulabilirsin,benim özel sağlık sigortam tedavi masraflarını karşıladığı için çok fazla ücret ödemedim ama yaklaşık olarak 700-800 civarı tuttu (muayene+operasyon+patoloji+ilaç )
ve sana tavsiyem ben aldırmak için cildiye doktoruna değil estetik cerraha gitmendir,arkadaşım cildiyeye gitti,benlerini aldırdı yüzü yıldız tornavidayla delik deşik edilmiş gibi oldu,Barış Bey estetik cerrahdır ....
şimdiden geçmiş olsun a.s.

öncelikle ikinize de çook teşekkür ederim a.s. cvplarınız için a.s. deppo yazdığın mailden sonra korktum sırtım da olsa dert bile etmem ama benim yüzüm de aldırmayı istiyorum ama işte bu istisna olan vakalar beni korkutuyo artık hangisine istisna desem bilemiyorum.. yüzüm de iz kalırsa helede büyük bi iz kalırsa herhal de ben çıldırırım :1shok: dava açarım ama elden ne gelir giden gitti olan oldu ALLAH korusun öyle bişeyi düşünemiyorum bile o yüzden bu forum da yaptıranlardan en iyi tavsiyeleri bekliyorum hangi hastaneye kime ve kaça aldırdıklarını söylemelerini bekliyorum iz kalmasın da güneşe bile çıkmam 2 3 sene hiç farketmez :smiley-cool:​

Son düzenleme:
bir cildiyeciye gitmen gerekiyo o uygun görürse cerraha yönlendiriyo estetik cerrah alıyo sosyal güvencen varsa karşılar yalnızönemli bir karar iyce düşün derim insan bi tuhaf oluyo ben 1,5 ay önce aldırdım burnumda vardı yüksek bir ben...

slm bengusu
ben daha önce özelden yazmıştım ama cvp gelmedi sizden.bende barış beyle mail aracılığyla haberleştim.resmimi fln gönderdim benim benlerim için lazerin uygun olduğunu söyledi.başka bi doktora gittim keserek alalım dedi.nereye inanıcamı şaşırdım bende.keserek alınınca illaki iz kalıcaktır diye düşünüyorum.şimdide buz terapisini düşünüyorum.kafayı taktım ben bu benlere.belamı bulucam herhalde:1no2:

Kardeş
benim arkadaşım anadolu yakasında normal devlet hastanesindeki plastik cerraha aldırdı
yüzündeki benleri ilk zamanlar sadece dikiş izi vardı .sonra zamanla o izler kayboldu arkadaşımda çok memnundusengözlerimebaksanab

canım ben de sırtımdaki beni aldrdım ama benim ki iyi huylu değildi.kanama falan yapıyordu.lokal anestezi ile aldılar.hiç bir şey de hissetmedim.sakın korkma.ben izmir de askeri hastane de yaptırdım.

estetik cerrahları yapıyor ben alma operasyonunu..
fakat iz kaldı bende

Belimin sol tarafında elime gelen kahverengi et beni için plastik cerrahla görüştüm, özel bir hastanede çalışıyor. Her şey dahil üç yüz elli lira istediler ( işlem+patoloji) Ben işleminin kökünden halledilmesi için cerrahi müdalenin şart olduğunu bilerek, gün belirlemek için karar vermeye çalışıyorum.

arkadaslar bısı sorcam şimdi ben ozelde bı plastık cerrahla grsmek ıstıyorum fakat konuscam gırdığım gıbı aldrımıcam o gun ama gundemı muhayene ucretı odemem gerekecek anlayamadım.

ben aldıran arkadaşlar ben 2 gün oldu benimi aldıralı benimin boyu yarım cm civarındaydı. bugün dikişlerimi gördüğümde şok oldum 2 cm e yakın dikiş var. herkestemi böyle yoksa benimki mi böyle olmuş anlayamadım. cevap yazın lütfen

arkadaşlar benlerni aldıranlar profillerine eki ve yeni halini koysalar yaptıramaynlarda bakıp fkr sahib olsalar ne güzl olurrr yardımcı olursunuz......

ya bende benimi aldırmak istiyorum :S ama cok kararsızım napcam bilmiyorum bide korkuyorum acı olurmu

Ben dudağımın üzerinden aldırdım.Tam dudak çizgimin üzerindeydi ve arada bir iltihap topluyordu.Haseki hastanesinde bir cilt doktoruna gittim.Benimi muayene etti ve alınabileceğini söyledi.Aynı hastanenin cerrahi bölümünde aldırdım öyle estetik falanda değil.Yaklaşık 3 cm bir dikiş vardı çıktığımda ve kıpkırmızı ciddi bir iz oluştu ama 7-8 ay sonra izler geçti.Şimdi çok dikkatli bakılınca belli oluyor.Üst dudak çizgim biraz bozuldu ama ancak ben farkedebiliyorum.Hiç acı duymadım iğneyle uyuşturarak yaptılar.Tek kuruşta para ödemedim.SSK karşılıyor.Ama aldırmaya karar verirsen mutlaka önce muayene ol çünkü tüm benler alınmıyormuş.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…